- 27 Kasım 2007
- 46
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım ben sezeryanla doğum yaptım doğru düzgün kanamam olmadı 2 ay önce adet oldum ama dediğin gibi değil birden başladı ve normalde olduğumdan kat kat fazla geldi korktum nooluyo diye hatta..dr unu arayıp sorsan? bana garip geldi
selam canım bende 1 martta doğum yaptım 10 gün kadar hafif kanamam oldu, sonrasında da adet olmadım taki 15 gün öncesine kadar, 15 gün önce oldum doğumdan sonra ilk adetimi, ama seninki gibi kahverengi deil direk adet kanaması şeklinde oldu... Belki seninki öle başlayacaktır, biraz daha bekle eğer geçmezse dr.una bi git canım, geçmiş olsun opuyorumnanaktan
canım teşekkür ederim ilgine dr u aradım emzirdiğin için ilk adetin böyle gelmiş olabilir dedi benim korkum gebelik falan olmasıydı. Neyse içim bi nebzede olsa rahatladı ama ben yinede bi test alıp yapsam iyi olacak...
rica ederim canım.... Evet ya herkesin bünyesi farklı işte, bişey yoktur takma kafana ama içini rahatlatacaksa test al bari :)) (bende yapmıştım adet olmayınca bikaç kez:kedi:) insanın aklına neler geliyor neler anlayabiliyorum yaşadıklarını... Bebeğini güle güle büyüt canım
evet sorma bi korku başlıyor böyle şeyler olunca. Bebişlerimiz olmadan önce hep böyle bi anlar bekliyorduk . şimdi sadece tehlike bizim için. Sende bebeğini sağlıkla büyüt canım.. Allah olmayanlara, isteyenlere ve hakeden herkese versin...