• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart ve nisanda tüp bebek yaptıracaklar buraya

bende allah izin verirse martta basliycam ama uzun protokol olcak benimki vede pgt yapilcak bize
ilk denemem dua edin bana
allah yardimcimiz olsun

benimde haziran gibi olacak ilk denemem ama çok korku ve endişe içerisindeyim Allah yardımcımız olsun kızlarr

ben bu ay yaptırdım ama kısmet değilmiş 3 ay sonra yeniden yaptırabilirsin dedi doktor mart nisan gibi 2. denememi yaptıracağım

benim de mar ın sonunda başlayacak:(çok korkuyorum bu arada transfer sayısı 1 e düşmüş ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan var mı kızlar??:emir_bebek:

benim de mar ın sonunda başlayacak:(çok korkuyorum bu arada transfer sayısı 1 e düşmüş ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan var mı kızlar??:emir_bebek:

ewet cnm malesef öyle ama sanırım özelde yaptıranlar doktorunu ikna edebilirse 2 tanede transfer ettirebiliyormuş bende diğer topiklerden okudum. ben ege üniversintesinde başladığım için yasaya göre bir embriyo transfer edilecek.

ewet cnm malesef öyle ama sanırım özelde yaptıranlar doktorunu ikna edebilirse 2 tanede transfer ettirebiliyormuş bende diğer topiklerden okudum. ben ege üniversintesinde başladığım için yasaya göre bir embriyo transfer edilecek.

o zaman şansımı denerim umarım ikna edebilirim.doktorum tüp bebek deiğinde beni teselli eden tek şey belki ikiz olur diye umut etmemdi.ikizleri çok severim.hoş bunlar ayrı yumurta ikizi olacak pek benzemezler ama:)

Canım konunu yeni gördüm ben de varım marttaa tedaviye başlayacağım. 19 şubatta kısmetse ön muayene var adet tarihlerime göre hesaplarsam mart 20 gibi başlarız herhalde

sen hangi merkezde yaptırmayı planlıyorsun yeni kanundan haberim var
ama özelde doktorun insafına kaldığını bilmiyordum. Ben de şansımı denerim eğer doğruysa

en kısa zamanda meleklerimize kavuşmak dileğiyle

slm kızlar bende mart sonu gibi 2. denememi yaptıracağım bu sefer olacak inşallah :64:

merhaba kızlar bende nisanda yaptırmayı düşünüyorum. ama henüz bir merkez bulamadım kendime. martta gidip görüşürüm diyorum ama kime gidicem bilmiyorum. burda okuduklarımdan 2 yer kaldı aklımda; 1. acıbadem kadıköy 2. brüksel tüp bebek merkezi. ben aşılamalarımı devlette yaptırdım şimdi rapor çıkarmak için uğraşıyorum.
ya birde okudukça insanın kafası karışıyor. raporu heryer kabul etmiyormuş galiba öylemi ? son bir soru daha, bu uzun ve kısa protokol dediğiniz nedir????? kafam çok karışık kusura bakmayın :37:

merhaba kızlar bende nisanda yaptırmayı düşünüyorum. ama henüz bir merkez bulamadım kendime. martta gidip görüşürüm diyorum ama kime gidicem bilmiyorum. burda okuduklarımdan 2 yer kaldı aklımda; 1. acıbadem kadıköy 2. brüksel tüp bebek merkezi. ben aşılamalarımı devlette yaptırdım şimdi rapor çıkarmak için uğraşıyorum.
ya birde okudukça insanın kafası karışıyor. raporu heryer kabul etmiyormuş galiba öylemi ? son bir soru daha, bu uzun ve kısa protokol dediğiniz nedir????? kafam çok karışık kusura bakmayın :37:

merhaba bende martın ilk haftası başlıyorum tedaviye bi aksilik çıkmazsa, istanbul tüp bebek merkezi raporlu hatta raporumu merkeze teslim ettim ilaçlarımı aldım bile.. ben rapor alırken çok araştırdım merkezleri, açıkcası fiyat konusunda en uygun yeri aradım ve istanbul tüp bebek merkezinde karar kıldım. merkez 750 tl alıyor ilaçlarımda 1.000 tl tuttu. toplamda 3 kez muane oldum, ilki ön görüşme idi diğerleri tedaviye uygunmuyum diye bakıldı. şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum. merkezin fiyatının uygun olması yanında doktorumun inanılmaz pozitif olması ve güven vermesi yanında bonus oldu.
uzun ve kısa protokol hakkında fazla bilgim yok ben sormadım doktoruma o da bir şey demedi

Canım acıbadem hastanesinde rapor geçerli değil kısmetse martta orda tedaviye başlayacağım oldukça pahalı bi merkez.
Uzun protoklde önceki adetin 21. Günü yumurta baskılamak için iğne ve ilaç kullanmaya başlıyosun. Kısa protoklde ise adetim 2-3. Günü direk yumurta olgunlaştırmak için iğnelerine başlıyosun. Ama genelde öneriler ve uygulanan kısa protokol. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.......

Canım acıbadem hastanesinde rapor geçerli değil kısmetse martta orda tedaviye başlayacağım oldukça pahalı bi merkez.
Uzun protoklde önceki adetin 21. Günü yumurta baskılamak için iğne ve ilaç kullanmaya başlıyosun. Kısa protoklde ise adetim 2-3. Günü direk yumurta olgunlaştırmak için iğnelerine başlıyosun. Ama genelde öneriler ve uygulanan kısa protokol. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.......

sağol canım çok yardımcı oldun. acıbademin rapor kabul etmemesine üzüldüm yaaa, orası baya yatmıştı kafama. neyse artık daha vaktimiz var, bulcaz biryerler.

sağol canım çok yardımcı oldun. Acıbademin rapor kabul etmemesine üzüldüm yaaa, orası baya yatmıştı kafama. Neyse artık daha vaktimiz var, bulcaz biryerler.

canım benim doktorumun acıbademle bağlantısı olmasaydı ankara maya ya da istaanbul tüp bebek merk. Tercih ederdim herhalde. Ikisinin de başarılı olduklarını düşünüyorum. Ikisin de de rapor geçerli.
Bu arada bu ay adetim 2 gün gecikti çok düzenli değil ama geçen ay vaktinde olmuştum. Tek farklılık göğüslerim çok gergin ve acıyolar. Heveslenmk ve kapılmak istemiyorum ama insan umut etmeden yapamıyoo.

canım benim doktorumun acıbademle bağlantısı olmasaydı ankara maya ya da istaanbul tüp bebek merk. Tercih ederdim herhalde. Ikisinin de başarılı olduklarını düşünüyorum. Ikisin de de rapor geçerli.
Bu arada bu ay adetim 2 gün gecikti çok düzenli değil ama geçen ay vaktinde olmuştum. Tek farklılık göğüslerim çok gergin ve acıyolar. Heveslenmk ve kapılmak istemiyorum ama insan umut etmeden yapamıyoo.

böyle hikayeleri hep anlatırlar; tam evlat edinicekti, tam tüp bebek tedavisine başlıyodu, artık hiç umudu yoktu, 15 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı gibi :1: sende bunlara bir yenisinimi ekliyeceksin yoksa :9: hadi hayırlısı bakalım.
bu arada ist. tüp bebek merkezini çok duyar oldum orayı mutlaka araştırmalıyım iyice.

böyle hikayeleri hep anlatırlar; tam evlat edinicekti, tam tüp bebek tedavisine başlıyodu, artık hiç umudu yoktu, 15 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı gibi :1: sende bunlara bir yenisinimi ekliyeceksin yoksa :9: hadi hayırlısı bakalım.
bu arada ist. tüp bebek merkezini çok duyar oldum orayı mutlaka araştırmalıyım iyice.

bence de araştır canım geçen bi kanaldaa seyrettim istanbul tüpb.merk. doktorunu beni ikna etti hem sakin hem bilgili olduğunu hissettiriyo.
sen nerde yaşıyosun yani problem olur mu gidip bilgi alman
bi kere bilgi almak için aradığında hemen muayeneye çağırıyolar zatenn

bence de araştır canım geçen bi kanaldaa seyrettim istanbul tüpb.merk. doktorunu beni ikna etti hem sakin hem bilgili olduğunu hissettiriyo.
sen nerde yaşıyosun yani problem olur mu gidip bilgi alman
bi kere bilgi almak için aradığında hemen muayeneye çağırıyolar zatenn

ben tekirdağdayım, mart ayında gelip görüşmeyi düşünüyorum ama bu uzun protokol falan diyosunuz bir önceki adet dönemi diyosunuz, oyüzden kafam allak bullak oldu. kendi doktorumla görüşemedim yurtdışında. o da daha önceden tüp bebek merkezinde çalışmış, ondan öğrenirim dedim . çok zor bu iş ya. eşimde şansa bırakmayalım, en iyi neresiyse oraya gidelim diyor. bende rapor kabul eden bir yer olsun istiyorum. malum maddiyat. ilkinde tutacağı ne malum. sgk anlaşmalı biryere gitmessek ancak 1 kez deneyebiliriz. 2.ye paramız yetmez. :26:

Back