mart ayı anneleri var mı hamileymişim

SiremimS

İremim~Eslemim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
11.270
1.279
slm arkadaşlar soğuk algınlığı almışım bi kaç gndür rahatsızdım doktora gttm ilaç falan verdiydi adetimde 6gün geçmişti tam ne oıld. bilmnediğim için öksürük şurubundan 5 kez içtim diğer ilaçlardanda birer tane hap aldım emin olamadığım için gebe olmadığımA bu yüzden bugün akşam üstü eşimle doktora gttm kan testi yaptırdık ve 14,29 oranında 3 haftalık hamileymişim çok şaşırdık beklemiyorduk kazayla oldu anlıycağınız ama yavvaş yavaş istemeye başlamıştık artık birdeb duyunca çok şaşırdık sizlerinde düşüncelerinizi alabilir miyim

Hayirli olsun. a.s.

Peki belirtiler varmiydi??

Varsa nelerdi??

Canim çok Sevivdim Hayirli Olsun Canim Bebeğin Inşallah Sağlicakla Bebeğini Kucağina Alirsin Canim Benim Aramiza Hoşgeldin ...

canim hayirli olsun bebisin ne guzel hediye gelmis size
allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Hayirli olsun. a.s.

Peki belirtiler varmiydi??

Varsa nelerdi??

valla canım benim adet olmama 2 3 gün kala canım çok acı iştedi özellikle pul biber:)sonra başım dönüyordu ara ara ve halsizlik vardı bu kadar canım valla ben hamişliğe kötü yakalandım aynı zamnda ama sesim kısıldı öksürük ve ateş var soğuk almışım şimdi ilaç içmeden geçirmeye çalışıyorum hoşçakal

canım hayırlı olsun sağlıklı bir bebeğin olur umarım.. bizimde kaza eseri oldu:) ama iyi ki oldu allah bebeğinizi size bağışlasın.. bu arada içtiğin ilaçları doktora sordunmu? bir zararı var mı diye

hamilelik genelde griple geliyor nedense bende de ablamda da böle oldu ve burda tanıdıgım bi çok kişide aynı hikayeyi anlattı bana
öncelikle hayırlı ugurlu olsun bebişin size. içtigin ilaçların kötu bir etkisi olmaz umarım geçmiş olsun bu arada :)

Canım inşallah birşey olmaz. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın. Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına:)

hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı arkadaşlar ilaç kullanmıyorum artık doktor 1 er seferden bşy olmaz dedi

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün beni kızım geçen sene 15 martta doğdu yani anlayacağın 6 gün sonra yaşgünü mart annesi olmak çok avantajlı seninki üç haftalık olduğuna göre kasım yada aralık doğumlu olacak allah kolaylık versin yaza hazır elinde büyümüş olacak yani

canım gebeliğim kimyasal gebelik olmuş adet gördüm ve tutunamamış düşmüş ne yzaıkki artık hamiş değilim başka zamn inş.sğl yinede yazdıkların için:1no2:

arkadaşlar.....adetim bir hafta geçti bir kızım var ikinci bebeğimi istiyordum umarım hamile kalmışımdır...hayırlısı olsun bakalım..

kıslar galibA ben de hamileyim az önce idrar testi yaptım 2. çizgi hafif pembe çıktı çok mutluyum şuan biras da şaşkın çünkü 2 gün önce kan testi yapmıştım sonuç negatifti

zeynoo az önce şanseseri bir sitede tam senin durumunu anlatan bi soru cevap gördüm umutlanmanı istemiyorum ama kan testinde negatif çıkıp hamile olma olasılığı varmış en azından bi doktor olabilme ihtimalini gözönünde tutmuş neyse ben soru cevabı aynen naklediyorum ama diyorum bak yinede çok umutlanma ok
soru:adet dönemime 4 gün kala, ilişkiden 11 gün sonra kan testi yaptırdım.sonuç negatif çıktı.(değeri:0.1) acaba adet dönemimden 4 gün önce yaptırdığım kan testi kesin sonuç verir mi?yani pozitif çıkma riski var mı.nolur cevaplayın.iyi çalışmalar
cevap:Testler adet gecikmesini takiben en az 1-2 gün geçtikten sonra pozitifleşmeye başlar. O yüzden adetinize 4 gün kala (-) çıkan test sonucu yanıltıcıdır. Adet gecikince testi tekrarlayın.
Uz.Dr.Ergül SİVRİ
Kadın Doğum Uzmanı

sağol canım teşekkürler akşam dayanamadık hastaneye gittik eşimle ve kan testi yaptırdım tekrar ve sonuç pozitif.... daha çok yeniymiş daha yeni bhcg değeri oluşmaya başlamış 3 gün önce negatif çıkması sanırım ondan. değer 29,09 çıktı. kıslar Allah benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu tatmayı hepiniz için dua ediyorum mucuks:)

ZEYNOO24 CANIM İLK HAİMLELİĞİNMİ.ALLAHIM HAYIRLI ETSİN.HAMİŞ HABERİ ALDIĞIM HER ARKADAŞIM İÇİN ÇOK SEVİNİYORUM.GÖZÜN AYDIN CANIM:teytey:

canım iyi dileklerin için teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah. buarada ewt ilk hamileliğim yaklaşık 7 aydır istiyorduk kısmet bu zamanaymış

canım iyi dileklerin için teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah. buarada ewt ilk hamileliğim yaklaşık 7 aydır istiyorduk kısmet bu zamanaymış
hayırlı olsun canım sağlıklı bir bebeğin olur umarım.. Allah isteyen herkese nasip etsin...

zeynocuğum gerçekten senin adına çok sevindim inanmayacaksın benimde içimden hamilesin diye geçiyordu hep ama umutlandırmakta istemiyordum Rabbim sorunsuz hamilelik geçirmeni nasip etsin tekrar tebrikler canım kızlarrrrrrrrrrrrrr bi hamişimiz daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))

arkadaşlar merhaba benim adetim 2 gün geçti dua edin nolur bende hamiş oliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…