Mart annelerim yürüteç kullanmaya başladınızmı?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
Kızlar merak ettiğim bir şey var.Yürüteç kullanıyormusunuz artık.
Alya 7.ayını sürüyor bir kaç gündür koyuyorum yürütece artık iyice.ama gideceğini düşünemiyor.ben ittiriyorum genede keyif almıyor sanırım..
Nasıl olacak ki gitme işi?

selam canım, bende akşamları yarım saat kadar bindiriyorum yürüteçine ama meriçte gideceğini bilemiyor, duruyor öle içinde, ne seviyor ne sevmiyor gibi tepkisiz :) biraz ağır mı kalıyor bilmiyorum bizimki belki de ondan yürütemiyordur, bende çok merak ediyorum nasıl olacak diye

benim kızım çok sevdi yürüteç i..ama geri geri gidiyor...yürüteçteki oyuncaklarla oynuyor

ben yaklaşık bir aydır koyuyorum ben kızım çok sevdi evin içini gezebiliyor özellikle mutfagı çok seviyor buzdolabı süslerine bayılıyor antreye koyuyorum mutfaga koşuyor,:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de koyuyorum ama bizimki de henüz yürütemiyor ,çok uzun süre tutmuyorum zaten yürütemediği için sıkılıyor bilmiyor daha, ayaklarına da patik giydirmek gerek...

tam 6 aylık olduğunda maazada acaba alsakmı die düşünürken üzerine koyduk ve inanılmaz bi şekilde yürümeye başladı melek doğamız...almaya karar verdik,şu anda yürümüyo koşuyo hemde istediği yöne...çok seviyo ve çok eleniyo,ayaına tabanlı patik giydryo annesi.günde en fazla 2 parti yarımşar saat...kesinlikle erken yürüteceine inanıyoruz...

Benim canımda geri geri gidiyor daha yeni bşaldık yürütece herhalde bşr süre sonra ileri gitmeyi öğrenecek.Çok şeker duruyor yürüteçte ufacıcık birşey :))))

maşallah melek doğa hanıma.:nazar:
Alyayı bugün inat ettim telefonumu kapatıp eline verecek şekilde uzattım.bir iki adım attı..çok da tutamıyorum ya ne olur ne olmaz diye..

ben baya bindiriyorum yoksa bas edemıyorum devamlı kucak ıstıyo önundekı oyuncaklarıyla oynuyo 1,2 adım ılerlıyo cok adım atmıyo ama sevıyo ben ıcıne kılotlu corap gıydıyorum yada patıklı don :KK70: üstünede bır corap daha öyleyken ayakları soguk oluyo

bugün agezmeye gittik ordaki bebişin yürütecinidenedik.... ııı ıııhhh hareket yok bizimkinde :kedi:

ama ayakta durmayı seviyor....:emir_bebek:

annemler bursada yürüteçalmam için baya bastırdılar amaben istemiyordum.. hangi kitabı okusam zararlı diyorda bana okadar zararlı gelmiyor...

defneyi kucaktan indirmek içinde emin olmadığım bişeyi yapmak istemiyorum...

ablam annem biz kullandıkne var filan diyorlar ama.. bilemedim...

alıcamsanırım... evde pıtın pıtı gezse ne güzel olur :eek:

biz hala almadık ve hala kararsızım ama binse yürür arada yürütüyorum ve çığlık atarak adımlıyo
galiba pes edicem ve alıcam

bizde 2 ay falan oldu bende ara ara koyuyodum yeni yeni yürüyo bizimkide tvnin önüne gidip tv izliyo:d

selam arkadaşlar benim kızımda 6,5 aylık oldu almayı düşünüyorum zararlı valan dediler izlerin yazdıklarını okuyunca almaya karar verdim bende melek kıızm çok hareketli yerde artık tutamıyoruz emekleyerek odaları geziyor hiç olmazsa yürüteçte daha rahat gezinir. ellerinden tuttuğumda adım atıyor

Valla ben bu ay tekrar sordum dr a Bacaklarını kalçadan hareket ettiriyolar ve sağlam kalçayı bozuyo yürüteç dedi.Yürüteçle kalçasını çıkaran bebek bile varmış.Bence alma ama çok istiyosan günde 15dk o kadar dedi.Onun içinde alamam valla

X