Masaj salonunda iğrenç iddia

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Adana'da bir kadın, çalıştığı masaj salonunda kendisine fuhuş yaptırılmak istendiğini, karşı çıkınca da darp edildiğini ileri sürünce 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı.
Sitene Ekle
masaj-salonunda-igrenc-iddia-6541921.Jpeg

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir masaj salonunda çalışan Dilek K. (39) Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne gelerek çalıştığı masaj salonunda patronlarının, kendisinden masaj yaptırmaya gelenlerle fuhuş yapmasını istediğini, yapmayınca da tehdit edip darp ettiğini söyleyerek şikayette bulundu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis, masaj salonu sahibi S.S. (34) ile M.A.G.'yi (42) gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar adli kontrol ile serbest bırakıldı.

http://www.milliyet.com.tr/masaj-salonunda-igrenc-iddia-gundem-2183661/

Bir gün bana bi mail geldi. Masaj salonunda çalışacak şu şu özellikte biri aranıyor (fizikten öte bir fizikti bahsi geçen), çalışma saatleri günde 5 6 saat ama maaş o çalışmaya göre aşırı dolgun. Nerden bulmuşlar mail adresini neye göre attılar hatırlamıyorum.

Böyle yerlerde iş buldum diye çok sevinmemek lazım. Temkinli davranmakta fayda var, ben maili görünce aklıma türlü şey gelmişti açıkçası.

bizim ülkemiz masaj olayını henüz hamamdan çıkaramadı. Orada çalışan kadına da erkeğe de iyi gözle bakmazlar.
Ancak çok profesyonel tanınmış yerler olacak. Yoksa sokak arasındaki küçük yerler gerçekten güvenilir değil. Kaldı ki masaj yapmak da eğitim isteyen bir iş. Bizim bildiğimiz mıncıklama olayından öte...

X