Ben sana Araz demedim mi?O zaman pelin
Hadi bakalımBen sana Araz demedim mi?
Ama şaşırmayacagınız biri dediBen sana Araz demedim mi?
Danilo nun torpillisi diyorlardıağzınızdan yel alsın, pelin Somer ile benim favorimiz,
Araz elenirse niye şaşıralım ki, çok mu iyi, çok mu favoriAma şaşırmayacagınız biri dedi
Bence şarkı söylemeyi daha iyi beceriyor yemekten çok. Belki teklif de alır. O ses Türkiye de güzel söyledi.ağzınızdan yel alsın, pelin Somer ile benim favorimiz,
Görkem ve Pelin varken Arazı daha tutarlar gibi, kızma yaa ben sana da inanıyorumAraz elenirse niye şaşıralım ki, çok mu iyi, çok mu favori
Yok artıkKızlar az önce okudum ne derece doğru bilmiyorum. Azize Kırmızı Oda dizisine gelecekmiş. Çok sevindiniz mi?
Kırmızı odanın bacasından düşecek deseneKızlar az önce okudum ne derece doğru bilmiyorum. Azize Kırmızı Oda dizisine gelecekmiş. Çok sevindiniz mi?
Burcuyla olan sorunlarını anlatır artıkKızlar az önce okudum ne derece doğru bilmiyorum. Azize Kırmızı Oda dizisine gelecekmiş. Çok sevindiniz mi?
Hasta olarak katılmaz belki.Burcuyla olan sorunlarını anlatır artıkıkı hafta üst üste elenmenın şokunu atlatamadı o zaman
Tabağını görünce bana da öyle geldiPelin gidecek gibi
Ürün eksik, hamuru da olmadı. Sosları da olmamış gibiTabağını görünce bana da öyle geldi
Yalancı çıkmasam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?