Nişan Mart,Nisan ayında nişanlanıcaklar...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Nişanlandımm :)
heyecanlıydım ama açıldım sonradan. çok güzel geçtiii.
döktüm kurtlarımıı.
ama ayaklarım şişmişş valla. :)

bende sonradan açıldım birde öyle bi oynamışım ki ben bile şaşırdım
yalnız ben bu alyansa alışamıyorum yaaa şuan parmağımda değil tek taşımla birlikte takıyorum ama çıkardım valla dün akşam nişandan sonra
normalde yüzük hiçtakamam nasıl alışıcam ben yüzük takmaya :))
nişanlımda sorup duruyor parmağında mı diye evet diyorum ne diyim

kızlar tebrik ediyorummmm Allah tamamına da erdirsin inşallah Allah kına düğün hazırlıklarının heyecanını da göstersin hepimize =)
bende çok oynadım nişanımda hiç oturmadım bile normalde oynamam =) cnm zamanla alışırsın yüzüğe olmadı sadece tektaş da takabilirsin tabi
nişanlının yanına giderken takmayı unutma =) neyse bakalım Allah hepimizi mutlu mesut etsin darısı isteyenlerin başına =)=)

amann evde takma canım. ben de takmam evde hiç.
dışarı çıkarken takarsın yada misafir geldiğinde :)

aminn canımm...
teşekkür ederizz. :)
hepimiz mutlu olalım inşallah. darısı isteyenlerin başına...

kızlar benimde nişanım çok güzell geçti Allahıma çook şükür çok mutluyum yaaa
bende aynen yüzük takmayı pek sevmezdim ama alyansımla tek taşımı çıkartasım gelmiyo çıkartmamdaaaa
Artık nişanlıyım bi oynamışım çok yorgunum
Sonra bide kutlama yaptık iyce yoruldum artık

ohh iyi olmuş canım. hayatımın en güzel günüydü. çok farklı bir duyguymuşş.
artıkk nişanlıyızzz. Allah tamamına erdirsin inşallahh...

evettt sıra kutlamada nişan günü kutlama planları yapıldı bile arkadaşlar arasında
nişan kutlaması omadan olmaz
gerçekten çok farklı bir duygu farklı bir heyecan
insan bu günleri çok arıyor diyorlardı hep harbiden aranıyor
2 gün geçmesine rağmen bu günleri tekrar yaşamak isteyeceğimi anladım..
Allah herkese nasip darısı tüm isteyenlerin başına
sıra düğün telaşında
ama akıllandım düğünde 1 ay önceden saç provasına gidicem buda bana tecrübe oldu

ohh iyi olmuş canım. hayatımın en güzel günüydü. çok farklı bir duyguymuşş.
artıkk nişanlıyızzz. Allah tamamına erdirsin inşallahh...

Evet canımm çok farklı bi duygu.. amiiin Allahım tamamına erdirsin bu mutluluğumuz bozulmasın..

bende çok arıycam canım yaaa çok haklısın unutulcak günler değil
Düğün telaşına düşmeye başladık evet benim bugün itibariyle tam 2 ay kaldı 2 haziranda düğünüm
gelinliğimi aldım. bakalım düğünden sonrada çok güzel geçti yazarız inşallaah :)
aynenn yaaa ben saçıma son gün karar verdim bide üstelik..
Düğünden önce bende saç provASI yapıcam valla çok zor duruma düşüyo insan..

evet canımm yaa... ben de diyorum keşke o güne geri dönsem.
çok güzel bir gündü. hatta hayatımın en güzel günüydü.
saçın kötü mü oldu canım?

maşallah canım düğün tarihiniz belli olmuş bile ne güzel
hiç birşey kalmadı hazirana valla şu 2 ay nasıl geçicek anlamıyacaksın bile emin ol
benim düğün ramazandan sonra olucak sanırım ben yaz sonu eylül ekim gibi istiyorum
hadi bakalım sen koşuşturmaya devam ben tanışma faslı söz nişan derken çok yoruldum bi süre ara vericem :))

evet canımm yaa... ben de diyorum keşke o güne geri dönsem.
çok güzel bir gündü. hatta hayatımın en güzel günüydü.
saçın kötü mü oldu canım?

canım herkes çok beğendi ama benim hiç içime sinmedi
saçım istediğim gibi olmadı
makyajımıda pek beğenmedim
bozduracak vakit de yoktu
öyle kaldı napalım
normal hayattta çok fazla makyaj yapan birideğilim o yüzden çok değişik geldim birden
bugün nişan fotolarını seçmeye gittik cumartesi günü albümümüz hazır olucak :)
canım senin düğün nezaman belli oldu mu ?

canım herkes çok beğendi ama benim hiç içime sinmedi
saçım istediğim gibi olmadı
makyajımıda pek beğenmedim
bozduracak vakit de yoktu
öyle kaldı napalım
normal hayattta çok fazla makyaj yapan birideğilim o yüzden çok değişik geldim birden
bugün nişan fotolarını seçmeye gittik cumartesi günü albümümüz hazır olucak :)
canım senin düğün nezaman belli oldu mu ?[/QUOTE]

canım ben de resimler için haftaya gidicem. hem resimleri alıcam hem de kamera görüntülerini inşallah.
çok merak ediyomm.
benim düğün daha belli değil canım. hayırlısı artık.

aynen canım koşuşturmaya devam bide bizim nişanlımla tayin sorunumuz var evlenince en fazla 1 yıl falan tayin bekliycez malesef..aramızda 3 saat olucak..hafta sonları görüşebilicez sadece..
1 yıl daha tam olarak evli hayatı yaşayamıycam yani.. onun burukluğuda var ama olsun mutluyum
hakkında hayırlısı olsun canım düğün tarihin belli olunca yazarsın

canım ben de resimler için haftaya gidicem. hem resimleri alıcam hem de kamera görüntülerini inşallah.
çok merak ediyomm.
benim düğün daha belli değil canım. hayırlısı artık.[/QUOTE]

hayırlısı canım bi şu nişanın stres ve yorgunluğunu atalım da önce üzerimizden :))

bu ara çok duyuyorum ben bu şekilde etrafımda baya var evli olupta iş nedeniyle ayrı yerlerde oturan çiftler
ama 1 yıl hemen geçer cnm olsun katlanıcaksınız biraz mecbur..
düğün tarihim belli olsun direk pankart açıcam kk ya zaten
aslında belliydi ama son anda nişanlımın işiyle ilgili sorun çıktı bu şekilde tarih belirlememiz imkansız
işeri bi yoluna girsin Allahın izniyle kesicez düğünü..hepimiz için hayırlısı olsun..

ALLAHIM bende istiyorum bu güzel heyecanları... hayırlısıyla tüm bekarlara yaşat... şu bahar ayı güzel bir adımın başlangıcı olsun........

Benim nisanm 29nisanda hicbişey hazir degil yer hariç . Nisan bohçasın da neler oluyor nelere dikkat etmek gerekiyor hic bilmiyorum

ALLAHIM bende istiyorum bu güzel heyecanları... hayırlısıyla tüm bekarlara yaşat... şu bahar ayı güzel bir adımın başlangıcı olsun........

ah canım ya kıyamam darısı başına innşallah tez zamanda bitanem....

Benim nisanm 29nisanda hicbişey hazir degil yer hariç . Nisan bohçasın da neler oluyor nelere dikkat etmek gerekiyor hic bilmiyorum

canım büyüklerin daha iyi bilir onlara danış bence her yörenin adetleri genelde farklı oluyor
ama yavaş yavaş nişan alışverişine çıkın bence artık çünkü zaman daralıyor

canım panik yapma yetiştirirsiniz.
nişan bohçasında erkek için koymanız gereken;
-pijama takımı 5 li oluyor genelde
-terlik
-gömlek
-kravat
-parfüm
-traş takımı olabilir
-havlu
-cüzdan
-ayakkabı
-kemer
-iç çamaşırı
-çorap
isteğe bağlı olarak arttırılabilir bunlar canım.

canım tugce yazmış ama biz

terlik
gömlek
kravat
parfüm
kemer çorap iç çamaşırı cüzdan takımını set olarak aldık ve ayrı olarak parfüm ve iç çamaşırı aldık bi daha.
set olarak alırsanız daha iyi oluyo.
tbi bide traş takımı havlu pijama eşofman takımı ayakkabı koyduk.
Bu damat için.
Bide ayrı olarak biz anne baba kardeş anneanne babaanne dedelere falanda yaptık.

Son düzenleme:

teşekkür ederm yardımlarınız için peki kıza neler alınıyor nişan bohçasında genel olarak hiç bişi bilmiorum bn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…