- 22 Ocak 2015
- 25
- 6
- 39
-
- Konu Sahibi demetmasal
biz masal ı kullanmayı düşünğyoruz haklısınız ikisi uzuzn olur ilerde kendisi seçerse diye.aslında tek masal koyacaktık soyadımız uzun masal uzun okulda falan dalga geçerler mi falan diye düşündükMasal defne guzel ama masal zaten kisa bir isim degil. Her iki ismi de kullanacaksaniz zorlanirsiniz..
Masal tek basina daha guzel bence..
Masal Sare..
Masal Asya..
Merhaba demetmasal benim arkadaşımın kızının ismi asayra masal ve herkezin çok hoşuna gidiyor komşumun kızıda eylül ayzamerhaba kızımızın adını masal koyucağız ama soyadımız la çok uyumlu olmadı yani dalga konusu olmasın dedik masal uzun olacak.yanına ek isim düşünüyoruz masal defne.... kararsız kaldık öneriniz var mı
selam caNIM konunu görünce direk içeri daldım.çok dertliyim kızımın adını masal koymak istiyoruz ama kimse beğenmior saçma buluyorlar eşimle biz bayılıyoruz oysaa ama insanlarn tepkisi çok kötü sende böyle tepkilerle karşlşıyomusun morlim çok boxukmerhaba kızımızın adını masal koyucağız ama soyadımız la çok uyumlu olmadı yani dalga konusu olmasın dedik masal uzun olacak.yanına ek isim düşünüyoruz masal defne.... kararsız kaldık öneriniz var mı
Ben masal ada derim çok hoş geliyor kulağa.Ya da derin masal anlamlı gibi...merhaba kızımızın adını masal koyucağız ama soyadımız la çok uyumlu olmadı yani dalga konusu olmasın dedik masal uzun olacak.yanına ek isim düşünüyoruz masal defne.... kararsız kaldık öneriniz var mı
evet canım karşılaşıyoruz tabi.mesela başta kayınpederim istemiyor.selam caNIM konunu görünce direk içeri daldım.çok dertliyim kızımın adını masal koymak istiyoruz ama kimse beğenmior saçma buluyorlar eşimle biz bayılıyoruz oysaa ama insanlarn tepkisi çok kötü sende böyle tepkilerle karşlşıyomusun morlim çok boxuk