atlantis bab-ı esrar Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 1.433 9 683 15 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi atlantis #1 Bu yıl 10-11 Temmuzda gerçekleşmesi beklenen Masstival'e katılacak iki isim belli oldu ki beni ilgilendiren yalnızca Yann Tiersen'dir=))) Canlı izlemeyi/ dinlemeyi tek istediğim isim nihayet Masstival kapsamında Türkiye'ye geliyor. Parkorman'da gerçekleşecek etkinliğe katılacak diğer isimler ise sanırım ilerleyen günlerde belli olacak. Var mı gitmeyi düşünen ya da daha önce masstivale katılıp etkinlik hakkında iyi/ kötü yanları ile bilgi verecekler?
Bu yıl 10-11 Temmuzda gerçekleşmesi beklenen Masstival'e katılacak iki isim belli oldu ki beni ilgilendiren yalnızca Yann Tiersen'dir=))) Canlı izlemeyi/ dinlemeyi tek istediğim isim nihayet Masstival kapsamında Türkiye'ye geliyor. Parkorman'da gerçekleşecek etkinliğe katılacak diğer isimler ise sanırım ilerleyen günlerde belli olacak. Var mı gitmeyi düşünen ya da daha önce masstivale katılıp etkinlik hakkında iyi/ kötü yanları ile bilgi verecekler?
BenPia Queen Kayıtlı Üye 8 Nisan 2008 4.850 18 318 Almanya 22 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi atlantis #2 atlantis masstivale gittin mi? nasildi?
atlantis bab-ı esrar Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 1.433 9 683 22 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi atlantis #3 Pia .!.: atlantis masstivale gittin mi? nasildi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla festival gerçekleşmedi Ama Yann Tiersen geldi temmuzda ve beni sadece o ilgilendirdiği için hiçbir burukluk hissetmeden iptal edilen festival karşısında Yann Tiersen konserine gittim ve mükemmeldi, rüya gibiydi:)
Pia .!.: atlantis masstivale gittin mi? nasildi? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla festival gerçekleşmedi Ama Yann Tiersen geldi temmuzda ve beni sadece o ilgilendirdiği için hiçbir burukluk hissetmeden iptal edilen festival karşısında Yann Tiersen konserine gittim ve mükemmeldi, rüya gibiydi:)