slm arkadaşlar soğuk algınlığı almışım bi kaç gndür rahatsızdım doktora gttm ilaç falan verdiydi adetimde 6gün geçmişti tam ne oıld. bilmnediğim için öksürük şurubundan 5 kez içtim diğer ilaçlardanda birer tane hap aldım emin olamadığım için gebe olmadığımA bu yüzden bugün akşam üstü eşimle doktora gttm kan testi yaptırdık ve 14,29 oranında 3 haftalık hamileymişim çok şaşırdık beklemiyorduk kazayla oldu anlıycağınız ama yavvaş yavaş istemeye başlamıştık artık birdeb duyunca çok şaşırdık sizlerinde düşüncelerinizi alabilir miyim
Hayirli olsun. a.s.
Peki belirtiler varmiydi??
Varsa nelerdi??
canım hayırlı olsun sağlıklı bir bebeğin olur umarım.. bizimde kaza eseri oldu:) ama iyi ki oldu allah bebeğinizi size bağışlasın.. bu arada içtiğin ilaçları doktora sordunmu? bir zararı var mı diyevalla canım benim adet olmama 2 3 gün kala canım çok acı iştedi özellikle pul biber:)sonra başım dönüyordu ara ara ve halsizlik vardı bu kadar canım valla ben hamişliğe kötü yakalandım aynı zamnda ama sesim kısıldı öksürük ve ateş var soğuk almışım şimdi ilaç içmeden geçirmeye çalışıyorum hoşçakal
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün beni kızım geçen sene 15 martta doğdu yani anlayacağın 6 gün sonra yaşgünü mart annesi olmak çok avantajlı seninki üç haftalık olduğuna göre kasım yada aralık doğumlu olacak allah kolaylık versin yaza hazır elinde büyümüş olacak yani
ZEYNOO24 CANIM İLK HAİMLELİĞİNMİ.ALLAHIM HAYIRLI ETSİN.HAMİŞ HABERİ ALDIĞIM HER ARKADAŞIM İÇİN ÇOK SEVİNİYORUM.GÖZÜN AYDIN CANIM:teytey:sağol canım teşekkürler akşam dayanamadık hastaneye gittik eşimle ve kan testi yaptırdım tekrar ve sonuç pozitif.... daha çok yeniymiş daha yeni bhcg değeri oluşmaya başlamış 3 gün önce negatif çıkması sanırım ondan. değer 29,09 çıktı. kıslar Allah benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu tatmayı hepiniz için dua ediyorum mucuks:)
hayırlı olsun canım sağlıklı bir bebeğin olur umarım.. Allah isteyen herkese nasip etsin...canım iyi dileklerin için teşekkürler darısı isteyen herkesin başına inşallah. buarada ewt ilk hamileliğim yaklaşık 7 aydır istiyorduk kısmet bu zamanaymış