Mart ayı

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
Arkadaşlar ....

Malum mart geldi ama ben kedi kadili olcam..Hertürlü işkenceyi yapsamda..(su dökmek,sopayla vurmak,v.s.vs) yapsamda yavru kedilere resmen tecavüz ediyorlar.İşin kötü tarafı balkonda korumaya aldığım baktığım erkek kedilerime bile saldırıyorlar.bir tanesini dün gece yakaladım kardeşimle attım uzaklara ama türüyorlar.Bu hayvanları sakinleştirici bişey yokmu?hayvanların ustundeyken tekme atıyorum üzerime yürüyorlar gözleri öyle dönmüşki..Dün yavru kediye zorla sahip oldular..gece 3 tü inemedim kız başıma..Acayip nefret ediyorum ve katil olucam..Hadi bırakın erkek kedileriminde pkikolisi bozuldu..Bir görseniz nasıl birbirini koruyorlar..bir tanesininüstüne çıktığında öteki vurmaya Başlıyor diğer kediye kardeşini korumak için..Evede alamıyorum annem kızıyor zaten balkon angar gibi..YEmeklerini zaten veriyoruz...

Söyleyin ne yapcam Bu martkedilerini..BElkide yavru sokak kedisini öldürdüler.Ortada yok...

Çok sinirli ve eli kolu bağlıyım..

Su dökmek sopayla vurmak?

Bir yavruyu korumak adına başka bir cana acı çektirmek?

Nasıl yapabiliyorsunu nasıl bir cana bunu yapabiliyorsunuz?

Onların mantıkları yoktur seçme şansı yoktur dolayısı ile tecavüz değil içgüdüsel dürtüleridir.

Bunu engellemeleri mümkün değildir ve siz işkenceden bahsediyorsunuz?

Ne diyelim, tırpanla biçin mi kedileri diyelim.

Şoka uğradım zaten okurken...

su dökmek sopayla vurmak?

Bir yavruyu korumak adına başka bir cana acı çektirmek?

Nasıl yapabiliyorsunu nasıl bir cana bunu yapabiliyorsunuz?

Onların mantıkları yoktur seçme şansı yoktur dolayısı ile tecavüz değil içgüdüsel dürtüleridir.

Bunu engellemeleri mümkün değildir ve siz işkenceden bahsediyorsunuz?

Ne diyelim, tırpanla biçin mi kedileri diyelim.

şoka uğradım zaten okurken...

lütfen lafı anlıcağınız kısımdan anlayın ben balkonumda 5 tane kedi bakıyorum..biliyorum içgüdüsel olduğunu bende..hatta veterineri aradım ben iğneyle uyutuyorlarmış..artı ben ellerimle almaya kalksam ellerim parçalancak.zaten yavru kedinin ölüsünü bişey yapamadığımız için işte böyle çöp tenekesinde bulmuşlar..eğer gece yüreğim olup çıkabilseydim ellerimle alcağıma o sopayla iterek yada ayağımla tekmeyle hayvan ayırabilseydim eğer o yavru boğarak ölmücekti...ama doğru ellerimle yapmam gerek sizin anlayışınızla..

Bu arada veterinerle konuştum kartal veterinerliği..bazı özel sitelerdeki kimseler seslerden rahatsız oluğundan yada göze battığından ıssız ormana yada sahildekikayalıklara atıyorlarmış iğneyle uyuşturulup..dedim başka caresi yokmu..o kadar kediyle uğraşamayız verin adresini aldıralım dediler..bende böyle mesuliyet kabul etmeyip adres veremedim..şimdi bu gece gene uyuyamıyacağım yada annemi razı edebilsem ki etmez diğer kapalı balkona alacağım balkondaki yavruları..annemle aram bu yuzden kötü sanamı kalmış hayvanları korumak bırak doğaya diyor ama işte dedim ya seviyor ve kıyamıyorum...

Peki yavru kedi derken kaç aylık tam olarak biliyor musunuz.

Çünkü dişi kedi kızgınlıkta değilse asla erkeği kendine yaklaştırmaz döver erkeği.

Kediler de zorla sahip olmayı ilk kez duydum.

Ve lütfen sizde kendinizi benim yerime koyun, bir soru soruluyor ama konu başında su sopa tekme gibi kelimeler geçiyor haliyle bir hayvansever de okuyunca şoka girip kalır değil mi?

Eğer dişi 6-7 aylıktı ise kızgınlığa girmiş olabilir.

Öldüğünden emin misiniz peki? Acaba başka bir yere gitmiş olabilir mi?

Bu arada veterinerle konuştum kartal veterinerliği..bazı özel sitelerdeki kimseler seslerden rahatsız oluğundan yada göze battığından ıssız ormana yada sahildekikayalıklara atıyorlarmış iğneyle uyuşturulup..dedim başka caresi yokmu..o kadar kediyle uğraşamayız verin adresini aldıralım dediler..bende böyle mesuliyet kabul etmeyip adres veremedim..şimdi bu gece gene uyuyamıyacağım yada annemi razı edebilsem ki etmez diğer kapalı balkona alacağım balkondaki yavruları..annemle aram bu yuzden kötü sanamı kalmış hayvanları korumak bırak doğaya diyor ama işte dedim ya seviyor ve kıyamıyorum...

1-2 geceliğine ikna edebilirseniz kapalı yere alın, sonrasında (tahminimce yavruların anneleri yok) şehrinizde iyi bir barınak var ise onlarla görüşseniz yada bir internet sitesinde ilan vermeyi de deneyebilirsiniz yavru kedi almak bakmak isteyenler çok, hem yavrularda yuvaya kavuşur.

Aklıma başka çözüm yolu da gelmedi maalesef.

Peki yavru kedi derken kaç aylık tam olarak biliyor musunuz.

Çünkü dişi kedi kızgınlıkta değilse asla erkeği kendine yaklaştırmaz döver erkeği.

Kediler de zorla sahip olmayı ilk kez duydum.

Ve lütfen sizde kendinizi benim yerime koyun, bir soru soruluyor ama konu başında su sopa tekme gibi kelimeler geçiyor haliyle bir hayvansever de okuyunca şoka girip kalır değil mi?

Eğer dişi 6-7 aylıktı ise kızgınlığa girmiş olabilir.

Öldüğünden emin misiniz peki? Acaba başka bir yere gitmiş olabilir mi?

Belki anlatış şeklim fazla sert olmuştur sopayla terken öle acımazsızca vurmuyorum li korkup kaçsın die zaten gören olsa deli decekler bana..

Yavru kedi Ekimde doğmuşlardı..Annesinide habire yavruluyor die atmış birileri bulamadık ben baktım balkondan ama yemin ederim ensesinden sürüklüyerek zorla götürüyorlar..çekip burda yayımlasan nefret edersiniz o kedilerden tipleri biel vahşi koca kapalı şeylerr..Düşünün erkek kedilere bile geldiler dün gece birbirini savundular birde ben uyumadım..

Annem aradı beni çöpün orda yavru kedi var yatıyor omu acaba die bana soyledi akşam bakıcam..

1-2 geceliğine ikna edebilirseniz kapalı yere alın, sonrasında (tahminimce yavruların anneleri yok) şehrinizde iyi bir barınak var ise onlarla görüşseniz yada bir internet sitesinde ilan vermeyi de deneyebilirsiniz yavru kedi almak bakmak isteyenler çok, hem yavrularda yuvaya kavuşur.

Aklıma başka çözüm yolu da gelmedi maalesef.

kuzenim Heybeli adada ev tutacak okuyor kendisi birde izmirden geldi.ama ev bulamıyor hatta burdan bile ilan verdim ev aranıyor die adalardan bulduğunda ortak olup o eve kedileri vercem..aslında bu kediler olmasaydı evimizin bahcesinde yaşayıp gitceklerdi.zaten karınlarıda doyuyor.

sen iyimisin canım yaa :1shok:!!! çiftleşemeyecek kadar küçük kediye zaten yanaşmazlar !! hayvanların bile o kadar duyguları ve mantığı vardır .
iki kedi koruduğunu zannederek açıkça işkence ettiğini ne kadar da rahat söyleyebilmişsin!!
bence sen o koruduğunu zannettiğin hayvanlarıda bırak . hayvanseverlik böyle birşey değil canım çok farklı bişey .... :kızgın:

sen iyimisin canım yaa :1shok:!!! çiftleşemeyecek kadar küçük kediye zaten yanaşmazlar !! hayvanların bile o kadar duyguları ve mantığı vardır .
iki kedi koruduğunu zannederek açıkça işkence ettiğini ne kadar da rahat söyleyebilmişsin!!
bence sen o koruduğunu zannettiğin hayvanlarıda bırak . hayvanseverlik böyle birşey değil canım çok farklı bişey .... :kızgın:

PEKİ SİZE KAMERAYLA İSPAT ETSEM YAVRU KEDİNİN BAŞINA GELENE AMA GEREK YOK TAMAM TAVSİYENİZE KORDUĞUMU ZANNETTİĞİM AŞILARINI YAPTIRDIM KEDİLERİ SİZİN İÇİN ATACAĞIM..TŞKLER FİKRİNİZ İÇİN..GERİSİ ALLAHA KALMIŞ..FİKRİ VERENE VE FİKRİ YAPANAAA..

NE YAPMAM GEREK DİE YARDIM İSTİYORM CEVABA BAK YAA..

GENEDE TŞKLER...FİKRİNİZEEE:mymeka:

Konu sahibinin talebi üzerine konu yorumlara kapatılmıştır..

X