Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

canım üzülme. düzeltmiştir biraz en azından.
inşallah başka sorun olmaz bunla kalır.
ayy ben de bir tek ben heyecanlıyım sanıyordum.
bendede çok heyecan varr yaa. rahat olmaya çalışıyom ama midem kitlendi valla acıkamıyorum bile.
bugün gittim kuaföre manikür, kaş bıyık işini hallettirdim. iyi şanslarrr.

bende bugün kuafördeydim bıyık filan hallettim
maniküre vaktim kalmadı ya geçgeldim zaten eve iç çamaşırı fondoten vs filan derken maniküre vakit ayıramadım
elbise de çok vaktimi aldı
artık yarın kuaförde yaptırıcam
valla bütün makyaj malzemelerimi hazırladım kendi makyaj ürünlerimle gidicem kuföre bence sende kendi fondotenini filan götür canım ordakiler genelde renk tonunu uyduramıyorlar..
benimde heyecandan midem bulanıyor ya birde korku var nedense içimde saçımı makyajımı filan güzel yapamazlar diye korkuyorum
yarın bu saatlerde sanırım herşey bitmiş olucak

canım ben porselen makyaj yaptırcam. onların ürünleri farklı oluyor biliyorsun. o nedenle ben de yok. ama sen normal yaptırcaksan götürmen iyi olur.
bende de aynı korku var. saçım makyajım nasıl olcak acaba diyee. valla kötü olursa söylerim. gerçi makyözü falan iyi dediler. inşallah öyledir.
zar zor yemek yedim şimdi. ellerim buz gibi vallaa. ayy neden böyle olduk yaa?

kızlar yarın için ikinize de bol şanş ve mutluluklar dilerim bunları yaşamış biri olarak söylüyorum çok takıp strese girmeyin herşey iyi olacak buna inanın =)
bende 1 hafta hiçbirşey yiyememiştim herkes bayılacam diye çok korkmuştu =) heyecandan olsa gerek yiyemememiz =) nişan bittikten sonra çok açıkmıştım ama
nişanlım sen bayağı açıkmıssın seni hiç böyle görmemiştim demişti nasıl yediysem artık 1 hafta önce bnde sizin gibiydim sizin adınıza bnde heyecanlandım =)
inşallah herşey çok güzel geçer Allahın izniyle... çooook mutluluklar diliyorum

ayyy ben nişanlı filan degilmde o aşamadan dönmşlügüm war size mutluluklar dilemek istedim keşke bende bu heyecanı tekrar yaşayabilsem nasıl isterim ne degişk duygudur kimbilir...mutluluklar..

ayy sen baya bi yiyememişsin. benim elim nedense buz gibi. bu gece tetikte uyurum kesin. ama erkekler nedense pek rahat bu konuda. :)
teşekkür ederizz canımm... biz de sana mutluluklar dileriz. :)

ayyy ben nişanlı filan degilmde o aşamadan dönmşlügüm war size mutluluklar dilemek istedim keşke bende bu heyecanı tekrar yaşayabilsem nasıl isterim ne degişk duygudur kimbilir...mutluluklar..

teşekkür ederiz canım. Allah sanada nasip eder inşallahh.

nişan günü geldii çattııı.
Allah utandırmasınn. heyecanımı dindirme çabasındayım. :)

nişan günü geldii çattııı.
Allah utandırmasınn. heyecanımı dindirme çabasındayım. :)

canım geçmiş olsun nasıl dı merak ediyorum seni..
atlattık çok şükür
benim korktuğum başıma geldi ne saçım ne de makyajım istediğimgibi olmadı
sabah kuaföre gttik bir baktım o bölgede komple elektrk kesintisi var
apar topar kuaförün evine gittik tüm malzemeleri alıp
saçımı evde yaptırdık
bu yüzden foto çekiminede geçkaldık
saçımı beğenmedim ama bozduracak vakit yoktu
hele makyajı hiç sevmedim
istediğim makyaj olmadı
hani bazı insanlar vardır güzel olduğu hlde makyajla batarlarya aynen öyleydi hala moralimbozuk
çokmakyaja alışık olmadığım için ben ben değildim sanki
herkes beğensede ben beğenmedikten sonra hiç rahat olamadım gün boyunca
en güzeli fotoğraf çekimleriydi
açık alanda çok güzel bir manzarada çekim yapıldı
okadar rahattım ki foto çekilirken hiç kasmadım kendimi
çok zevkliymiş bu foto işi ya :)
eve geldiğimde heyecan daha da arttı özellikle erkek tarafı geldiğinde bayılmak üzereydim
moral bozuklğuda var tabi
neyse ki atlattık kazasız belasız
senin nasıl geçti saçın ve makyajın nasıl oldu herşey yolundamıydı
şuan inanılmaz hafiflemiş hissediyorum kendimi
ama insanın içinde bi burukluk kalması kötü oluyor işte

kızlarr cok heycanladım sıımdı bunları okuyuncaa ne heycan wardır sızde sımdı haydı haydı hayıslısı canlarım dualarımız sızlerle öpuldunuz stres sıkıntı yapmayın olanda nazarlık olur öpüldünzz

Nişanlandımm :)
heyecanlıydım ama açıldım sonradan. çok güzel geçtiii.
döktüm kurtlarımıı.
ama ayaklarım şişmişş valla. :)

yaaaaa ne güzel ne güzeellll maşşallaaaaahhhhhhhh:))banada darısı nolur nolur :)) peki siz sewdklernizlemi nişan oldu görücü usulümü tatlişler

sağoll canımm. :)
darısı başınaa artıkk.
ben kendim tanıştım canım. görücü usulü değil. severek nişanlandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…