• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler maşa yapmadan önce hangi bukle tutucu saç spreyi ???

gabiya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
355
21
118
arkadaşlar selam,

öncelikle dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun..

soracağım şey daha önce de sorulmuş, ama kesin bir cevap veren olmamış...

benim sorunum şu ki ; saçlarım maşadan yada bigudide önce köpük de sürsem jölede sürsem kalıcı olmuyor, enn iyi ihitimalle birkaç saate bozuluyor.

maşa yapılan videolarda özellikle de yabancı videolarda görüyorum ki maşadan önce her tutama sprey sıkıyolar, belli ki özel spreyleri var ama ne? hangi marka adı sanı ne ?

bilen kullanan varsa söylesin lütfen.

sevgiler...

ben yapıyorum hiç bozulmuyor hiç bişeyde sıkmıyorum o bugidiler daha kalıcı bence 2 tane maşam var oysa .sünger bugidiler varya sabaha kadar sarp yat saçların çokmu uzunki bu arada illada bişey sıkmak istiyorum diyosan açtıktan sonra uzaktan sprey sık ,yapmadan sıkınca saç ısınınca açılırki jöleyle sar dicem ısıtma makınen yok arada kalan saçların kurumadıgı için tutmaz .kuaförlük yaptım 10 küsür yıl

saçlarım uzun, hemen bozuluyor, spreylerde taş gibi yapıyor, maşa yapmadan sıkılan sanırım bukleyi tutan spreyler var da bizim burda yok galiba. kuaförde de yaptırsam bozuluyor çünkü. yurt dışından birşey bulup almalı, illaki vardır işe yarayan birşey ama ne...

canım ben maşa yaptıkdan sonra sprey sıkıyorum yoksa benimkide bozuluyor.Taft Power Powerful Age Saç Spreyi kullanıyorum ben 15 cm uzaktan sıkıyorum hiç sertleştirmiyor saçımı ve kesinlikle de bozulmuyor bir dene istersen :)

canım ben maşa yaptıkdan sonra sprey sıkıyorum yoksa benimkide bozuluyor.Taft Power Powerful Age Saç Spreyi kullanıyorum ben 15 cm uzaktan sıkıyorum hiç sertleştirmiyor saçımı ve kesinlikle de bozulmuyor bir dene istersen :)

bende de ultra güçlüsü var taft ın. pek kullanmıyorum ama megası daha iyi olabilir , teşekkürler ;)

Back