Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de mar ın sonunda başlayacakçok korkuyorum bu arada transfer sayısı 1 e düşmüş ne kadar doğru bilmiyorum bilgisi olan var mı kızlar??
![]()
ewet cnm malesef öyle ama sanırım özelde yaptıranlar doktorunu ikna edebilirse 2 tanede transfer ettirebiliyormuş bende diğer topiklerden okudum. ben ege üniversintesinde başladığım için yasaya göre bir embriyo transfer edilecek.
merhaba kızlar bende nisanda yaptırmayı düşünüyorum. ama henüz bir merkez bulamadım kendime. martta gidip görüşürüm diyorum ama kime gidicem bilmiyorum. burda okuduklarımdan 2 yer kaldı aklımda; 1. acıbadem kadıköy 2. brüksel tüp bebek merkezi. ben aşılamalarımı devlette yaptırdım şimdi rapor çıkarmak için uğraşıyorum.
ya birde okudukça insanın kafası karışıyor. raporu heryer kabul etmiyormuş galiba öylemi ? son bir soru daha, bu uzun ve kısa protokol dediğiniz nedir????? kafam çok karışık kusura bakmayın![]()
Canım acıbadem hastanesinde rapor geçerli değil kısmetse martta orda tedaviye başlayacağım oldukça pahalı bi merkez.
Uzun protoklde önceki adetin 21. Günü yumurta baskılamak için iğne ve ilaç kullanmaya başlıyosun. Kısa protoklde ise adetim 2-3. Günü direk yumurta olgunlaştırmak için iğnelerine başlıyosun. Ama genelde öneriler ve uygulanan kısa protokol. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.......
sağol canım çok yardımcı oldun. Acıbademin rapor kabul etmemesine üzüldüm yaaa, orası baya yatmıştı kafama. Neyse artık daha vaktimiz var, bulcaz biryerler.
canım benim doktorumun acıbademle bağlantısı olmasaydı ankara maya ya da istaanbul tüp bebek merk. Tercih ederdim herhalde. Ikisinin de başarılı olduklarını düşünüyorum. Ikisin de de rapor geçerli.
Bu arada bu ay adetim 2 gün gecikti çok düzenli değil ama geçen ay vaktinde olmuştum. Tek farklılık göğüslerim çok gergin ve acıyolar. Heveslenmk ve kapılmak istemiyorum ama insan umut etmeden yapamıyoo.
böyle hikayeleri hep anlatırlar; tam evlat edinicekti, tam tüp bebek tedavisine başlıyodu, artık hiç umudu yoktu, 15 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı gibisende bunlara bir yenisinimi ekliyeceksin yoksa
hadi hayırlısı bakalım.
bu arada ist. tüp bebek merkezini çok duyar oldum orayı mutlaka araştırmalıyım iyice.
bence de araştır canım geçen bi kanaldaa seyrettim istanbul tüpb.merk. doktorunu beni ikna etti hem sakin hem bilgili olduğunu hissettiriyo.
sen nerde yaşıyosun yani problem olur mu gidip bilgi alman
bi kere bilgi almak için aradığında hemen muayeneye çağırıyolar zatenn