• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El masalcı şirine ariyorum ,satacak olan var mi

mersenne

Canım kızlarım
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
871
2
96
Masalci şirine ariyorum ,hic bir yerde kalmamis ,isterseniz bende de caillou var hikaye anlatan

Başlığı ben açtığıma göre onu anca ben satın alabilirim, O şirine benim olmalı :1:Canım fiyatı söyle ödemeyi hemen yapayım, kargola. Nedeni biraz karışık ama bu hafta elimde olursa çok sevinirim.

Başlığı ben açtığıma göre onu anca ben satın alabilirim, O şirine benim olmalı :1:Canım fiyatı söyle ödemeyi hemen yapayım, kargola. Nedeni biraz karışık ama bu hafta elimde olursa çok sevinirim.

Masalcı şirine dediğiniz bu değil mi?Bir yanlışlık olmasın.
$SAM_1339.jpg
İşimiz gereği bütün gazeteleri alıyoruz.Hemen hemen bütün promosyon oyuncaklar var bizdeBu oyuncakta promosyonlardan bir tanesi.Doğru oyuncaktan mı bahsediyoruz acaba canım?

Özelden cvp yazamıyorum şimdi dışarı çıkıyorum akşam 9 gibi döneceğim.Sen bana mail adresini yazarsan oradan konuşabiliriz.Tabi eşimede sorayım oyuncak satmama ne der bilemiyorum şimdi.

Evet bu ,lutfeeen sat ,cok onemli , bu ayin 19 unda kizimin ilk dogumgunu var,her ne kadar o hediyeden anlamasa da bunu cok sevdi ve ninnisinde cok guzel uyuyor ki benim kiizim zombi gibi uyumaz :(mail adresimi ve telefonumu sana ozelden gonderiyorum.gece de olsa geri donersin,biz uyumuyoruz :)

Caillou yu kv dem hediye etti onu satamam ama cok isterseniz biraz zaman gectikten sonra hwdiye ederim

bu oyuncaksa ok o zaman,bendekinin fotoğrafı,yalnız daha hiç pil takmadık kullanmadık.Az sonra bir pil takıp deneyeceğim,arızası falan olmasın.Eşimi bekliyorum.Sorup hemen sana dönüş yapacağım.İnşallah olur der.Bizde o kadar çok oyuncak var ki kızlarım hiç ilgilenmiyorlar bile öyle rafa kaldırmıştım.Bari bir işe yarasın sevindirsin kızını.

bu oyuncaksa ok o zaman,bendekinin fotoğrafı,yalnız daha hiç pil takmadık kullanmadık.Az sonra bir pil takıp deneyeceğim,arızası falan olmasın.Eşimi bekliyorum.Sorup hemen sana dönüş yapacağım.İnşallah olur der.Bizde o kadar çok oyuncak var ki kızlarım hiç ilgilenmiyorlar bile öyle rafa kaldırmıştım.Bari bir işe yarasın sevindirsin kızını.

Cok tesekkur ederim pil falan onemli degil :)kizima o kadar oyuncak aldim ama hic birine boyle ilgi gostermedi

Bu arada soran arkadaşlarım şu an satışta hiç oyuncağımız yok dediğim gibi eşim izin verirse kandırabilirsem:) satabilirim.
Bizdekiler;masalcı ayıcık bobo,gece lambalı masalcı ayıcık,yine ay yıldız projeksiyonlu masalcı fil,masalcı kuzucuk,hello kitty(konuşan),masalcı tavşan,eşek danky,yürüyen konuşan köpek,bebeğim ayşecik,robotto,yine başka bir robot,nasreddin hocalı eşek,barby tablet,eğitici bilgisayarlar ...vs... aklıma gelenler daha da bir dünya var

Bu arada soran arkadaşlarım şu an satışta hiç oyuncağımız yok dediğim gibi eşim izin verirse kandırabilirsem:) satabilirim.
Bizdekiler;masalcı ayıcık bobo,gece lambalı masalcı ayıcık,yine ay yıldız projeksiyonlu masalcı fil,masalcı kuzucuk,hello kitty(konuşan),masalcı tavşan,eşek danky,yürüyen konuşan köpek,bebeğim ayşecik,robotto,yine başka bir robot,nasreddin hocalı eşek,barby tablet,eğitici bilgisayarlar ...vs... aklıma gelenler daha da bir dünya var

merhba
masalcı ayıcık bobo,gece lambalı masalcı ayıcık,yine ay yıldız projeksiyonlu masalcı fil,masalcı kuzucuk,hello kitty(konuşan),masalcı tavşan,yürüyen konuşan köpek,bebeğim ayşecik bu oyuncakları eşiniz izin verirse, sizinle de fiyatta anlaşırsak almak isterim.

merhba
masalcı ayıcık bobo,gece lambalı masalcı ayıcık,yine ay yıldız projeksiyonlu masalcı fil,masalcı kuzucuk,hello kitty(konuşan),masalcı tavşan,yürüyen konuşan köpek,bebeğim ayşecik bu oyuncakları eşiniz izin verirse, sizinle de fiyatta anlaşırsak almak isterim.

tamam dönüş yapacağım mutlaka

Yani benim aklımda aslında satmak yoktu ama burada görünce yazayım dedim.Piyasa fiyatınıda bilmiyorum.Bir bakayım fiyatlara dönüş yaparım size

Ben de sizinle bu konuda ikinci kişi olarak görüşmüştüm madalcı arıyorum diye bayagı yazan olmuş masalcı oyuncakları ben de görmek istiyorum lütfeerren;))))

Back