Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Merhaba canım;

Benimde nişanım nisanın 21 inde herşeyim hazır çok şükür :)Nişanlığım dikildi,damatlığımızı aldık bohçalarımızı hazırladık.Ayın 8 inde bizim bohçalarımız gelecek eve nişandan sonra nişanlımın ve ailesinin bohçalarını biz götüreceğiz.Bu aralar her hafta sonumuz doluydu neredeyse 2 aydır nişanlımla ikimiz biryerlere gidemedik malum provalar,alışverişler,salon bakma falan ama olsun ömrümün en güzel günlerini yaşıyorum çok şükür.Allah herkesi sevdiğine kavuştursun biz bu günü tam 6 yıldır bekliyoruz:)

dışardamıydı senin canım? çok sevindim güzel geçtiğine. tebrik ederim. :)
bende nasıl olcak nasıl etçek diye düşünüyorum.

teşekkür ederim canım evet benimki dışardaydı ve çok güzeldi 3 gün geçti üzerinden rüyada gibiyim =)
çok düşünüp strese girme bence nasıl olacak diye inan boşuna düşünmüşüm diyosun ben öyle ddm =) Allah herşeyin kolaylığını veriyor çünkü
eminim çok güzel geçecek senin nişanında... herşey gönlünce olsun Mutluluklar =)

Amin =) bizde aşkımla 5 yıldır bekliyorduk bu günü geçtiğimiz cumartesi oldu bizim nişanımızda gerçekten en güzel günler bunlar
Allah herşeyi gönlüne göre versin Mutluluklar dilerim =)

ne mutlu sana canımm... Allah içinize sindirsin. :)

tamam canım çalışırım strese girmemeye.
nedense kafama takıyom habiree.
yer listesi zorladı beni. gelmicekler çıktı son dakka. 7 kişi eksiğimiz var ama ne yapıyım artıkk. sıkılmamaya çalışıcam dediğin gibi. teşekkürler canım...

pek heyecanlıymış bu durum yaa. herkesin nişan resimlerine bakıp duruyorum. :)

kaldı son 2 günn... Artık Allah utandırmasınn. umarım güzel geçerrr hepimizinki.

takma kafaya canım bnmde çağırdığım bazı kişiler gelmedi az kişiyle daha samimi oluyor. hemde sevdiğin yanında olduğu zaman kim gelmiş gelmemiş bakmıyorsun bile =)
anın tadını çıkar mutlu ol az kaldı herşey hayırlısı ile güzel geçsin =)

Teşekkür ederim canım benim,Allah tamamına erdirsin sizi de.Düğün yakın mı?

Amin camım hepimizinkini =) bende teşekkür ederim düğüne 1 buçuk 2 sene var önümüzde askerlik var çünkü
askerlik bitince hayırlısı ile olacak düğünümüz =) siz ne zaman düşünüyorsunuz düğünü yanlış hatırlamıyorsam nisanda nişanınız var
Allah tamamına da erdirsin mutlulukla =))

Canım bizimde bir senemiz var.Aynı benimde nişanlım askere gidicek kısa dönem ama bizim aynı kaderi yaşıyomuşuz desene.Evet canım nisanın 21inde nişanım

öyle canım aynı kaderi paylasıyomuşuz =) inşallah sonu çooook güzel ve mutlu olur :) benim nişanlım okula devam etseydi bizimkide 6 ay olacaktı ama
hem iş hem ders aynı anda olmadı :/ hayırlısı böyleymiş 15 ay yapıp gelecek hayırlısı ile :) senin nişanında çok güzel geçer inş sevdiceğinle de çook mutlu olursun :)

teşekkür ederim canım. yeni gelenler varr. 5 kişi eklendi :)
kasıldım valla iyiccee. inşallah güzel geçerr canımm.

Allah kavuştursun şimdiden canım. benim sözlümde yapıp geldi askerliğini kısa dönem.

Canım bizimde bir senemiz var.Aynı benimde nişanlım askere gidicek kısa dönem ama bizim aynı kaderi yaşıyomuşuz desene.Evet canım nisanın 21inde nişanım

Seni de Allah kavuştursun canım. ben sözlendim 2 hafta sonra askere gitti. ocak ayındada döndü. şimdi nişan zamanı inşallah :)

yarın nişanı olanlar( ben de dahil) hepimize iyi şanslarrr. :)

yarın nişanı olanlar( ben de dahil) hepimize iyi şanslarrr. :)

canım benim sanada bol şanş
ben çok heyecanlıyım
yarın olduğuna hala inanamıyorum
ama moralimçok bozuk elbisem istediğim gibi olmadı
bugün bile gittim bazı şeyleri değiştirdim elbisemde
2 gündür başıma ağrılar girdi üzüntüden
ben bukadar beceriksiz bir terzi görmedim hayatımda ya
inşallah tek sorun bu olur
çok heyecanlıyım çok
umarım bi aksilik çıkmaz
herkese bol şans

ayyyyy çok heyecanlıııı bende o günü bir görebilsem,her gün geri sayım yapıyoruzzz:) inşallah çooook güzel bir nişan olur , nazar boncuklarını sakın unutmayın

tamam canım unutmam. içime iliştirivercem :)
size detayları ve nasıl geçtiğini aktarırım.
teşekkür ederim canımm inşallahh güzel geçerr. darısı başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…