Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet bende yaptırmıştım ve kesinlikle yapılması gereken bir test canım hiç ihmal etme gebelik şekeri çok kötü sonuçlara neden olabiliyor allah korusun bu testi yaptırmakta tereddüt mü ediyorsunda sordun anlayamadım?
24+1 de 50 gr yükleme yaptırdım canım. Sonuç yüksek çıkınca 100 gr testi yapıldı. Değerlrimden sadece biri pozitif çıktı onda da. Gebelik şekeri teşhisi koymadılar, ama risk varmış, diyet yapıyorum şimdi.
evet bende yaptırmıştım ve kesinlikle yapılması gereken bir test canım hiç ihmal etme gebelik şekeri çok kötü sonuçlara neden olabiliyor allah korusun bu testi yaptırmakta tereddüt mü ediyorsunda sordun anlayamadım?
yok hiç tereddütte kalma normalde şeker olup olmamasıyla alakası yok bunun gebelik hormonlarıyla ilgili hiç şekeri olmayanlarda da çıkabiliyor ve hamilelik boyunca sürüyor doğumdan sonra geçiyor önlem alınırsa hiç sorun çıkmıyor ama bilinmezde olursa kötü sonuçlar doğurabiliyor mutlaka yaptır zararı yok aksine sana yarar sağlar