Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazık ya aldırma Allah yardım eder sana bebeğine
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu foruma yazmıyordum. Geçen yıl üzücü olaylar (erken düşük gibiy) aşadıktan sonra ilk kez yazıyorum. sat: 3 mart Ben de inşalllah 8 aralıkta doğum yapacak gibi görünüyorum. Bu ayın 7'sinde pazartesi günü beta-hcg değerim 1050 çıktı ondan 4-5 gün önce 100 çıkmıştı. Artışa göre normal gözüküyor ama hala kadın doğum doktoruna gitmedim. Gittiğimde kese gözüksün ya da embriyo olduğu belli olsun istiyorum. Ama bir taraftan da içim içime sığmıyor. bu 2. çocuğumuz olacak inş. ve uzun zamandır istiyorduk. Yarın gitsem beta hcg 3000 civarında olmuştur muhtemelen kese gözükür mü acaba? idrar tahlili hiç yaptırmadım kan daha kesin diye. Ayrıca cuma günü en az 6 saat yolculuk yapacağım umarım bi zararı olmaz. Sizin tarihler ve değerler nasıl?
bende hamileyim bir hafta önce 346 çıkmıştı :) 5000 olunca usg görücez inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz:)
Slm edanlkn canim bende 3 tane düşük yaptim, ve bugün hamile oldugumu öğrendim, beta sonucum 75 cikti, cokmu düşük? Pazartesi tekrarlanacak, dr cok yeni faha dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba,Bende dün hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım aynı zamanda da çok korkuyorum çünkü bundan iki sene önce de zar zor hamile kalmıştım ama sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı 8+3 günlükken karnımda kalbi durmuştu ve ben kalbi durduktan 3 hafta sonra öğrenmiştim 2 senedir hamile kalamıyordum dün yine hamile kaldığımı öğrendiğimde yine kaybedeceğim korkusuyla doğru düzgün sevinemiyorum bile şuan hesaplamalara göre 3+4 günlükmüş ALLAH izin verir de sağlıkla kucağıma alabilirsem bende Aralık'ta tek hayalimi kucağıma alabileceğim korkudan sevinememek çok zor kendimi alıştırmamaya çalışıyorum istem dışı Neyse artık hakkımızda hayırlısı darısı isteyen herkesin başına İnşallah...