Masa ustundeki musamba

Lief

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
117
18
48
Merhaba, yeni uye oldugum icin konuyu nereye acacagimi bilemedim yanlis yerse eger kusura bakmayin.

Masamin ustundeki musamba gibi seffaf seyin ustunu kizim dolma kalemle cizmis ve ne denediysem cikaramadim Ozon,kolonya,alkollu su,yag sokuculer, biyerden duydugum sut, hepsiini denedim ama cikmadi goruntu cok cirkin. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi ?

Simdiden tesekkurler.

makinaya atıp yıkadınız mı? bir de cif çıkarıyor çoğu zaman.

Hiç uğraşmayın metresi 4 lira alın yenisi koyun.Ben 82 salı pazarından almıştım gayet uygun fiyatı.

Cifle yada aseton ile cikarmayi denediniz mi?

Ucuz bir şey zaten. En iyisi hiç uğraşmayıp yenilemek olacaktır bence.

Bazı mürekkepler muşambaların alt katmanlarına kadar gider, yani çıkması imkansızdır. Öyle pahalı bişey değil, en en en iyisi metresi 5 tl.

Bulunduğun şehirde A 101 market varsa orda şu an adını hatırlayamadığım genel temizleyici bir madde var konsantre temizleyicilerden 3,5 lira gibi birşey fiyatı onun geçireceğini düşünüyorum çünkü bir arkadaşın çocuğu koltuğuna mürekkep dökmüş ne denediyse çıkartamamış ama o dediğim temizleyici çıkarabilmiş

musamba renksizse benzinli veya mazotlu pamukla sil

bunu hic duymamistim deneyecegim tesekkurler

Aseton denediniz mi?

Evet onuda denedim malesef cikmadi

makinaya atıp yıkadınız mı? bir de cif çıkarıyor çoğu zaman.

Makinada yikanir mi ki ?

Cifle yada aseton ile cikarmayi denediniz mi?

Evet ama malesef sonuc alamadim

Kalın olan cam gibi duran muşambadan mı var sizde?

Evet ondan var

Hmm acaba ismi ne ki ? Ben Hollanda da yasiyorum bu dediginiz marketi hic duymadim. Ilacin ismini hatirlayabilseydiniz keske

Temizleyiciler bile muşambadan pahalıya gelir.

ben sadece olsa olsa 5 liradır türü yorumlara cevap vermek istedim asıl sorunun cevabını bilmiyorum.

arkadaşlar muşamba deyip geçtiğiniz şeylerden bazılarının metresi 25 lira,bizzat bugün sordum ben.hatta benim mutfak masama 40 liraya mal olacaktı da aman sen de deyip daha ucuzunu aldım:))

bende yemek masama aldım toplamda 36 tl bende arkadaşın yerinde olsam çıkarmaya çalışrdım:))
hiçde öle 5 tl lik bi muşamba görmedim benimki kalın ve cam gibi olanlardan.....

Tükenmez kalem için bir çıkarici vard, Arap sabunu sanırım :44:

Eyer gitmezse şunları dene: öşe silicisi, süt yada dış macunu:d

Son düzenleyen: Moderatör:
bence birde limonu deneyin

Limonuda deniycem tesekkurler

bende yemek masama aldım toplamda 36 tl bende arkadaşın yerinde olsam çıkarmaya çalışrdım:))
hiçde öle 5 tl lik bi muşamba görmedim benimki kalın ve cam gibi olanlardan.....

Aynen arkadasim bende kalin cam gibi olanlardan aldim tabi ki ucuzuda vardi dedikleri gibi 5 euro falan ama ben almisken en iyisi olsun diye en pahalisini aldim. Cikarmaya calisicam umarim cikar :)) Bugun esim benzin mazot gibi bisey getirecek bi arkadas yazmis ya onu deneyecegim umarim basarili olurum )
Tükenmez kalem için bir çıkarici vard, Arap sabunu sanırım :44:

Eyer gitmezse şunları dene: öşe silicisi, süt yada dış macunu:d
sutu de denedim duymustum bi yerden ama cikarmadi, ama dis macunu denemedim )) tesekkuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…