maşam hiç kalıcı yapmıyor!!

enigmas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
151
0
46
İstanbul
babyliss 25 mm lik bi maşa aldım ay önce saçlarım çok ince telli ve akışkan saçlarımı çok güzel maşa yapabiliyorum.ama saat sonra maşadan eser kalmıyor. her türlü sprey denedim ama hala işe yaramadı.sizce saçımdan mı maşamadan mı kaynaklanan bi sorun var çünkü saçlarım çok ince olduğu için ısısını orta ayarda yapıyorum..

bnce maşadan da kaynklanıo saçından da bnde philips war saçlrm ince telli ama 2 gn fln duruo

bnde olesne bi saç seti almştım kaaaaç sne önce bi denym dedm bida vazgeçemdm arkdaşlarım istyp duruomafoldumben

benimki de babylis ama ben çok memnunum yıkayana kadar durur yani ama saçtan saça göre değişir tabi benim saçlarım dalgalı hafiften senin saçların çokmu düz

ısısını yüksek ayarda dene bence bi kere saçının pek zarar göreceğini sanmıyorum benim saçımda ince telli ben hep yüksek ayarda kullanırım düzleştirici ce maşayışakkıdı

kesinlikle yüksek ayarda yapılmalı bencede.yalnız kalın maşalar çıktı kızlar onlar doğal su dalgası yapıyor hem dahada güzeller.kalın duruyor dalgalar.henüz türkiyede pek yaygın değil.sadece yurt dışında bir kaç yerde varmış.yurt dısındakı arkadasım öyle dedi.ama çok iyi araştırırsam kalın maşa bulabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…