• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Maşalar ve markalarla ilgili bir araştırma..siz ne düşünüyorsunuz?

betelgeuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
133
1
46
İstanbul
ben de maşa almayı düşünüyorum derin bir araştırmaya girdim o kadar saçımıza ısı vereceğiz bari yıpratmasın ve uğraştığımıza değsin diye...Sitelerin hem türkiye için olanlarına hem yabancı ülkeler için olanlarına bakıyorum da..braun markası amerika ingiltere için saç ürünü hiç göstermemiş..Türkiye de var..Böyle olunca tereddüte düştüm açıkçası neden bu ülkelerde satılmıyor bu ürünler..belki oradaki pazarlar çok geniş ve ihtiyaç yok diyedir ancak durum bu olunca acaba yeterince iyi olsalardı bu pazarlara da açılmak isterlerdi diye düşünüyor insan..Gerçi braun alman markası ama bilemedim fikrinizi almak istedim..

aynı şekilde babyliss de amerika için o kadar çok seçenek sunarken türkiyede 2 seçenek sunmuş kenara çekilmiş..Amerikada maviler kırmızlar sarılar her türlüsü var renk olarak da değil hepsine farklı kaplama malzemesi uygulamışlar şimdi çekindim..Gerçi yine ingiltere fransa ve türkiye için aynı şeyleri koymuşlar ama.. insan çekiniyor acaba bize kötüleri mi satıyorlar diye..

ayrıca braun için kalıcı değil babyliss için de saça zarar veriyor diyorlar..Ne yapacağız ne marka alacağız? Geniş bukleler yapmak için en iyisi nedir acaba?

babyliss maşa aldım bir hafta oldu kuzenim 1 yıldır kullanıyor sacları upuzun ve saglıklı hemde su an goldda indirimde istedim 3 günde getirdiler kargoda bedava yurtiçi ile geldi 25 mm cok hos bir masa 19 mm cok ince bukleler oluyor 32 mm ise kalın bukle bile sayılmaz dogal bir görüntü ve hemen akıyor benden tavsiye cnm ben memnunum indirimdeyken kacmaz teknosada 70 tl aynı ürün gold bir güzellik yapmıs :)

Son düzenleme:
Back