Nişan MART ayında nişanlanacak kızlar neler yapıyoruz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hayırlısı olsun cnm.benimde bi tek elbisem hazır.alyansa gelince şuan söz yüzüğüm yani tek taşım var onun üzerine bi alyans alınacak ama çok zor bişi değil bence nette gördüklerinde fotoğraf olarak çok oynama yapıyorlar ışıktır falan daha cazip geliyor.en iyisi sen kuyumculara bak.yarım günlük bi iş zaten bu kadar abartma gözünde kendine stres yapma

bencede alyans kolay is. ben onu hic düsünmüyorum kolay geliyor ben en cok elbise ve nisan ve kinanin yapilcagi yeri cok kafama takiliyorum. yakinda deliricemmmm evlenmeden heralde :)

bencede alyans kolay is. ben onu hic düsünmüyorum kolay geliyor ben en cok elbise ve nisan ve kinanin yapilcagi yeri cok kafama takiliyorum. yakinda deliricemmmm evlenmeden heralde :)

hoopps noluyo yaw evlendikten sonra delir bari en azından evlenmiş olursun

teşekkürler canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..yok zorluğundan değil o kadar çok araştırdım ki rüyalarıma girdi alyanslar :) asıl zor olan diğerleri...herşeyin en güzelini istiyor insan ve bir sürü ayrıntı çıkıyor karşına ama çok heyecanlı çok mutluluk verici :) nişan günü heyecandan bayılıp kalacakmışım gibi geliyor :97:

aynen valla o kadar çok düşünüyorum ki çevremde olup bitenleri farkına varamıyorum bazen :) nasıl olacak ne olacak diye heyecana kapılıyorum durup dururken

yaa kızlar ben boyle nısanda verebılecegım kucuk anı olarak saklanabılıcek seyler ıstıorum. bır arkadasım kucuk nazar boncuklu keselere lavanta koymusytu ustlerınede ısımlerını ve tarıhı yazmıslardı. bazıları cıkolata flnda verıyor.boyle bır sey yapacak olan varmııııııııııııııııııııııııııı

ben yapmıycam gerek duymuyorum

ya aslında benim de aklıma geldi öyle bir şey yapsam mı acaba dedim ama gereksiz masraf olacak..insan çok özeniyor herşeyi yapmak istiyor ama mantıklı düşününce gerek yok düğünde zaten herşey fazlasıyla oluyor

evet dogru haklısın aslında ınsan neler neler ıstıo ..ama dayanamadım yaptım ben. Bır nıkah sekerı fırmasıyla anlastım. kucuk kalp seklınde kutular olucak.ustunde cıcek ve ısımlerımız yazıcak bır de nısan tarıhımız. ıcınde badem sekerı olucak4-5 tane. kutu bası sekerlerle beraber 2 tl ye anlastım. 70 kısıden 140 tl gıbı bır rakam odeyecegım.Aslında cok da gereklı degıl ama ıcımde kalsın ıstemedım

iyi yapmışsın o zaman ileride keşke diyeceğine iyi ki yapmışım diyebileceksin.bu arada fiyatta çok uygunmuş ben daha pahalı olur diye düşünmüştüm.

iyi yapmışsın o zaman ileride keşke diyeceğine iyi ki yapmışım diyebileceksin.bu arada fiyatta çok uygunmuş ben daha pahalı olur diye düşünmüştüm.

evet bız 70 kısı oldugumuz ıcın boyle bı fıyat cıktı.Daha az kısı olursa tabı fıyat azalacak.Hatta badem sekerlerını dısardan alırsak yarı yarıya ınıyordu fıyat. Ama ugrasmak ıstemedım.yapmayı dusunenlere bır fıkır olsun..

kızlarrrr bnde nisan da nişnlıcam ocakta sözüm oldu ama hiçbir hazırlığıım yok şuan ne bohça ne dantel .. elibeyi sorun etmıyorum bi şekılde bulurum güzel bi elbise .. napabilirim bohçaya neler konuluyo. damata annesıne babasın a kız ve erkek kardeşine ananesi babannesi ve dedsine de bohça koyıcaz .. bohçann içine ne knlcak bı bilgnz varmıııı ltfnn(

kızlar merhabalarr ben siteye yeni üye oldum sabahtan beri işi gücü bıraktım takip ediyorum ama:)benmde 19 martta nişanım var ve henüz hiç bişi yapmadım elnbisem dahil olmak üzere:)yerde baktım ama ondanda emin diili yorumları falan okuyunca heyecan bastı geç kalmışım gibi hissetmeye başladımmm

27Martta nişanım var elbisemide aldım düğün salonunda yapıyoruz nişanımı cok heycanlıyım ama :18: ıns kolaylıkla gecer . herkese hayırlı olsun. Bende 13 kasımda sözlendım .Çok zor gibi bakıyorduk babamın vermesıne ama allahım yardım ettı sımdı cok mutluyuz . . .

aramıza hoşgeldin öyleyse.heyecan yapmaya gerek yok o zamana kadar herşeyi halledersin daha baya zamanın var.evde mi olacak nişanın?

hayırlısı olsun canım.bende beni istemeye gelcekler diye anneme söyleyene kadar can çekiştim resmen ama şimdi sözlüyüz 6 marta da nişan olcak Allahın izniyle

aaaaaaaaaaaaaa benımde 19 marttaaa :)
benımde elbısem yok daha bakınıyorum falan ama kararsızım :18:
dısarda yapıcaz nsanı bı tek o ayarlanmıs durumda bende de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…