masal the end

Yormak istemiyorum artık hiç kimseyi. Yorgunum zira! Yeniden kurasım yok hiç, aşka dair cümleler. Kelimeleri yan yana getiresim yok kendimi anlatmak için.. Sen anla!Kırıldım işte ... Öyle çok ve içten kırıldım ... Canımı yakanlara hesabımı soracak bir tek kelime bile bulamadım ... Gözlerine baktım ... Arkamı dönüp yok oldum ... Öyle anlamsızki her şey ... Öyle sıradan ... Oysa ben hiç sıradan sevmedim kimseyi ... "Peki neden şimdi herşey sıradan oldu ki ......?

* Daha cesurum artık...keşke dememek için çabalıyorum...içimde büyütmüyorum hiçbişeyi ve kimseye hiç hayatımdan çıkmayacakmış gibi davranmıyorum...gitmek isteyene bir yolda ben çiziyorum...

Son ödeme tarihini unuttuğumuz fatura gibiydi aşk!
Senin gözlerini kesmişlerdi, her yer karanlıktı.. Benim gözyaşlarımı
kesmişlerdi, artık akmıyorlardı! Borçluyken yakaladı aşk bizi..
Bizim suçumuz yok! Ayrılık çok erken icraya geldi...

Ben sevdiğim kişinin benimle aynı karakterde olmasını istemem. ruh ikiziymişşşş... napıcam O manyakla be :))))))

"Beni tanımayanlar beni burnu havada sanıyorlar ya, Onlara söyleyin Aynada burnuma bakıyorum yok öyle bir sorun hokka gibi maşallah" :))

Sevmediğiniz kadının tenine dokunmadığınız gün "adam". Sevmediğiniz adamı yalnızlığınız da kullanmadığınız zaman "kadın" olacaksınız..

Öyle bir yerdeyim ki , ne gitmesi mümkün ne de kalması .. Vazgecmekle , direnmek arasında ; '' Akla Karanın tam ortasındayımm .. '' Kaybetmenin arefesinde , zor bir hayatın eşiğindeyimm ..Gitsem canim yanacak , Kalsam Hayatım.....

Korkma giderken bir tek 'b' yi alıyorum, gerisini sana bırakıyorum...
Nede olsa sen bitirdin b'izi, öyleyse sende kalmalı 'izi' .

yakan top oynar gibiydik seninle...ben can tutmak için bakardım gözlerine sen can yakmak için bakardın gözlerime.....
''MaSaL''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…