Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mart bebeği için kıyafet önerisi!

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Bu üçüncü bebeğim olacak ama ilkbaharda ilk defa doğurucam öncekileri biri yaz biri sonbaharda Ne alıcağımı şaşırdım şu anda satılanlar kadife polar kışlık tarzı haliyle.bebek Mart ortası gibi doğacak.arkası bahar yaz.ama diyorum Mart yinede soğuk olur özellikle Yenidoğana.bi kaç bişey aldım ama hala tereddütlerim beklesemde son ayda mı alsam acaba?

Benimde Mart ortasına doğacak nasipse hep penye aldım tulum alt üst şeklinde 1.3 ay olan az aldım 3.6 alarak devam ettim kalinlar sadece hediye orulen hirka yelek kendim de bir tane hastane çıkışı için kalin battaniye aldım o kadar gerisi mevsimlik

Normal penye alın. Zaten ilk iki ay kundakta olacak bebiş. Sarıp sarmalayacaginiz için kalın kıyafete gerek yok. Benim ikinci oğlumun doğumu marttaydi penye giydirdim sonra kundakladim kalın hiçbir şey almadım. Abisinden kalan penye zibinlar falan da vardı tabii hep onları giydirdim. Hayırlıca kucağınıza alın inşallah

Evet genelde penye tarzı alın kundaklayarak ilk baharı geçirirsiniz diye düşünüyorum , kadifeler kısa ömürlü olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…