Maskeli Balo (Star TV)

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.632
8
158
Bu Dizide Evlat Babaya Karşı

Ali Cemal, iktidar partisi milletvekili, zengin bir işadamıdır. Pek çok çıkar grubuyla ilişkisi vardır ve bunu ailesi dahil hiç kimse bilmez.

Hatta bilenler de korkudan karışmak istemezler. Günün birinde kızı Zeynep gerçekleri öğrenecek ve olayların seyri değişecektir. Star TV'de ekrana gelecek 'Kurtlarla Kuzular'ın senaryosundan kısa bir bölüm yukarıda yazılanlar. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanan dizi, kasımda izleyiciyle buluşacak. Hemen söyleyelim; Burak Hakkı (muhabir Mehmet), Burcu Kara (Zeynep), Aytaç Arman (Ali Cemal), Itır Esen ve Korel Cezayirli'nin rol aldığı dizinin adı her an değişebilir. İsim konusundaki çalışmalar sürüyor. Koliba Film Ata Türkoğlu'nun yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni ise M. Çağatay Tosun.

Babasına her konuda hayran olan Zeynep'in, öğrendiği gerçekler karşısındaki tavrı, bütün bunların kariyer planlarına etkisi ve içine düştüğü çıkmaz dizinin ana konusunu oluşturuyor. Ve tüm olup bitenden haberdar olan sevgilisi Mehmet'in ülkenin aydınlanması için yapması gerekenler. Senaryosu kuzuların kurtlara başkaldırmaları ve hayata tutunabilmeleri üzerine kurulu dizide; bir genç kızın gerçekler karşısında neler yaptığı anlatılıyor. Güçlü ile güçsüz arasındaki orantısız ilişkilere de göndermeler yapılacak olan dizide, gelir dağılımındaki adaletsizlik, devletçi anlayışın temeli, bireysel hırslar ve bir genç kızın aydınlanma ve yakınlarının maskesini düşürmesini anlatıyor. Hem de onlarca tehlikeyi göze alarak. Müzikleri Nail Yurtsever'e ait olan 'Kurtlarla Kuzular' medya, aşk, dostluk, düşmanlık, kardeşlik ve ihanet üzerine bir yapım...

ZAMAN

-----------------------------------------------------------------------------------------

YÖNETMEN: M. ÇAĞATAY TOSUN
YAPIMCI: ATA TÜRKOĞLU
SENARYO: GAMZE ÖZER
MÜZİK: YENİ TÜRKÜ

Karakter - Oyuncu
Ali Cemal Yaşar: Aytaç Arman
Zeynep Yaşar: Burcu Kara
Mehmet Başarır: Burak Hakkı
Bekir Demir: Korel Cezayirli
Zuhal Tozan: Leyla Bilginel
Gülistan Demir: Itır Esen
Meral Tekin: Ayşegül Ünsal
Nurcan Yaşar: Semra Dinçer
Serra Yaşar: Nil Erkoçlar
Engin Demir: Gazanfer Ündüz
Eylem Tekin: Zeynep Dörtkardeşler

Son düzenleme:
Star Televizyonunda ekrana gelecek olan ‘Maskeli Balo’ dizisinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor.Kasım ayının sonunda izleyiciyle buluşacak.

Maskeli Balo Dizisinin Konusu;
Ali Cemal, iktidar partisi milletvekili, zengin bir işadamıdır. Pek çok çıkar grubuyla ilişkisi vardır ve bunu ailesi dahil hiç kimse bilmez.

Hatta bilenler de korkudan karışmak istemezler. Günün birinde kızı Zeynep gerçekleri öğrenecek ve olayların seyri değişecektir.

Babasına her konuda hayran olan Zeynep’in, öğrendiği gerçekler karşısındaki tavrı, bütün bunların kariyer planlarına etkisi ve içine düştüğü çıkmaz dizinin ana konusunu oluşturuyor. Ve tüm olup bitenden haberdar olan sevgilisi Mehmet’in ülkenin aydınlanması için yapması gerekenler.

Senaryosu kuzuların kurtlara başkaldırmaları ve hayata tutunabilmeleri üzerine kurulu dizide; bir genç kızın gerçekler karşısında neler yaptığı anlatılıyor. Güçlü ile güçsüz arasındaki orantısız ilişkilere de göndermeler yapılacak olan dizide, gelir dağılımındaki adaletsizlik, devletçi anlayışın temeli, bireysel hırslar ve bir genç kızın aydınlanma ve yakınlarının maskesini düşürmesini anlatıyor. Hem de onlarca tehlikeyi göze alarak.

Müzikleri Nail Yurtsever‘e ait olan ‘Maskeli Balo’ medya, aşk, dostluk, düşmanlık, kardeşlik ve ihanet üzerine bir yapım..

Fragman cıkmıs, ben izleyemedim daha ama fragmanda su sözler geciyormus:

Babamız her zaman kahramanımızdır
ya değilse
siyasi oyunlar
kaybedilen değerler
hangi tarafta olduğunu bilmediğimiz maskeli yüzler

60351379.jpg

86242509.jpg

92132495.jpg

76834287.jpg

73456324.jpg

İsmi çok komik ya, ne bu böylekaydirigubbakcemile3

En fazla 5 bölüm ömür biçiyorum:hulya:

müziği beni deli ediyor her karşılaştığım da kanalı değiştiriyorum :D :D

ben izledim ve güzeldi sıkılmadan izlenebilecek bir dizi gibi geldi bana
bakalım ilerleyen bölümlerinde daha net belli olur

ya ben de bir gazeteci adayı olark çok beğendim açıkcası....sırf ordaki konuşmalar için bile izlerim yani,ve çoğu yerde güldüm..hem komik,hem dramatik bir dizi....bence tutar....

Back