Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masalcı şirine bende var.Ne kadar fiyat düşünüyorsunuz?Hiç kullanmadık ayrıca
Ben de masalcı arıyorum ne kadar acaba
Başlığı ben açtığıma göre onu anca ben satın alabilirim, O şirine benim olmalı Canım fiyatı söyle ödemeyi hemen yapayım, kargola. Nedeni biraz karışık ama bu hafta elimde olursa çok sevinirim.
Başlığı ben açtığıma göre onu anca ben satın alabilirim, O şirine benim olmalı Canım fiyatı söyle ödemeyi hemen yapayım, kargola. Nedeni biraz karışık ama bu hafta elimde olursa çok sevinirim.
masalcı şirine bende var.Ne kadar fiyat düşünüyorsunuz?Hiç kullanmadık ayrıca
bu oyuncaksa ok o zaman,bendekinin fotoğrafı,yalnız daha hiç pil takmadık kullanmadık.Az sonra bir pil takıp deneyeceğim,arızası falan olmasın.Eşimi bekliyorum.Sorup hemen sana dönüş yapacağım.İnşallah olur der.Bizde o kadar çok oyuncak var ki kızlarım hiç ilgilenmiyorlar bile öyle rafa kaldırmıştım.Bari bir işe yarasın sevindirsin kızını.
Cok tesekkur ederim pil falan onemli degil :)kizima o kadar oyuncak aldim ama hic birine boyle ilgi gostermedi
Bu arada soran arkadaşlarım şu an satışta hiç oyuncağımız yok dediğim gibi eşim izin verirse kandırabilirsem:) satabilirim.
Bizdekiler;masalcı ayıcık bobo,gece lambalı masalcı ayıcık,yine ay yıldız projeksiyonlu masalcı fil,masalcı kuzucuk,hello kitty(konuşan),masalcı tavşan,eşek danky,yürüyen konuşan köpek,bebeğim ayşecik,robotto,yine başka bir robot,nasreddin hocalı eşek,barby tablet,eğitici bilgisayarlar ...vs... aklıma gelenler daha da bir dünya var
merhba
masalcı ayıcık bobo,gece lambalı masalcı ayıcık,yine ay yıldız projeksiyonlu masalcı fil,masalcı kuzucuk,hello kitty(konuşan),masalcı tavşan,yürüyen konuşan köpek,bebeğim ayşecik bu oyuncakları eşiniz izin verirse, sizinle de fiyatta anlaşırsak almak isterim.
bende uyku arkadaşı arıyorum oğluma.banada yardımcı olurmusunuz.
Yani benim aklımda aslında satmak yoktu ama burada görünce yazayım dedim.Piyasa fiyatınıda bilmiyorum.Bir bakayım fiyatlara dönüş yaparım size
Cok tesekkur ederim pil falan onemli degil :)kizima o kadar oyuncak aldim ama hic birine boyle ilgi gostermedi