Saç Kesim Şekilleri Maşa ile yapılan süper bi saç tekniği keşfettim!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

jumanji_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
38
0
36
İstanbul
kızlar öncelikle bu önereceğim teknik düz veya hafif dalgalı uzunca saclar içindir.
banyodan sonra (saç kremi kullanın) sacınızı tamamen kurutup orta kalınlıkta bir maşa ile tüm saçlarınızı maşalayın sonra lorealın mor renkli volume köpüğü var avcunuza onu sıkıp saçlarınızı öne atıp köpükleyin ama 1 defada değil de 2-3 defa az az sıkarak yapın sonra da saç kurutma makinasının en düşük seviyesinde avuç içlerinize saçlarınızı alıp köpüğün kurumasını sağlayın. ama bunları yaparken bukleleri aşağı çekip bozmayın yukarı yukarı sıkın avuçlarınızı.

ben hep maşa yapıp sprey sıkardım bu teknik kurtarıcım oldu hem saçlarım kabarmadan parlak parlak oluyo hem de maşa bozulmuyor

Son düzenleme:
bende maşa yapmak istiyorum ama saçım biraz uzun maşa yapmaya üşeniyorum desem yeridir bi saat bekleyemiyorum yaa ama milletin saçında görüyorum çokta güzel oluyor ama ben yapamıyoruum

bende maşa yapmak istiyorum ama saçım biraz uzun maşa yapmaya üşeniyorum desem yeridir bi saat bekleyemiyorum yaa ama milletin saçında görüyorum çokta güzel oluyor ama ben yapamıyoruum

canım benım sacım belimde baya bi uzun yanı =) ama kalın maşayla 15 dk suruyo surmuyo arası. tabi bi de el alışkanlığı ama ben babyliesin orta kalınlıktaki maşasını öneririm sana.

canım benım sacım belimde baya bi uzun yanı =) ama kalın maşayla 15 dk suruyo surmuyo arası. tabi bi de el alışkanlığı ama ben babyliesin orta kalınlıktaki maşasını öneririm sana.

bende bi yapmaya çalışsam elim alışsa :) inşallah güzel olur deniycem bende :)

bende beceremiyorum arkadaşımın maşasıyla denedim yapamadım..millet düzleştiriciyyle bukle yapıo bizse bişi yapamıoz peeeh

dalga seviyorum ama şu maşanın çıkardığı o kalıp gibi şekli sevmiyorum ben.. mutlaka dağıtmam gerekiyo elimle:26:

paylaşımın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…