• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Masalcı Tırtıl- Kurabiye Kavanozu-Moon Walk Yürümeye Yardımcı Aparat Arıyorum

ser_tuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
445
9
118
İstanbul
Masalcı Tırtıl- Kurabiye Kavanozu-Moon Walk Yürümeye Yardımcı Aparat Arıyorum

Bunların yanında ,fisher price in eğitici kitaplarından ve saklambaç jojo da olabilir

Canım ben moonwalk aldım ,tavsiye etmem ,göründüğü gibi kullanışlı değil..

Eğilip yürütmek de cok yorucu :( yurutece de alışmadığımız icin sattık ,ilk arabam mı alsam ben de :)) 10aylik

Yürütec çok rahat canım niye alismadiki acaba

hoppalaya koyuyordum önceden ,yürüteci alınca da sürekli hoplamak istedi içinde..ben de canı acır diye koymadım bi daha, kollarından tutunca yürüyor nasılsa dedim..bir de ev çok küçük yürütece koyacağım zaman bir sürü hazırlık gerekiyordu acıkcası

Bende senin gibi düşünerek aldım,benim ki yürütece alışkın ya ,alttan külot gibi bişey giyince kendini yürüteçte sanıp salıyor göeğiyle ittirerek yürümeye çalışıyor:) moonwalkun işe yaraması için bebeğin ayak üstünde yürümeye başlaması lazım ki sadece düşmesin diye tutabilelim.

Benim kide aklına yürümek düşünce yürüteçten sıkıldı artık binmemek için bacaklarını açıyor içine koyamıyorum artık:))

Bende senin gibi düşünerek aldım,benim ki yürütece alışkın ya ,alttan külot gibi bişey giyince kendini yürüteçte sanıp salıyor göeğiyle ittirerek yürümeye çalışıyor:) moonwalkun işe yaraması için bebeğin ayak üstünde yürümeye başlaması lazım ki sadece düşmesin diye tutabilelim.

heh işte alttan onu geçirdiğim anda çocuk hopladı durdu,mamalove da olsa hoplama kısmı diğer hoppalalar kadar yumusak değil bi de hoppalaya zaten ihtiyacımız yoktu :) yürüteç olsun diye aldım ama nafile..evt moonwalkun videosunu izledim kız içinde gayet güzl yürüyordu..bizimki duramaz onda haklısın da işte insan görmeden bilemiyor siz sattınız mı?

Bende masalci tırtıl var 25 tl kargo size ait.oyuncaklar diye konumvar orada baska fisher price oyuncaklarda var

masalcı tırtıl aldım, kurabiye kananozundan vazgectim benzer işlevde birşey aldım..moonwalkta kararsızım,kullananlar yorum yapabilir mi?

Back