• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşamı yurtdışından mı ısmarlamalıyım Türkiye'den mi almalıyım?

shopaholic04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
6
0
36
İçel Mersin
Kızlar merhaba,

Yaklaşık 3 gündür maşayla yatıp maşayla kalkıyorum. Araştırmalarım sonucunda çok güzel maşalar buldum. Fakat Amerika'dan getirmek zorunda kalıyorum çünkü Türkiye'de istediğim maşadan hiç yok.İstediğim maşa
Hot Tools 1 1/4" yani 32 mm ürün kodu 1110 (link veremedim kusura bakmayın)

Şimdi sorunum şu sorun değil 1 ay da olsa gelsin ben beklerim ama maşa bozulduğunda bi sorun olduğunda napıcam? Garanti için tekrar Amerikaya yollamam gerek o da dünya para malum. Videolarında gördüğüm kadarıyla harikalar yaratıyor. Burdan alacağım Babyliss ya da Remington aynı etkiyi yapar mı saçımda.Böyle saçlarım Victoria's Secret taki mankenlerin saçları gibi olsun istiyorum. Bir de bu hot tools seramik fln değil sanırım cazır cazır yakar diye düşünüyorum. Sürekli eksilerini artılarını düşünmekten işin içinden çıkamaz oldum. Sizce ne yapmalıyım?

Teşekkürler :sm_confused:

Canim prizler farkli. Amerika dan aldigin sac masasini Turkiye de kullanamazsin.
Turkiye de de vardir iyi modeller.

Son düzenleme:
Balperisi canıım inan ki priz en son düşünüceğim şey oldu :) onların aparatları var 2 tl ye Türkiye'ye göre değiştirebiliyorsun. Gittigidiyorda fln da var. ne kadar zormuş maşa almak :D

Balperisi canıım inan ki priz en son düşünüceğim şey oldu :) onların aparatları var 2 tl ye Türkiye'ye göre değiştirebiliyorsun. Gittigidiyorda fln da var. ne kadar zormuş maşa almak :D

Evet aparatlar var ama voltage farkli biri 210 biri 120
yani prizler uyar ama urun yeterince isinmayabilir.Yine sen bilirsin tabii.Ben uyarmak istedim
Hoscakal

canım işte bnm de aklıma takılan seylerden biri de buydu. voltaj farkı. sen de amerikadaymıssın. bilgin vardır. alsam burda yeterince ısınmaz diyosun sanırım. zaten o ürünü biliyosundur belki en önemli özelliği hemen çok fazla ısınması. e o da çalışmicaksa ne anlamı kaldı almanın?

Sen yine de bir arastir bende sac masami burdan aldim.Yazin gelirken yanimda getirmeyi dusunuyordum ama calismayacagini dusunemdim.
Soyle ornek verebilirim.Ben Turkiyeden birkac ufak elektronik ev aleti getirdim.Adaptorle prize takiyorum calismiyor epilasyon aletimi bile calistiramadim.
Annem buraya geldiginde kendine ekmek kizartma makinesi almisti. Esim calismaz dedi.Emin olmak icin elek.muh bir arkadasina sordu o da calismayacagini soylemis.

Çok teşekkür ederim canım ilgin için. Sanırım en iyisi gidip Mediamarkt ykm fln bi yerden almak. Deneyerek, servisine güvenerek.
Bu arada başlıgı okuyan 25 kişiden bir sen cevap yazmıssın. İlginiz için teşekkürler kızlar. benneyaptımki

Back