• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler maşa hakkında yardım

tatlicadi23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
229
0
26
İstanbul
merhaba kızlar saçlarima resimdeki gibi bir maşa yapmak istiyorum nasil yapabilirim biraz tekniklerini anlatir misiniz böyle dogal durmasini istiyorum $01-26-shooting-for-victor-183.jpg Eki Görüntüle 646563 Eki Görüntüle 646564 simdiden tesekkurler

Bende çok beğeniyorum boyle doğal duruşları. Yaptıktan sonra üstünden tarıyorum ama yeterli olmuyor. Anca ertesi gün buna benzer doğal bir duruş yakalayabiliyorum.

Bende çok beğeniyorum boyle doğal duruşları. Yaptıktan sonra üstünden tarıyorum ama yeterli olmuyor. Anca ertesi gün buna benzer doğal bir duruş yakalayabiliyorum.

evet mesela kuaföre gidip yaptırsan kaskatı birsey yapıyorlar hic bu kadar dogal durmuyor malesef..

peki cok tesekkurler acaba marka önerisi verebilir misiniz :) sanirim birde böyle yumusak ve parlak durmasi icin ürün kullanmak gerekiyor onda onerebileceginiz bir marka var mi?

rica ederim bende braun var ama maşada braunu pek beğenmiyorum remingtonun 32liği var mı bilemiyorum ama varsa onu almanızı tavsiye ederim :) mavi su ya da glisin saç spreyleri yumuşaklığı sağlar :)

rica ederim bende braun var ama maşada braunu pek beğenmiyorum remingtonun 32liği var mı bilemiyorum ama varsa onu almanızı tavsiye ederim :) mavi su ya da glisin saç spreyleri yumuşaklığı sağlar :)

peki cok tesekkurler haftaya masayıda alacagım ama bu hafta icin bigudiyle yapmayı dusunuyorum insallah beceririm :)

merhaba acaba bir sey sorabilir miyim postislerle ilgili bilginiz var mi ben sacımın rengini degistirmek istiyorum fakat daha once boyamadigim icin boyatmak istemiyorum zaten sadece aralarına rofle balyaj tarzı birsey istiyorum bunu postisle yapmam mumkun mu acaba bende sordum boyle ama sadece bi fikir kimse birsey yazmamısta actıgım konuya :)

Back