Mart anneleri bakar mısınız??

dilek38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
302
0
39
Diyabet ve şeker testini yaptırdınız mı? 2009 mart anneleri de bu konuda yardımcı olabilir mi
şimdiden teşekkür ederim

sanırım şeker yüklemesinden bahsediyorsun yanlış anlamadıysam 23.haftamda yapıldı banada

evet bende yaptırmıştım ve kesinlikle yapılması gereken bir test canım hiç ihmal etme gebelik şekeri çok kötü sonuçlara neden olabiliyor allah korusun
bu testi yaptırmakta tereddüt mü ediyorsunda sordun anlayamadım?

24+1 de 50 gr yükleme yaptırdım canım.
Sonuç yüksek çıkınca 100 gr testi yapıldı.
Değerlrimden sadece biri pozitif çıktı onda da.
Gebelik şekeri teşhisi koymadılar, ama risk varmış, diyet yapıyorum şimdi.

evet bende yaptırmıştım ve kesinlikle yapılması gereken bir test canım hiç ihmal etme gebelik şekeri çok kötü sonuçlara neden olabiliyor allah korusun
bu testi yaptırmakta tereddüt mü ediyorsunda sordun anlayamadım?

evet biraz tereddütte kaldım normalde bende şeker yok o yüzden yaptırmayı düşünmüyordum pazartesi Allah izin verirse gidecem bakalım.

evet ben kayserideyim. Sevda uğur a gidiyorum kızılay da...

evet biraz tereddütte kaldım normalde bende şeker yok o yüzden yaptırmayı düşünmüyordum pazartesi Allah izin verirse gidecem bakalım.

evet ben kayserideyim. Sevda uğur a gidiyorum kızılay da...
yok hiç tereddütte kalma
normalde şeker olup olmamasıyla alakası yok bunun gebelik hormonlarıyla ilgili hiç şekeri olmayanlarda da çıkabiliyor ve hamilelik boyunca sürüyor doğumdan sonra geçiyor önlem alınırsa hiç sorun çıkmıyor ama bilinmezde olursa kötü sonuçlar doğurabiliyor mutlaka yaptır zararı yok aksine sana yarar sağlar

X