Mast ve ilişki zevkı aynı mı

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
475
722
Arkadaşlar merhaba 2 aylık evlıyım yanı ılk defa ılsıkı yasıyorum ama mast da yasadıgım zevk gibi zevk alamıyorum. Evet zevk alıyorum ılıskı sırasında ama hanı mast da en son böyle zirve olur ve rahatlama yasarız ya o olmuyo bu zamanla öğreneceğim keşfedeceğim bir şey mi . Yoksa böyle olması normal olan mı.
( birde hala tam alısamadım girşte zaman zaman acı yaşıyorum hala)

Sordugum biri yıllardır bu şekilde yapıyormus mesela . Ama yine de burada da sormak istedim doğrusu nedir kafam karıstı.
Bunda kötü olan bir şey yok ki. Öyle zevk alıyorsa öyle devam etsinler.
Sen de yolun çok basindaisn, internete kamasutra pozisyonlari yaz, arasıra çeşit olsun diye farklı şeyler deneyin. Farklı pozisyonlardan farklı zevkler alırsın, zamanla kendi tarzini bulursun sadece sevdiğin seyleri yaparsın.
Bence zevk almadığın şey ilişki değil, misyoner falan.

Bunda kötü olan bir şey yok ki. Öyle zevk alıyorsa öyle devam etsinler.
Sen de yolun çok basindaisn, internete kamasutra pozisyonlari yaz, arasıra çeşit olsun diye farklı şeyler deneyin. Farklı pozisyonlardan farklı zevkler alırsın, zamanla kendi tarzini bulursun sadece sevdiğin seyleri yaparsın.
Bence zevk almadığın şey ilişki değil, misyoner falan.
Cok cok teşekkür ederimmm

kocandan ilişki esnasında klitorisini de uyarmasını iste. ama mastürbasyon ve seks karşılaştırma yapılamaz bence zevk konusunda. yeterince tutkunuz mu yok? yeterince ıslanma olmadığı için acı çekiyor olabilirsiniz

Arkadaşlar merhaba 2 aylık evlıyım yanı ılk defa ılsıkı yasıyorum ama mast da yasadıgım zevk gibi zevk alamıyorum. Evet zevk alıyorum ılıskı sırasında ama hanı mast da en son böyle zirve olur ve rahatlama yasarız ya o olmuyo bu zamanla öğreneceğim keşfedeceğim bir şey mi . Yoksa böyle olması normal olan mı.
( birde hala tam alısamadım girşte zaman zaman acı yaşıyorum hala)
Üstte olduğun pozisyonlar dene ileri geri hareket ederken masttaki gibi sürtünme yaşandıgı için daha çok zevk alabilirsin ikisi aynı olmuyor önemli olan ilişki yaşarken boşalıyo musun zamanla daha iyi olacağı kesin vücudunu tanıdığın için

Üstte olduğun pozisyonlar dene ileri geri hareket ederken masttaki gibi sürtünme yaşandıgı için daha çok zevk alabilirsin ikisi aynı olmuyor önemli olan ilişki yaşarken boşalıyo musun zamanla daha iyi olacağı kesin vücudunu tanıdığın için
Ne boşaltıcak?

Mastürbasyon alışkanlığı başka birşey. Mastürbasyon yaparken kendi vücudunu,tahrik noktani çözmüş oluyorsun ama ilişki de karşı tarafın insiyatifindesin biraz. İlişkiyi üstte olup sen yönlendirirsen çok daha iyi sonuç alırsın. Ön sevişmenin kalitesi de önemli bence.

Ben hiç mast bilmiyorum mesela bende onu merak ediyorum ama saçmalama dersiniz diye sorup sormama ikileminde kaldım 🤭

Mastürbasyon alışkanlığı başka birşey. Mastürbasyon yaparken kendi vücudunu,tahrik noktani çözmüş oluyorsun ama ilişki de karşı tarafın insiyatifindesin biraz. İlişkiyi üstte olup sen yönlendirirsen çok daha iyi sonuç alırsın. Ön sevişmenin kalitesi de önemli bence.
Üstte denedim ama hala azda olsa dediğim gibi acı oluyor bazen. Her sefernde azalarak devam ediyor(acı). Sanırım tamamen alıstıgmda daha iyi şekilde odaklanabılirim. Teşekkürler

Bir boşalma hissediyorum ama bahsettiğim o kendinden geçme anı ( yanı ben böyle tanımlıyorum) ve sonrasında rahatlama olur ya onu yaşayamıyorum. Önerinix için teşekkürler zaman gerekıyor demekkı

Evlenmeden önce ön sevısme yasardık hep gayet iyidi ama simdi sürekli sonuca gitmek istiyorum. hem acı geçsin diye cünkü her seferınde bi tık daha alısıyo gıbıyım hem su bosalma olayı ıcın. Ve nedense en baslarda cok acı cektiğimdenmidir nedir. Hiç istek gelmıyor sırf alışıyım diye yapıyorum

Evlenmeden önce ön sevısme yasardık hep gayet iyidi ama simdi sürekli sonuca gitmek istiyorum. hem acı geçsin diye cünkü her seferınde bi tık daha alısıyo gıbıyım hem su bosalma olayı ıcın. Ve nedense en baslarda cok acı cektiğimdenmidir nedir. Hiç istek gelmıyor sırf alışıyım diye yapıyorum
Daha yeni tanışıyorsun bu durumla, zamanla keşfedeceksin merak etme, eşin de zamanla keşfedecek seni, öyle ezbere olan birşey değil bu 😂

Direk sonuca odaklanmak hem acı verir hem de zaten istediğin gibi bir sonuç vermez. Zihnini boşaltıp anı yaşaman gerek.

X