masa örtülerindeki kat izinden kurtulun.

mihmandar

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
459
2
318
61
Eskişehir
masa örtülerini ütüledikten sonra katlarız genelde, misafir gelip kullanacağımız zaman o kat yerleri yüzünden yeniden ütüleme lüzumü görürüz.kafamçokkarıştı

uzun zamandır, ütülediğim masa örtülerimi uzunlamasına katladıktan sonra tekrar ikiye katlayarak mandallı pantalon yada etek askılarını mandallarıyla iki tarafından tutturarak gardorobuma asıyorum böylelikle iki defa ütülemekten kurtuluyorum.:dance:

yıllardırda tişört, gömlek, kazak, pantalon gibi giysilerimide elbise askılarında kuruturum hem toprlaması daha kolay oluyor hemde kırşmıyor.hihoyyyt

ŞİDDETLE VE ÖNEMLE KENDİNİ SEVEN HANIMLARA TAVSİYE EDİYORUM

ama sonuçta yine katlıyomuşssunuz nasıl oluyor anlamadım...

katlıyorsunuz mecburen ama mandallı askıyla tuttutup astığınız için aynen etekleriniz pantolonlarınız gibi astığınız için katlanan yerlerde kat izi oluşmuyor, normalde katlayıp üstüste birkaç örtüyü çekmecenize koyduğunuzda mutlaka kat izi oluşur.
umarım anlaşılmıştır.:CüvCüv:

bende eşarplarımı kızımın küçük mandallaı askılarına takarım iz falan olmuyor ama masa örtülerinide deniyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…