• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Master Cleanse Günlüğüm

Mel2523

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
3
9
1
36
Merhaba hanımlar,

Uzun süren araştırmalarım sonucunda master cleanse diyetini uygulamaya karar verdim. 173 cm boyunda ve 70.7 kg ağırlığındayım. Diyeti ilk etapta 2 gün yaptım ve 69.1 kg’ye düştüm. Sonraki 2 gün diyete hiç sadık kalmadım ama beni en çok mutlu eden bu kiloları geri almamam oldu. Bu sabah yine 69.1 kg çıktım ayrıca 2 gün günde 1 saat hızlı tempo yürüyüş&koşu ve mekik ile bacak egzersizleri yaptım. 11 Haziran Pazartesi yani yarın master cleanse diyetime yeniden başlıyorum. Planım 12 gün devam etmek. Günde 6-12 bardak arası taze limon suyu, akçaağaç şurubu ve pul biber karışımı içiyorum. Ayrıca sabahları deniz tuzu karıştırılmış su içerek güne başlıyorum. Akşam yatmadan ise bir fincan sinameki çayı içiyorum. Diyeti yaptığım 2 gün boyunca hiç halsizlik ve açlık hissetmedim, sporu bile kolaylıkla yapabildim. Hedefim 60 kg olmak, buradan detayları ve gidişatı gün gün paylaşacağım

Sevgiler,

Bu sabah deniz tuzlu suyumu içerek güne başladım. Sonrasında 2 bardak sihirli karışımdan içtim :) bir ara açlık hissetmem sebebiyle 1 yemek kaşığı kadar taze fasulye yedim (bunu yememeliydim). Sonrasında bolca karın ve bacak egzersizleri yaptım.

Güzel haber ise 70.7 kg ile başladığım yolculuğun 5.sabahına 68.7 kg ile uyandım, üstelik bu 4 günün 2’sinde diyet ve spor yapmamış, hatta bolca dondurma yemiştim :)

Master cleanse mucizevi bir formülmüş, 23 Haziran’a kadar spor destekli devam etmeyi planlıyorum :)

Back