Masalarda beyaz şıklığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi aldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunuda arkadaşım aldı 3 boy her işe yarıyor

buda cacıklık yada konfostalık ev hediye getirdiler

Bu resmi daha dün görmüştüm. Güral porselen promosyon ürünleri arasında..
Çok beğenerek almaya niyet etmiştim... kaydirigubbakcemile3
Gerçekten çok şık bir zeytinlik. İlk paylaştıkların da öyle canım...

Ben günlük kullanım için sırf beyaz desensiz ve tek parça alınabilecek; porselen tabak, servis tabağı, pasta tabağı, ve çorba kasesi arıyorum...
Diğer parçalar zaten günlük kullanım için çok gereksiz...

Malesef bulamadım, ne şehrimde, ne de internette...
Genelde hep otel serilerinde kullanılan, biraz kaba görünüşlü porselenlerde bulunuyor sırf beyaz takımlar..

Oysa benim aradığım ev serisi şeklinde olanlar... Porselenleri biraz daha ince ve şekil olarak daha güzel...
Ama kesinlikle bembeyaz olmalı...

Bir de kalitesi bilinen iyi bir marka olsun istiyorum; Güral yada Kütahya düşünüyorum, ama kataloglarında yok ne yazık...
a.s.

içine hangi renk girerse girsin hiç göz yormuyor bencede sofraların şıklığı beyazdır

beyaz herzaman şık bence

Kesinlikle onaylıyorum; normalde çok kaliteli ve şık iki tane yemek takımım olmasına rağmen, gözüm hep bembeyaz bi takım oluşturabilmekte....

Artık desenli yemek takımları hiç cazip gelmiyor bana... Ucuz ve basit görünüyor...

bütün parçaları çok beğendim harikalar

Ferzacım sana katılıyorum canım beyaz renk olarak bulmak biraz zor oluyor bulsanda porseleni çok kaba oluyor istersen birde porland dın sitesine bak hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…