Mart anneleri kahverengi akıntım var acillyardım...

PITRCIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
46
0
Kızlar 19 martta doğum yaptım 35 gün kanamam oldu ondan sonra hiç adet görmedim üç gün önce kahverengi, zaman zaman pembemsi akıntım oluyor acaba adetmi olucam sizinde ilk adetiniz böylemi oldu ya da hala adet görmeyen var mı yardımcı olurmusunuz..

valla canım ben sezeryanla doğum yaptım doğru düzgün kanamam olmadı 2 ay önce adet oldum ama dediğin gibi değil birden başladı ve normalde olduğumdan kat kat fazla geldi korktum nooluyo diye hatta..dr unu arayıp sorsan? bana garip geldi

valla canım ben sezeryanla doğum yaptım doğru düzgün kanamam olmadı 2 ay önce adet oldum ama dediğin gibi değil birden başladı ve normalde olduğumdan kat kat fazla geldi korktum nooluyo diye hatta..dr unu arayıp sorsan? bana garip geldi

teşekkür ederim canım bencede garip dr u aramadan sizlerde böyle bişey oldumu diye sormak istedim.

selam canım bende 1 martta doğum yaptım 10 gün kadar hafif kanamam oldu, sonrasında da adet olmadım taki 15 gün öncesine kadar, 15 gün önce oldum doğumdan sonra ilk adetimi, ama seninki gibi kahverengi deil direk adet kanaması şeklinde oldu... belki seninki öle başlayacaktır, biraz daha bekle eğer geçmezse dr.una bi git canım, geçmiş olsun opuyorumnanaktan

selam canım bende 1 martta doğum yaptım 10 gün kadar hafif kanamam oldu, sonrasında da adet olmadım taki 15 gün öncesine kadar, 15 gün önce oldum doğumdan sonra ilk adetimi, ama seninki gibi kahverengi deil direk adet kanaması şeklinde oldu... Belki seninki öle başlayacaktır, biraz daha bekle eğer geçmezse dr.una bi git canım, geçmiş olsun opuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim ilgine dr u aradım emzirdiğin için ilk adetin böyle gelmiş olabilir dedi benim korkum gebelik falan olmasıydı. Neyse içim bi nebzede olsa rahatladı ama ben yinede bi test alıp yapsam iyi olacak...

canım teşekkür ederim ilgine dr u aradım emzirdiğin için ilk adetin böyle gelmiş olabilir dedi benim korkum gebelik falan olmasıydı. Neyse içim bi nebzede olsa rahatladı ama ben yinede bi test alıp yapsam iyi olacak...

rica ederim canım.... evet ya herkesin bünyesi farklı işte, bişey yoktur takma kafana ama içini rahatlatacaksa test al bari :)) (bende yapmıştım adet olmayınca bikaç kez:kedi:) insanın aklına neler geliyor neler anlayabiliyorum yaşadıklarını... bebeğini güle güle büyüt canım:emir_bebek:

rica ederim canım.... Evet ya herkesin bünyesi farklı işte, bişey yoktur takma kafana ama içini rahatlatacaksa test al bari :)) (bende yapmıştım adet olmayınca bikaç kez:kedi:) insanın aklına neler geliyor neler anlayabiliyorum yaşadıklarını... Bebeğini güle güle büyüt canım:emir_bebek:

evet sorma bi korku başlıyor böyle şeyler olunca. Bebişlerimiz olmadan önce hep böyle bi anlar bekliyorduk . şimdi sadece tehlike bizim için. Sende bebeğini sağlıkla büyüt canım.. Allah olmayanlara, isteyenlere ve hakeden herkese versin...

evet sorma bi korku başlıyor böyle şeyler olunca. Bebişlerimiz olmadan önce hep böyle bi anlar bekliyorduk . şimdi sadece tehlike bizim için. Sende bebeğini sağlıkla büyüt canım.. Allah olmayanlara, isteyenlere ve hakeden herkese versin...

evet canım, hamile kalmadan önce (iki sene bebek isteyen, hamile kalamayan birisi olarak sölüyorum) kaç kez test yapıp başında dularla beklediğimi hatırlamıyorum bile, o kadar çok yaptım ki....
Allahım olmayanlara versin canım, bizlerede evlatlarımızı bağışlasın.

X