• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık masal ismi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
kızlar mrb. 25 haftalık hamileyim. kızımın ismini masal düşünüyorum sizce nasıl. karar veremiyorum. lina ismi de çok hoşuma gitti. fikir verin kızlar lütfen. masal lina da hoş geliyo kulağa.

masal hoş bi isim .. lina'yı hep manda-lina olarak algılıyorum k.bakma .. o yüzden lina dan vazgeçip yeni bi isim bul..mesela birkaç kombin

Masal Liya - Arapça kökenli sabrın en güzeli demek
Masal Erva - Arapça kökenli Peygamber Efendimiz'in halası son derece cesur ve güzel genç
Masal Mira - Birçok kökene ve anlama sahip
Masal İdil - Yunanca kökenli içten ve saf aşk anlamına geliyor
v.s.. umarım yardımcı olmuşumdur .)

canım sağolasın. bi de düşünüyorum kızım büyüdüğünde bana kızar mı acaba anne niye masal koydun diye:) masal mira güzelmiş

yok canım neden öyle desin
masal isminde ben de kararsız kalmıştım
sonra vazgeçtim
bir kızım daha olsa yine düşünürüm
çok yaygın bir isim değil, sıradan değil yani
yanına daha klasik bir isim koyarsan belki içine siner
zeynep gibi, ayşe gibi...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:
30. haftadan sonra karar ancak netleşiyor

Cok güzellll bir isim masal gibi güzel olur inş bende kızımın adını asya koymak istiyorum:))

kızlar hepinize teşekkür eddrim birz içimi rahatlattınız. var mı çevrenizde masal isimli bebekler.başka farklı isim öneriniz var mı. lina yı da sevdim

Çok güzel bir isimmm ..
Sen bizim masalımızdın ondan koyduk ismini annecim diye de anlatırsın ileride.:16:

Benim kızımın adı Özgü Masal çok memnunum o benim aşk Masal ım ve Masal gibi bir hayatı olsun istiyorum mutluluğa genç yaşta erişssin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Benim kızımın adı Özgü Masal çok memnunum o benim aşk Masal ım ve Masal gibi bir hayatı olsun istiyorum mutluluğa genç yaşta erişssin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

canım sağol. kızın kaç yaşında iyice aklım karıştı ne yapsam bilemedim. 20yaşına geldiğinde acaba ismini beğenir mi

benim kızımın adıda masal daha 3 aylık onu çok seviyoruz masal ismi çok güzel bence

canım masal benim de sevdiğim ve düşündüğüm isimler arasında ama sanki bebek ve çocuk çağlarında iyi de dediğin gibi 20li yaşlardan sonra yakışmaz mı diye düşünmüyor değilim. yine de koyabilirim, çok takıyosan yanına bi isim daha koy beğenmezse diğerini kullansın. mesela masal şebnem gibi

Affınıza sığınarak fikrimi belirtiyorum.Bence bir isim verirken en belirleyici özelliğin onun her yaşta taşıyabileceği,beğenebileceği ve her yaşında yakışacak bir isim olması.Masal bir bebeğe,küçük bir kız çocuğuna çok yakışır.Şu anda size sevimli bir isim gibi gelebilir ki öyle de ama kızınız hep bebek olarak ya da küçük bir kız çocuğu olarak kalmayacak,üniversiteye gidecek,iş hayatına atılıcak,orta yaşlı olacak,yaşlanacak..Masal ismini ben orta yaşlı birinde düşünemiyorum.Benim fikrim.Bence eğer vaktiniz varsa biraz daha düşünün.

yaşlı birine de yakışır, masal nine hadi bize masal anlat :) üniversite de sorun değil bence ama iş hayatında belki olabilir, bu da hangi işte çalıştığına bağlı. bu isimde olmanın bilakis avantaj sağlayacağı işler de olabilir ama ofis ortamı gibi bazı işlerde ciddiyetsiz durur mu acaba. kartvizitini uzattığında mesela çok hoş da olabilir, akılda kalıcı hem

büyüğünce severmi diye düşünmeyin bence.çünkü biz şimdiki zamanla kıyaslıyoruz ama bi yirmi sene sonra isimler hep masal,öykü,duru,derin v.s. olacak zaten :) o yüzden her yaşa yakışır yani.bende öykü düşünmüştüm bi ara ama kararsız kaldım,şimdi ırmak ismini beğeniyorum,bakalım :)

büyüğünce severmi diye düşünmeyin bence.çünkü biz şimdiki zamanla kıyaslıyoruz ama bi yirmi sene sonra isimler hep masal,öykü,duru,derin v.s. olacak zaten :) o yüzden her yaşa yakışır yani.bende öykü düşünmüştüm bi ara ama kararsız kaldım,şimdi ırmak ismini beğeniyorum,bakalım :)

doğru söylüyosun :))) ama gel de anneme anlat bunu. internette gezinmediği için bizim buralarda konuşup beğendiğimiz bu isimler ona çok garip geliyor bi türlü beğendiremiyorum, benim beğendiğim isimlere kötü yorum yapınca da hevesim kaçıyor

Son düzenleme:
Back
X