-----martııı------

• Konu Sahibi Konu Sahibi su20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su20

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
106
5
296
Denizli
arkadaşlar ''MARTI'' ( yazarı: Jonathan Livingston) kitabının toplumsal değişmeye ve toplumsal yapıya göre yorumlaması ne olabilir sizce :??

sorunu biraz açarmısın canım. ben kitabı uzun yıllar önce okumuştum. tekarr okumak istiyorum.

cnm kitap hakkında yorumlarınızı merak ediyorm ödevim var da onu hazırlamak için . kitap çok güzel kendi yorumlarım da sizinde yorumlarınız birleştirip yazıcm:)

umarım benim öğrencilerden biri değilsindir :)
ben de bu kitabı verdim ödev olarak
martı benim için çok çok özel bir kitaptır
bir kuşun hiçbir şeyin zorluklarla mücadele etmesidir. Hiç düşmemeyi değil, her düştüğünde daha güçlü kalkabilmeyi öğretir o kuş bize
mücadele özgürlük yanilmemem vazgeçmeme direnme
toplumsal baskılara ve yapamazsınlara teslim olmama
insan hayatında hedef in ve hedef seçmenin dahası umudun yerini anlatır
....çocukluğumun ölümsüz eserlerinden

hocam hangi üniversitesindensinz:)

arkadaşlar acil cevap atın bu gün ödevemin son günü . martıyı sosyolojik bakış açıyla ve sosyoloji dersiyle ilgili rn az 5 sayfa yazmam gerekiyo. lütfen bana yardımcı olun......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Çok çoook uzun yıllar önce okuduğum hayatımın gidişatını değiştirmeme ışık tutmuş ve bana yön vermiş ender kitaplardan biridir...
Eğer geri alabilirsem tekrar okumak için sabırsızlandığım kitaptır...
Martı bana düşsem de daha güçlü kalkmamı,
yaşadıklarımın benden hiçbir şey eksiltmediğini aksine birşeyler kattığını...
Yaşanan olumsuz olayların tecrübe olarak hayatıma yön verdiğini anlatmıştır...
Kısacası kendime güvenirsem herşeyi başarabileceğimi öğretmiştir bana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…