Nişan MART ayında nişanlanacak kızlar neler yapıyoruz?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
2 ay sonra nişanım var elbise dışında hiçbir hazırlığım yok sizler neler yapıyorsunuz?

pelin elbiseni cok merak ettimmmm.. nisani nerede yapicaksin nasil bi elbise aldin resim koyabilsen iyi olurdu

ben de martta nişanlanıyorum, sözüm kasımda oldu, nişanlık diktireceğim, fikri olan var mı? bohçaya neyi nerden almalı? kafam karman çorman, stresten sivilce bastı ve tırnaklarımı yiyorum :50::25: burda çok güzel fikirler var gerçi, herkes evini bohçasını açmış, ne güzel bi site ama ben çalışıyorum ve çok zor geliyor herşey :(

pelin elbiseni cok merak ettimmmm.. nisani nerede yapicaksin nasil bi elbise aldin resim koyabilsen iyi olurdu

aa canım resim koyamıyorum olmuyor ama görmek istersen msnden kamera açarak gösterebilirim.nişanı evde yapıcaz çok fazla kimse olmıycak.ailem ve karşı tarafın ailesi bi de 2 amcası.

ben de martta nişanlanıyorum, sözüm kasımda oldu, nişanlık diktireceğim, fikri olan var mı? bohçaya neyi nerden almalı? kafam karman çorman, stresten sivilce bastı ve tırnaklarımı yiyorum :50::25: burda çok güzel fikirler var gerçi, herkes evini bohçasını açmış, ne güzel bi site ama ben çalışıyorum ve çok zor geliyor herşey :(

benimde sözüm aralıkta oldu canım.ben imaj danışmanıyım dikrimeye karşıyım.bi model beğendim ve inan sadece karşı caddeden gördüğüm elbiseyi bi gün gittim 10 dk giydim aldım çıktım.bohça işine gelince her bölgenin kendine göre adetleri vardır sizinkiler neler bilmiyorum.hiç stres yapma ben şahsen çok rahatım.bence karşı tarafla konuşun neler alacağınızı sonra da gidip bi gün alın hiç abartmaya gerek yok :51: relaxx :66:

aa canım resim koyamıyorum olmuyor ama görmek istersen msnden kamera açarak gösterebilirim.nişanı evde yapıcaz çok fazla kimse olmıycak.ailem ve karşı tarafın ailesi bi de 2 amcası.

görmek istemezmiyim :)) nisan elbisenide kina elbisenide merak ediyorum.. özel mesajda görüsürüz :)

pelin diktirmeye neden karsisin ?

her diken kişinin eli farklıdır aynı olduğu söylense de senin resmini götüreceğin elbisenin aynısını yapamayabilirler.yapamadıklarında da bunu böyle yaptık çünkü senin fiziğine bu daha güzel olacaktı diye kıvırırlar bu meslekte işler böyle.benim kına elbisem hazır değil sadece nişan elbisem hazır ok cnm

kaçında senin nişan şekerim? sözlü müsün yoksa isteme oldu şimdi sıra nişanda mı? bi de evde mi yapılcak?

benımm sözum olduu kasımdaaa.. 18 martta daa nısanım olucakkk. ızmırde bır oteldee yapıcaz nısanıııı.70 kısılıkk fln olucakkk yemeklıııııııı amaa elbısee bıle almadım dahaaaaaa.

cnm aynen benımde sozum kasımdaa olduuu. ben bohca ıstemedımmm. sonucta claısıyorum bendee ve o bohcanın ıcıne konulan seylerr bence cok manasız ve sacmaa.ama hem söz elbısemı aldılarr hemde nısan elbısmı ve ayakkabımı alıcaklarrr.ama aıleler ılla bohcaa dıyebılırrr o zmn mecbur yapıcaksınızz :) sen nerde yapıcaksın nısanınıııı evdemı dısarıdamı?

benımm sözum olduu kasımdaaa.. 18 martta daa nısanım olucakkk. ızmırde bır oteldee yapıcaz nısanıııı.70 kısılıkk fln olucakkk yemeklıııııııı amaa elbısee bıle almadım dahaaaaaa.

biz kalabalık değiliz ailem ve onun ailesi kendi aramızda bi nişan yapıcaz evde.tarihimiz belli oldu 6 mart pazar günü ben senden önce nişanlanıcam yazarım sana böyle böyle oldu diye.senin düğün ne zaman peki tahmini bi tarih var mı?

cnm aynen benımde sozum kasımdaa olduuu. ben bohca ıstemedımmm. sonucta claısıyorum bendee ve o bohcanın ıcıne konulan seylerr bence cok manasız ve sacmaa.ama hem söz elbısemı aldılarr hemde nısan elbısmı ve ayakkabımı alıcaklarrr.ama aıleler ılla bohcaa dıyebılırrr o zmn mecbur yapıcaksınızz :) sen nerde yapıcaksın nısanınıııı evdemı dısarıdamı?

bohca banada sacmageliyor ya ne gerek varkiii hic anlamis deilim ya,bende konusurum belki sizde yapmayn bizde yapmayalim diye

bohca banada sacmageliyor ya ne gerek varkiii hic anlamis deilim ya,bende konusurum belki sizde yapmayn bizde yapmayalim diye

biz konuştuk yapmayalım çeyizde zaten herşey alınacak dedik anlaştık çok saçma bişi bence de

bencede karsılıklı anlasmaya baglı seyler bunlar. bosuna masraf bence hemde zaman kaybı.bazı aıleler cok fazla geleneksel oluyor onlar mecbur tutuyor bazen ama bızde oyle degıldı. bız sozlumle konustuk anlastık o da ıstemedı ben de. ama belkı onun yerıne bı kol dugmesı alırsın nısan ıcın en bıleyım o da sana elbısenı alır. bız oyle yapıcaz.

biz kalabalık değiliz ailem ve onun ailesi kendi aramızda bi nişan yapıcaz evde.tarihimiz belli oldu 6 mart pazar günü ben senden önce nişanlanıcam yazarım sana böyle böyle oldu diye.senin düğün ne zaman peki tahmini bi tarih var mı?

ay evet yaz bana nası oldu neler oldu :)
dugun yazın olucak ama kesın bı tarıh yok kaafamızda.
ramazan ayının bıtmesını beklerız buuyk ıhtımalle.eylulunn ılk haftası olur dıye dusunuorum
cunku yazın o sıcakta ne sac ne makyaj kalır.eylul dıe dusunuorum ben hep ama bellı de olmaz tabı :)

bencede karsılıklı anlasmaya baglı seyler bunlar. bosuna masraf bence hemde zaman kaybı.bazı aıleler cok fazla geleneksel oluyor onlar mecbur tutuyor bazen ama bızde oyle degıldı. bız sozlumle konustuk anlastık o da ıstemedı ben de. ama belkı onun yerıne bı kol dugmesı alırsın nısan ıcın en bıleyım o da sana elbısenı alır. bız oyle yapıcaz.

artik yapicaz birsekilde birseyler :)) benim askimda birsey demezde sonucta ailelerde varyani ama herseyin hayirlisi olsun insallah.

ay evet yaz bana nası oldu neler oldu :)
dugun yazın olucak ama kesın bı tarıh yok kaafamızda.
ramazan ayının bıtmesını beklerız buuyk ıhtımalle.eylulunn ılk haftası olur dıye dusunuorum
cunku yazın o sıcakta ne sac ne makyaj kalır.eylul dıe dusunuorum ben hep ama bellı de olmaz tabı :)

ertesi gün olanları yazmak için burda olucam zaten çatlarım yazmazsam :1:

kızlarr kolay gelsin herkeseee benim de nişanım martta ve hiçbir hazırlık yok daha...deli gibi alyans modellerine bakıyorum bugün beğendim bi tane...kıyafet evde olacağı için nasıl olsun karar veremiyorum sade istiyorum ama bakalım kafam çok karışık..rüyamda bile alyans görüyorum artık:26:

Back