Saç Şekillendiriciler maşa konusunda yardım lazımmmm

uranus_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
4
0
36
Ordu
maşa alıcamm ama kafam o kadar karıştı ki.saçlarm gür ve kalın.babyliss almaya karar verdm ama model olark karar veremdm 2219ce var ısı derecesi 185 miş 2362 var ısı derecesi 200 iyon özelliği yok 2325 ısı 180 nano teknolojili...b,de arzum ar558 var ısı 230 akadar cıkıo ve iyon özelliği varrr...bunlardan kullananlar varsa yorumlarınızı bekliorm bayanlar

masa almana hıc gerek benım var ve hıc kullanmıyorum.bır teknık ogrendım bazı kuaforler masa yapmaya gelenlere bunu uyguluyorlar masadan daha kalıcı yontem.alımunyum folyoyla yapılıyor.buklelerı kalın ıstıyorsan ıkı parmagına ınce ıstıyorsan tek parmagına sacından az bır sey alıp sarıyorsun uzerıne sacını kaplıcak kadar kestıgın kare seklındekı folyonu sagdan soldan ve alttan olucak sekılde kapatıyorsun uzerıne duzlestırıcıyle bastırıyorsun ve saclarının dıger kısmısı yapıyorsun daha sonra hepsı bıtınce tekrar duzlestırıcıyle bastırıyorsun soguduklarında tek tek acıyorsun.denemelısın harıka bır yontem kolay bozulmuyor....

Babyliss ipro230 ionic titanium nano teknoloji saç düzleştirici kullanıyorum. Hem düzleştirici hem maşa görevi yapıyor ince olduğu için. Tavsiye ederim 1 sene oldu kullanıyorum memnunum. Babyliss özellikle bu alanda iyidir.

Canım benim saçlarımda gür ve kalın telli.Herkes saçım çok gözüksün diye saçlarını kabartıyor birşeyler yapıyor.Bazen arkadaşlara şaka yapıyorum benden alalım sana ektirelim diye :))) Sadede geliyim.Geçenlerde kendime remington ci95 saç maşası aldım.O bir harika...Saniyesinde saçım şekil alıyor:bugün saçlarıma maşa yaptım sprey felanda kullanmadım saçlarım hala bozulmadı.Bozulmuyor kolay kolay :) Maşa veya düzleştirici alacaksan ısı ayarına dikkat et.200 derece veya üzerinde olanları tercih et kesinlikle.Yoksa parana yazık olur.

ama çok uzun sürmez mi onu yapmak.
bir kere denemiştim yıllar önc ve bütün akşam uğraşmıştı annem ve arkadaşı

ama çok uzun sürmez mi onu yapmak.
bir kere denemiştim yıllar önc ve bütün akşam uğraşmıştı annem ve arkadaşı

evet bende kuaförde yaptırmıştım baya uzun sürüyo benim saçlarım ince telli olduğundan öyle bi yöntem yapmıştı bende babyliss düzleştirici ve maşası var çabuk ısınmasını seviyorum dereceside yüksek olduğundan çok iyi bence tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…