• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masal Anlatıcılığı Kursu

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.644
1.120
698
Ankara
Arkadaşlar merhaba, Kariyer Yaşam Eğitim Merkezi'nin online Masal Anlatıcılığı Kursu'na yazılmayı düşünüyorum. Kurs sonunda verilen sertifika, çocuk eğitimi alanında çalışmadığım için iş edinmede bir işime yaramayacak büyük ihtimalle. Yine de sevdiğim bir alan olduğu için kaydolmayı düşünüyorum fakat kurs ücreti 6.000 tl. Sizce böyle bir kurs için bu ücret verilir mi?

Arkadaşlar merhaba, Kariyer Yaşam Eğitim Merkezi'nin online Masal Anlatıcılığı Kursu'na yazılmayı düşünüyorum. Kurs sonunda verilen sertifika, çocuk eğitimi alanında çalışmadığım için iş edinmede bir işime yaramayacak büyük ihtimalle. Yine de sevdiğim bir alan olduğu için kaydolmayı düşünüyorum fakat kurs ücreti 6.000 tl. Sizce böyle bir kurs için bu ücret verilir mi?
Ben vermezdim.

İstiyorsan verirsin istemiyorsan vermezsin bu senin kararın biz ne diyelim

Fazla biraz sanki değil mi
Fazla ve açıkçası gereksiz buldum. Bir başkasının davranışlarını modellemenin bu tip duygu geçişi gerektiren konularda iğreti durduğunu düşünüyorum. Bu tip eğitimlerde de genelde bir anlatım tarzı öğretiliyor. Ben o yapay tarzı ve tavrı sevmiyorum.

Udemy deki eğitimlere baktınız mı birkaç eğitim var bence önce onlara bakın baktınız sizi kesmiyor daha ileri düzey istiyorsunuz o zaman alırsınız o kursu. Sonuçta acelesi yok ilgi alanınız oldugu için istiyorsunuz.

Udemy deki eğitimlere baktınız mı birkaç eğitim var bence önce onlara bakın baktınız sizi kesmiyor daha ileri düzey istiyorsunuz o zaman alırsınız o kursu. Sonuçta acelesi yok ilgi alanınız oldugu için istiyorsunuz.
Orası da ücretli mi acaba? Ah evet evet acelem yok fakat birkaç ay sonra gitmek istediğimde fiyatı daha da artmış olursa diye korkuyorum biraz.

Orası da ücretli mi acaba? Ah evet evet acelem yok fakat birkaç ay sonra gitmek istediğimde fiyatı daha da artmış olursa diye korkuyorum biraz.
Ücretli ama çok cüzi miktarlar 300-350₺ gibi. Tabi eğitimin kaç saatlik olduğuna yorumlarına falan bakarsınız. Size alternatif olabilecek bir eğitim varsa alırsınız.

Back