Merhaba, yeni uye oldugum icin konuyu nereye acacagimi bilemedim yanlis yerse eger kusura bakmayin.
Masamin ustundeki musamba gibi seffaf seyin ustunu kizim dolma kalemle cizmis ve ne denediysem cikaramadimOzon,kolonya,alkollu su,yag sokuculer, biyerden duydugum sut, hepsiini denedim ama cikmadi goruntu cok cirkin. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi ?
Simdiden tesekkurler.
musamba renksizse benzinli veya mazotlu pamukla sil
Aseton denediniz mi?
makinaya atıp yıkadınız mı? bir de cif çıkarıyor çoğu zaman.
Cifle yada aseton ile cikarmayi denediniz mi?
Kalın olan cam gibi duran muşambadan mı var sizde?
Bulunduğun şehirde A 101 market varsa orda şu an adını hatırlayamadığım genel temizleyici bir madde var konsantre temizleyicilerden 3,5 lira gibi birşey fiyatı onun geçireceğini düşünüyorum çünkü bir arkadaşın çocuğu koltuğuna mürekkep dökmüş ne denediyse çıkartamamış ama o dediğim temizleyici çıkarabilmiş
Hiç uğraşmayın metresi 4 lira alın yenisi koyun.Ben 82 salı pazarından almıştım gayet uygun fiyatı.
ben sadece olsa olsa 5 liradır türü yorumlara cevap vermek istedim asıl sorunun cevabını bilmiyorum.
arkadaşlar muşamba deyip geçtiğiniz şeylerden bazılarının metresi 25 lira,bizzat bugün sordum ben.hatta benim mutfak masama 40 liraya mal olacaktı da aman sen de deyip daha ucuzunu aldım:))
Tükenmez kalem için bir çıkarici vard, Arap sabunu sanırım :44:Merhaba, yeni uye oldugum icin konuyu nereye acacagimi bilemedim yanlis yerse eger kusura bakmayin.
Masamin ustundeki musamba gibi seffaf seyin ustunu kizim dolma kalemle cizmis ve ne denediysem cikaramadimOzon,kolonya,alkollu su,yag sokuculer, biyerden duydugum sut, hepsiini denedim ama cikmadi goruntu cok cirkin. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi ?
Simdiden tesekkurler.
bence birde limonu deneyin
bende yemek masama aldım toplamda 36 tl bende arkadaşın yerinde olsam çıkarmaya çalışrdım:))
hiçde öle 5 tl lik bi muşamba görmedim benimki kalın ve cam gibi olanlardan.....
sutu de denedim duymustum bi yerden ama cikarmadi, ama dis macunu denemedimTükenmez kalem için bir çıkarici vard, Arap sabunu sanırım :44:
Eyer gitmezse şunları dene: öşe silicisi, süt yada dış macunu:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?