• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Maşallah boncuğuma :))

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

kuzeyyy

kaan'ım diğer yarımsın
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
640
6
96
45
Ankara
kızlar gerçekten öyle gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş bu iş oğlum 27 aylık geçtiğimiz cuma günü başladık bir kaç kez unutma bir kaç kezde koşarken yetiştirememe haricinde üç günde hallettik bezden kurtulma işini ilk günden beri gecede bağlamıyorum bir haftadır sadece iki gece kaçırdı altına yatmadan önce yaptırıyorum sonra güzelce konuşuyorum tamam diyor yattıktan iki üç saat sonra saat kurup kalkıyorum çişe tutuyorum yapıyor gündüzdeyse hiç problem yok azıcık gelse bile koşarak sevinçle geliyor darısı diğer anne ve bebişlerin başına bizde beze elvada :nazar: :nazar: :nazar:

tebrikler hemen hemen aynı başlamışız.bende öğrettim çok şükür maşallah oğluna

oy oy maşşallah ya
benim kıs gündüz yapmıyor ama akşam bağlıyorum demekki yanlış yapıyorum
ecemin uyku problemi oluyor gece kaldırsam tekrar uyumaz diye korkuyorum vallahi
nasıl yapsam bilmiyorum

maşallah bocugunaa
darısı bize olsun
kaka olayını çözdük ama çiş için daha erken diye zorlamak istemiyorum

Masallah canım tebrik ederim sizi
benim merak ettiğim 2 yaşında baslamak gerekmiyormu?

Son düzenleme:
kızlar gerçekten öyle gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş bu iş oğlum 27 aylık geçtiğimiz cuma günü başladık bir kaç kez unutma bir kaç kezde koşarken yetiştirememe haricinde üç günde hallettik bezden kurtulma işini ilk günden beri gecede bağlamıyorum bir haftadır sadece iki gece kaçırdı altına yatmadan önce yaptırıyorum sonra güzelce konuşuyorum tamam diyor yattıktan iki üç saat sonra saat kurup kalkıyorum çişe tutuyorum yapıyor gündüzdeyse hiç problem yok azıcık gelse bile koşarak sevinçle geliyor darısı diğer anne ve bebişlerin başına bizde beze elvada :nazar: :nazar: :nazar:

bencede aferin ona çok kısa sürede ögrenmiş

maşallah oğluşuna darısı bize olsun inşallah bende haftaya başlamayı düşünüyorum
inşallah seninki gibi kolay atlatırız

Back