bendee mart ayında nısanlanıyoruuuuuuuuuuuuuuum!!!
pelin elbiseni cok merak ettimmmm.. nisani nerede yapicaksin nasil bi elbise aldin resim koyabilsen iyi olurdu
ben de martta nişanlanıyorum, sözüm kasımda oldu, nişanlık diktireceğim, fikri olan var mı? bohçaya neyi nerden almalı? kafam karman çorman, stresten sivilce bastı ve tırnaklarımı yiyorumburda çok güzel fikirler var gerçi, herkes evini bohçasını açmış, ne güzel bi site ama ben çalışıyorum ve çok zor geliyor herşey
aa canım resim koyamıyorum olmuyor ama görmek istersen msnden kamera açarak gösterebilirim.nişanı evde yapıcaz çok fazla kimse olmıycak.ailem ve karşı tarafın ailesi bi de 2 amcası.
pelin diktirmeye neden karsisin ?
kaçında senin nişan şekerim? sözlü müsün yoksa isteme oldu şimdi sıra nişanda mı? bi de evde mi yapılcak?
ben de martta nişanlanıyorum, sözüm kasımda oldu, nişanlık diktireceğim, fikri olan var mı? bohçaya neyi nerden almalı? kafam karman çorman, stresten sivilce bastı ve tırnaklarımı yiyorumburda çok güzel fikirler var gerçi, herkes evini bohçasını açmış, ne güzel bi site ama ben çalışıyorum ve çok zor geliyor herşey
benımm sözum olduu kasımdaaa.. 18 martta daa nısanım olucakkk. ızmırde bır oteldee yapıcaz nısanıııı.70 kısılıkk fln olucakkk yemeklıııııııı amaa elbısee bıle almadım dahaaaaaa.
cnm aynen benımde sozum kasımdaa olduuu. ben bohca ıstemedımmm. sonucta claısıyorum bendee ve o bohcanın ıcıne konulan seylerr bence cok manasız ve sacmaa.ama hem söz elbısemı aldılarr hemde nısan elbısmı ve ayakkabımı alıcaklarrr.ama aıleler ılla bohcaa dıyebılırrr o zmn mecbur yapıcaksınızz :) sen nerde yapıcaksın nısanınıııı evdemı dısarıdamı?
bohca banada sacmageliyor ya ne gerek varkiii hic anlamis deilim ya,bende konusurum belki sizde yapmayn bizde yapmayalim diye
bohca banada sacmageliyor ya ne gerek varkiii hic anlamis deilim ya,bende konusurum belki sizde yapmayn bizde yapmayalim diye
biz kalabalık değiliz ailem ve onun ailesi kendi aramızda bi nişan yapıcaz evde.tarihimiz belli oldu 6 mart pazar günü ben senden önce nişanlanıcam yazarım sana böyle böyle oldu diye.senin düğün ne zaman peki tahmini bi tarih var mı?
bencede karsılıklı anlasmaya baglı seyler bunlar. bosuna masraf bence hemde zaman kaybı.bazı aıleler cok fazla geleneksel oluyor onlar mecbur tutuyor bazen ama bızde oyle degıldı. bız sozlumle konustuk anlastık o da ıstemedı ben de. ama belkı onun yerıne bı kol dugmesı alırsın nısan ıcın en bıleyım o da sana elbısenı alır. bız oyle yapıcaz.
ay evet yaz bana nası oldu neler oldu :)
dugun yazın olucak ama kesın bı tarıh yok kaafamızda.
ramazan ayının bıtmesını beklerız buuyk ıhtımalle.eylulunn ılk haftası olur dıye dusunuorum
cunku yazın o sıcakta ne sac ne makyaj kalır.eylul dıe dusunuorum ben hep ama bellı de olmaz tabı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?