Masal'ın çeyizleri :)

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
merhaba arkadaşlar..
ben de yavaş yavaş çeyiz düzmeye başladım :1: bu seneye kadar tek bir şey bile almamıştım ama insan bir başlayınca kendini durduramıyormuş bunu anladım şuan ne görsem almak istiyorum :1: kalabalık evlerden hoşlanmadığım için ihtiyacım olmayan ve kullanmayacağım şeyleri almamaya çalışıyorum umarım başarabilirim :1:

büyük parçalardan ilk olarak yemek takımını aldım.

$c1020_emsan-s-kare-slim-gold-84-parca-yemek-takimi.webp Emsan Skare Gold

$emsan-frezya-gold-91-parca-catal-kasik-bicak-seti-z.webp Emsan Frezya Gold

tencereleri de çok fazla alıp boş boş durmalarını istemediğimden o büyük çelik setlerden almadım , bir takım daha seramik almayı düşünüyorum. ilk etapta bunları kullanırım sonrasında görüp beğendiğim olursa yine alırım diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 869160 Korkmaz Tombik Çelik Tencere Seti ve Çaydanlığı

$FB,1653,55,korkmaz-a104-tombik-caydanlik-takimi-caydanliklar-korkmaz.webp

$23-44777-300x250.webp

$KORKMAZ-NATURA-5-3-LT-FIRIN-TEPSI-A1448__94595242_0.webp Korkmaz Natura Serisi Seramik Tencereler

$Korkmaz-A1454-Natura-Kisa-Tencere__73894144_0.webp

$indir.webp

$120130167-1-korkmaz_a369_demtez_elektrikli_caydanlik_inoxsiyah.webp Korkmaz Demtez

$BLUE-HOUSE-BH5549-BLENDER-SETI-RONDO-MIKSER__92620646_0.webp Blue Hause Blendır Seti

işte bu kadar :nazar: daha yeni başladığım için markalar hakkında çok bilgim yok kullanıp memnun kaldığınız her türlü ürünü tavsiye ederseniz mutlu olurum :kkk:

Son düzenleme:
canım topiğin hayırlı olsun. gayet güzel bir başlangıç yapmışsın aldığın her şey çok güzel ve kaliteli güzel günlerde kullanırsın inş

Hayırlı olsun canım güle güle kullan çeyizlerini inşaAllah

Topiğin hayırlı olsun tatlım çeyizlerini aşkla mutlulukla kullan, başlayınca gerisi geliyor merak etme :34:

guzel baslangıc yapmışsın. tencerelerı cok buyuk alma kucuk boylar tam ıkı kısılık oluyor.ben celıklerı karaca almıstım cok memnunum ama korkmazda super cay mak. tost mak var bede cok memnunum.az ve öz almaya calısıorum demışsın cok dogru düşünmüşsün.kalitesiz saglıksız ürünler kullanmamalıyız.:34:

Back
X