Bebek Beslenmesi Mart ve nisan ayinda dogan cocuklar istahlimi oluyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sitem cagla

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
105
73
13
37
İyi aksamlar benimde uzun suredir kafama takilan ve gozlemledigim birsey aslinda.mart ve nisan ayinda daha dogrusu koc ve boga cocuklari bebekleri diger bebeklere gore daha mi istahli ve kilolu oluyolar.benim kizimda 20 nisan istahi fena degil

Burçlara inanmıyorum o yüzden böyle değil diye düşünüyorum 😊

İyi aksamlar benimde uzun suredir kafama takilan ve gozlemledigim birsey aslinda.mart ve nisan ayinda daha dogrusu koc ve boga cocuklari bebekleri diger bebeklere gore daha mi istahli ve kilolu oluyolar.benim kizimda 20 nisan istahi fena degil
Bi kere mart 21 e kadar burç Balık 😊 20 nisana kadar Koç, 21 nisan 21 mayıs arası Boğa 😊

Neden böyle bi soru sorma ihtiyacı duydunuz merak ettim
Bişeymi fark ettinz

Hurafe gibi geldi bana. Mart sonu doğumluyum hem küçücük doğmuşum hem iştahsız. Hiç kilolu bi bebek olmadım. Sanmıyorum böyle bsy olacağıni canım sağlıklı olsun da

Pardon arkadaslar nisan mayis demem gerekiyodu yani koc ve boga burcu olanlar.inanmayanlar yanlis bulanlar ve hatta sacma bulanlarda olabilir fakat ben etrafimdaki kuzucuklara baktigimda hep oyle denk geldi keza benim kizda oyle o yuzden sizin minislerdede olan varmi bu tez dogrumu die merak ettim.

Yanlış oğlum boğa burcu istahsiz

Back