• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masaj aleti ile masturbasyon?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppuqq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppuqq

Ziyaretçi
böyle bir şey duydum.Vajinanın içine sokmadan masaj aleti ile masturbasyon kızlık zarına zarar verır mı?

fisfisfis ilginç bir alet bilmem ama bence zarar vermez herhalde o kadar derine sokmazsan töbee töbee

peki o zaman ama yinede kesin bir cevap olamaz herhalde bozulabilirde ,bozulmayabilirde oke

cnm soruda bisiy yok bugunlerde pek bi doluyuzda ondan boyle tepkimiz:ecrin_bebek:... masturbasyon derken klitorisin uyarilmasindan bahsediyorsun herhalde... onu diyorsan yontem cok. daha once bahsedilmisti... elektrik supurgesi de bir alternatifmis yani. titressin yetere yani... kullanan kk hatunu vardi. sozu onlara birakiyorumbuyrunnnnnnnnn

vaşşşş,o zaman hiçbir fikrim yok diyim..gamyoncuiremsu

içine sokmadığın sürece birşey olmaz sanırım ama hahaha ... o masaj aletini sonra tek o kişi kullansın:D mazallahh evden baskası kullanırsa yanlış anlasılmalar olurD

kız ben yapmyacam kaydirigubbakcemile3 çatladı gulmkten yaasırnaşık şey

sadece klitorisin uyarildigi bir mast. zara zarar vermez... ha zarar verse nolurki kardesim diyorsaniz, onun konusuldugu taze bir topic var. herkesi oraya davet ediyorum:CüvCüv:

bence biz bunu haydar abimize soralım en iyi cevabı ondan alırız :roflol:

cnm soruda bisiy yok bugunlerde pek bi doluyuzda ondan boyle tepkimiz:ecrin_bebek:... masturbasyon derken klitorisin uyarilmasindan bahsediyorsun herhalde... onu diyorsan yontem cok. daha once bahsedilmisti... elektrik supurgesi de bir alternatifmis yani. titressin yetere yani... kullanan kk hatunu vardi. sozu onlara birakiyorumbuyrunnnnnnnnn

yok fırınkaydirigubbakcemile3

Back