• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mason cemiyetine üye olan biri ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Mason cemiyetiyle alakalı çok bilgi yok internette yazanlar dışında bilginiz var mı acaba ?

Acaba ne kadar güçlü olabilirlerki ? Sanırım içerdeki herkes hem çok zengin hemde en iyi yerlerdeki insanlar
Hayir oyle degil ,zenginler ama en iyi yerlerde degil hepsi
Belli giris kriterleri var , en onemlisi referans , yani uye olan kisinin illa iyi bir yerde olmasi gerekmiyor
Benim birkac arkadasim mason , baktiginda hepsi kendi halinde sirket sahipleri yani oyle konum olarak cok iyi yerde denecek insanlar degil

Bu cemiyet cemaat olayları çok yanlış geliyor bana. Ne kadar tehlikeli olabileceğini birkaç sene evvel gördük maalesef ülkece... Sırf zengin, nüfuslu olmak için kul hakkından kaçmıyorlar. İyi yerlere kendi adamlarını getiriyolar neredeyse tümü.

Siz ‘Mebus cemiyeti’ ile ilgili konunaçan üyesiniz sanırım. Size ben bi anlam veremedim. Şahsen benim görüştüğüm biri böyle şeylerle ilgisi olan biri olsa korkarım. Siz adama kültürsüz görünmeme peşindesiniz. Tehlikeli işler bence.

Hayir oyle degil ,zenginler ama en iyi yerlerde degil hepsi
Belli giris kriterleri var , en onemlisi referans , yani uye olan kisinin illa iyi bir yerde olmasi gerekmiyor
Benim birkac arkadasim mason , baktiginda hepsi kendi halinde sirket sahipleri yani oyle konum olarak cok iyi yerde denecek insanlar degil
Peki o mason olan arkadaşların nasıl insanlar yani gerçekten dönüp arkamı gitmeli miyim biraz gözüm korkuyor sanırım

İçlerinde olan biriyle tanışmıştım. (bayan)
Birbirlerine çok bağlı bir cemiyetmiş,
Maddi imkanları gelir düzeyinin epey üstünde (Rotaryci çokmuş içlerinde)
Ancak ilişkiler de çarpıklık olduğunu söylemişti.

Yukarıda ki bilgiler benim görüşlerim değil, sadece elçiyim :KK53:

Bu cemiyet cemaat olayları çok yanlış geliyor bana. Ne kadar tehlikeli olabileceğini birkaç sene evvel gördük maalesef ülkece... Sırf zengin, nüfuslu olmak için kul hakkından kaçmıyorlar. İyi yerlere kendi adamlarını getiriyolar neredeyse tümü.

Siz ‘Mebus cemiyeti’ ile ilgili konunaçan üyesiniz sanırım. Size ben bi anlam veremedim. Şahsen benim görüştüğüm biri böyle şeylerle ilgisi olan biri olsa korkarım. Siz adama kültürsüz görünmeme peşindesiniz. Tehlikeli işler bence.
Ben kültürsüz gözükecek kadar gözüktüm zaten ya bende çok korkuyorum o yüzden araştırıyorum şuan aslında

Peki o mason olan arkadaşların nasıl insanlar yani gerçekten dönüp arkamı gitmeli miyim biraz gözüm korkuyor sanırım
Yahu masonlukla insanligin ne alakasi var? Gayet iyi insanlar yoksa arkadasim olamazlardi zaten
Ancak ben seninbahsettigin adama guvenmiyorum , sana yaklasmasinin sebebinin farkli oldugunu dusunuyorum , bunu da yine arkadaslarimdan biliyorum
Ve hatta birsey soyliyim mi bahsettigin adam benim mason arkadasima cok cok benziyor ve gercekten o ise arkana bakmadan kacmani tavsiye ederim

İçlerinde olan biriyle tanışmıştım. (bayan)
Birbirlerine çok bağlı bir cemiyetmiş,
Maddi imkanları gelir düzeyinin epey üstünde (Rotaryci çokmuş içlerinde)
Ancak ilişkiler de çarpıklık olduğunu söylemişti.

Yukarıda ki bilgiler benim görüşlerim değil, sadece elçiyim :KK53:
İlişkilerde çarpıklık ne demek 😄

Ben kültürsüz gözükecek kadar gözüktüm zaten ya bende çok korkuyorum o yüzden araştırıyorum şuan aslında
Uzak durun. Bu kadar labirentli bir insanla anca kendi cemiyet-cemaatinden insanlar anlaşabilir. Ters bişeyler var belli. Yakmayın başınızı sırf zengin vs diyez

Yahu masonlukla insanligin ne alakasi var? Gayet iyi insanlar yoksa arkadasim olamazlardi zaten
Ancak ben seninbahsettigin adama guvenmiyorum , sana yaklasmasinin sebebinin farkli oldugunu dusunuyorum , bunu da yine arkadaslarimdan biliyorum
Ve hatta birsey soyliyim mi bahsettigin adam benim mason arkadasima cok cok benziyor ve gercekten o ise arkana bakmadan kacmani tavsiye ederim
Hangi şehirdeki birinden bahsediyorsunuz

Bı arkadaşım erkek arkadaşı girmiş öyle diyordu saçma sapan bı kaç bişey anlattı pek de inanmadım.
Yahudilerinde kendi içlerinde bı gelişme, bizdeki mezhep, grup, tarikat gibi düşünüyorum ben.
Dininizi önemseyen bı insansanız bence hiç size göre bı ilişki değil diye düşünüyorum.
Kültürünüz mason cemaati bilgisiyle artacaksa bosverin kültürsüz olun.

Bı arkadaşım erkek arkadaşı girmiş öyle diyordu saçma sapan bı kaç bişey anlattı pek de inanmadım.
Yahudilerinde kendi içlerinde bı gelişme, bizdeki mezhep, grup, tarikat gibi düşünüyorum ben.
Dininizi önemseyen bı insansanız bence hiç size göre bı ilişki değil diye düşünüyorum.
Kültürünüz mason cemaati bilgisiyle artacaksa bosverin kültürsüz olun.
Birde şey versiyonu var; ‘dini öğretiyorlar bize’ diyenler 🤔 Daha geçen gün böyle bir konuşmamız oldu. Dini öğrenmek isteyen Camii ye gitsin. Diyanetin kurslarına gitsin. Bu tarz şeyleri istismara açık ve tehlikeli görüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X