• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maslak acıbadem transfer süreci nasıl ilerliyor?

peraas

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
72
27
18
maslak acıbadem tüp bebek merkezinde transfer süreci nasıl ilerliyor? 3. gun donmuş embrıo transferi olanlar var mı?

Son düzenleme:
Merhaba
Ben de 23 Haziranda Maslak Acıbadem Bülent hocada 5. Gün çift embriyo transferi oldum

Ben 5. Gün embriyosu transfer oldum pazartesi günü maslakta
hayırlı olsun. surecınız nasıl ılerledı? benım 3. tane 3. gun embrıyom var. henuz muayeneye gıtmedım ama havuz yontemı onerdıler. ama bıztransfer ıstıyoruz. o yuzden merak edıyorum sureçlerı. bu arada 8 gun oldu sanırım çok guzel haberler gelecek ınsallah

Amin inşallah 🙏🏼 ilk zamanlarda belirtileriniz nelerdi ? Ben 17 Temmuz da transfer oldum. Bugün 7. Günüm kasık bel ağrısı var. Bu sabah hafif lekelenmem de oldu ve çarşamba test günüm 😻 bakalım hayırlı sonuçlar olur inşallah 🐣
Bende de aynı şekilde kasık ve bel ağrım olmuştu hafif hafif sonra aynı sizin gibi 7. Günümde falan kahverengi bir lekelenmem oldu inşallah güzel haberlerinizi alacağız 😍

hayırlı olsun. surecınız nasıl ılerledı? benım 3. tane 3. gun embrıyom var. henuz muayeneye gıtmedım ama havuz yontemı onerdıler. ama bıztransfer ıstıyoruz. o yuzden merak edıyorum sureçlerı. bu arada 8 gun oldu sanırım çok guzel haberler gelecek ınsallah
Havuz nedir?

Back