- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
teşekkür ederm yardımlarınız için peki kıza neler alınıyor nişan bohçasında genel olarakhiç bişi bilmiorum bn ya
herkese merhaba. benim 2 mayıs'ta gönül davet bakırköy de nişanım vardı fakat sevgilimin iş yoğunluğundan ve akrabasının vefatı nedeniyle bir türlü gönül davet ile uzlaşamadık. bugun gitmiş ve fatih ugur davet i ayarlayıp ödemesini de yapmış. içime sinip sinmediğini bile bilmiyorum ama ayarlamış oldu bir kere ve tarihimiz de 27 nisana cekildi.. boşnak olduğum için bizim simdi bohça alışverişimiz var ve gectiğimiz gün de terziye kumasımı verdim .sağolsun annesi hiç zor da bırakmıyor be istersem alıyor ama ben bu sıralar cok gerginim yer tutulması alışveriş provalar beni cok yordu bir an önce 27 sinin gelip gecmesini bekliyorum..
herkese merhaba. benim 2 mayıs'ta gönül davet bakırköy de nişanım vardı fakat sevgilimin iş yoğunluğundan ve akrabasının vefatı nedeniyle bir türlü gönül davet ile uzlaşamadık. bugun gitmiş ve fatih ugur davet i ayarlayıp ödemesini de yapmış. içime sinip sinmediğini bile bilmiyorum ama ayarlamış oldu bir kere ve tarihimiz de 27 nisana cekildi.. boşnak olduğum için bizim simdi bohça alışverişimiz var ve gectiğimiz gün de terziye kumasımı verdim .sağolsun annesi hiç zor da bırakmıyor be istersem alıyor ama ben bu sıralar cok gerginim yer tutulması alışveriş provalar beni cok yordu bir an önce 27 sinin gelip gecmesini bekliyorum..
canım herkes çok beğendi ama benim hiç içime sinmedi
saçım istediğim gibi olmadı
makyajımıda pek beğenmedim
bozduracak vakit de yoktu
öyle kaldı napalım
normal hayattta çok fazla makyaj yapan birideğilim o yüzden çok değişik geldim birden
bugün nişan fotolarını seçmeye gittik cumartesi günü albümümüz hazır olucak :)
canım senin düğün nezaman belli oldu mu ?
Nişana son 10 :) çok heyecanlıyım:18:
05 MAYIS bizimde nişanımız :)
biz atlattıkkk :)) darısı az bir süresi kalan arkadaşların başına
nişanı atlatınca da bitmiyormuş iş meğer şimdide kayınvalide ziyaretleri başladı poff .(
hafta sonu yine kahvaltıya davetliyim ne giysem diye düşünüyorum
bu işin güzel kısımları canım :)
haklısın canım ama hala çekiniyorum nedense :)
canım senin video görüntülerin geldi mi?
canım foto çekimlerinde ki video çekimlerini soruyorsan orada video çekimi yapılmadı
nişan da video çekimi yapıldı o da çoktan geldi zaten izleyip duruyorum :)
fotolarım ,çerçeveler ,videolar, albümlerim hepsi elimde şuan..
Kızlarrr nişanımm çok çok güzel oldu Rabbime çok şükür,saç makyaj organizasyon herşey tam istediğim gibi oldu,çok kalabalık bir nişandı ve herkes çok memnun kaldığını söylüyor.İnşallah herkesin nişanı,düğünü böyle güzel geçsin.
Merhaba arkadaşlar nasip olursa ben de nişanlanıyorum.Çekinerek soruyorum ama nişanı olanlar,nişanda bir şeyler takıldı mı sizlere?Damadın annesinden küçük bir hatıra vs..Bana hiç bir şey takmayacaklarmış.Kendileri İstanbullu.Çevremde hep takıldı ama.Neyse acaba normal mi bu durum?Yani aranızda nişanda hiç takı takılmayan var mı?İnanın ben de bir şey bilmiyorum,sadece sormak istedim.
Hayırlı olsun herkese,Allah tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?