Mart Ayı Bize UĞURLU Gelsin🌸Hamilelik İçin Dostlar Sohbeti🌸👼👼

Ay ay ayyy bana tövbemi bozduracaksın bak duyunca hemen koştum geldim hadi inşallah test doğrudur da güzel günlerin geleceğine olan inancımız artar hayırlısıyla sağlıkla tutunsun/lar
Yaaa canım benim geldin demek inşallah gerçektir canım Rabbim utandırmasın

Ayyy valla hiç belirti yoktu. Ben doktor kontrolunde klomen kullandım. 17 şubatta sol taraftaki yumurta çatladı doktorum onayladı çatladığını. Ama sağda da büyümekte olan birtane daha vardı bence oda çatladı çünkü ilk çatlamaya göre 14.gün oluyor öyleyse daha koyu çıkması gerekti. Bendce ikinci yumurtlama tutmuş olabilir eğer tuttuysa. Birde duphaston içiyorum hala doktorum adetin gelmediği sürece sakın bırakma ilacı dedi adet olduktan sonra bırak dedi

Bir mesaj uzağındayım balım tatildeydim kafa dağıtayım dedim bakamadım eskisi gibi bildirim de gelmiyor sen istediğinde yaz her zaman yanındayım dualarımdasın
İyiki varsın kuzum benim çok sağol yarın yapınca etiketlerim

Kuzu hayırlı haberlerini etiketle çok giremiyorum ama seni bilmek istiyorum. Bebişinin haberini ver inşallah hepimize nasip olsun
Tabiki etiketliycemİnşallah canım hepimize nasıp olsun dua edicem bu gece herkes için

Gayet belli, ben burdayım diyor annesi İnşallah sağlıkla ilerler, yarın sabah tekrarla bakalım, bence daha koyu görürsün Allah'ın izniyle
Ayy inşallah inşallah düşüncesi bile çooook güzel Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur

Ay ben gölge gibi birşey görüyorum sankiiiii yaa canım benim kız sende iyisin bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…