Doğuma Hazırlık mart annecikleri hamilelik giymeye başladınız mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kızlar kendime göre hamilelik bulamıyorum yaa.bitek karnım var...siz ne yaptınız..aldınızmı hamilelik...bide çok pahalı de miCADIARZU

• Konu Sahibi EU1
walla ben bi tek kumaş bi tulum ve de karın kısmı lastikli bi pantolon aldım... tulum biraz pahalıydı... zaten başka da pahalı bi hamilelik almayacağım... uygun fiyata pantolonlar var... onlardan 1-2 tane daha alırım... üst olarak henüz bişeyim yok... kazaklar oluyo zaten...yaz olsa th-shirt ve badyler olmazdı da... kışlıklar biraz daha bol benim... ileride olmazlarsa bakarız artık...

• Konu Sahibi EU1
ben de basladım coktann hamıle kyafetı alamaya ama
takım almadım sadece karnım oldugu ıcın cok komık durdu

bende bıtane karın kısmı penye kot pantolon aldım bi kaç tanede tişört aldım ama kotum bıraz sıkmaya basladı karın kısmım gün gectıkce buyudugu ıcın herhalde bı kac tane daha almam gerekıcek bu seferde takım alırım herhalde o daha bi ucuza gelıyor sordugumda fıyatı 85 dı hemde kıslık kalın kumastan ben kot pantolonu 65 aldım takım oldugunda hıc olmazsa altlı ustlu oluyo bı badı alman yeterlı oluyo...
parasına gelıncede cokkk pahalı ya hakkatten hamıle kadınlar almak zorundalar dıye fıyatları ucurmuslar aslında cok gereksız omrun boyunca kac kere gıyceksın kı sonucta

• Konu Sahibi EU1
ohoo bir aydan fazla oldu ben hamilelik giyiyorum ama belli olmuyor hic cünkü lastikli kot pantolon giyiyorum hamileler icin iki tane aldim üstlerimde var 4 5 tane yetiyor!

• Konu Sahibi EU1
bende bi tulum aldım bi tanede kotum var üstler zaten kışlıklar kalın olduğundan denk geliyo takım almayı düşünmüyorum sevmiyorum takımları ama 1- 2 pantalon daha almam lazım en kısa zamanda.........

• Konu Sahibi EU1
büyük şehirde olunca problem olmuyor buluyosun mutlaka aradığını ama ben bulamıyorum işte..haftaya bakıcam bakalım..belki biraz kilolanırımda olur

• Konu Sahibi EU1
büyük şehirde olunca problem olmuyor buluyosun mutlaka aradığını ama ben bulamıyorum işte..haftaya bakıcam bakalım..belki biraz kilolanırımda olur

Ayyy evet canım ya bende küçük yerdeyim şöyle istediğim gibi bişey bulamadım aralıkta iznimiz var memlkete gidicez acaba o zaman mı alsam diyorum bakalım bulamazsam öyle yapıcam.............

• Konu Sahibi EU1
ben alali baya oluyor 2tane pantolon aldim bir kacta üst birde kot takim var yetiyor bana hem ilk 4 aydan sonra giyiliyor kalan 5 ay icinde fazla bir sey almaya gerek yok bence

• Konu Sahibi EU1
Bende 2 tane pantolon diktirdim 1 ay kadar oluyor ön kısmı iki taraftan cırt cırtlı üst problemi olmadı kazaklarımın çoğu oluyor..

cözkan nasıl bişey tarif etsene pantolonu ..bende diktirebilirim..en mantıklısı aslında

Tarif etmesi zor ama aslında dikişi basit, terzime gidip hamile pantolonu deyince onu dikti iki ayrı renk diktirdim, akşam eve gidince istersen fotosunu çekip yollayabilirim :)

arkadaşlar hiç hamile mağazalarına bakmayın bence, fahiş fiyatlara acayip görünümlü şeyler var. Ben normal bi mağazada beli lastikli spor bi pantolon almıştım, yaklaşık 15. haftadan beri onu giyiyorum. lcw nin yan ürünü xside diye bir marka. yani 3-5 ay için para vermek mantıksız bence. o aldığım pantolonu normalde de giyebilirm doğumdan sonra. Kuzenim üçüz doğum yapmıştı, o bir kadife pantolon bir de jile verdi, daha fazla masrafa gerek yok bence. daha elzem olan şeylere ayırmak lazım bütçeyi. tabii ben boyle duşunuyorum, herkesin duşuncesi farklı olabilir.

ben bursada yaşamama rağmen hamile giysisi bulamıyorum
hamile butikleri hem anormal pahalı hemde çok klasik şeyler var .
bi pantolon 100 ytl den aşağı değil ve çirkinler bir daha ne zaman giyeceğimde belli değil.
annem ankaradan pazardan 15 ytl ye hamile pantolonu almış bi tane siyah ş tane kahve birde kot pantolon almış belleri penye olanlardan hem çok güseller hemde ucuzlar.güzel olmasa bile neticesinde giyeceğim 4 -5 ay fazla para vermek yazık günah bence
sonra gittim bi alışveriş merkezine bu sene şanslıyız bence , bütün üstler genelde hamile bluzleri gibi hatta elbiseler bile hamile elbisesi gibi.bütün vitrinler dolu
oralardan da 2-3 tane tunik tarzı bluz aldım
annem sağolsun elbise dikmiş , burdan da ucuzlarından 2-3 elbise aldım
ölee idare ediyom.
birde bellerindeki lastikleri yumuşak olan eşofman altlarından aldım 10 ytl tanesi pazarlarda hem penyeleri güsel hemde rahat onları giyiyom üstümede bi tane sweat tamamdır:)

elifcim aynen bende esofman aldım belı lastıklı ve dusuk bel evde
hep onları gıyıyorum dıarıya cıkarkende aldıgım antolonu fılan ama
evde esofman cokkk rahat oluyo bencede cok kyafet gereksız ve fuzüli bence insan hayatında kac kere hamıle kalıyor ve kac kere gıyebılıyor sankı

arkadaşlar ben de 7. ayımdayım.ve bekarken olan ama evlendikten sonra önleri zor kapanan bütün etek ve pantolonlarımın bellerini penyeceiye hamilelere uygun bi şekilde yaptırdım.toplam7-8 adet alt oldu ve çok uygun fiyata geldi.üs kıyafetlerim de zaten sorun olmadı ilk4-5 ay.şimdi de kumaş alıp diktiriyorum.hamile kıyafetlerine dünyanın parasını vermeye deymez bence. evde de aşimin kıyafetlerinden giyiyorum:)) her ne kadar eskitiyosun dese de artık alıştı....eee masraf yapmaktansa:))

arkadaşlar hafta sonu gördüm lc waikiki ni hamile reyonu varmış fiyatlar baya uygun ve cok modern şeyler hamiş kalayım oradan almayı düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…