MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar ben bugün 2.beta hcg verdim 2 gün önce 156 bugün 249 çıktı tam iki katı artmamış biraz üzüldüm sizce nasıl
tam iki katı beklenmiyor zaten sanırım %60 ve üzeri normal kabul ediliyor.
Kaçıncı gününüzdesiniz?

"bilimsel çalışmalarda iki günde bir en az %66'lık artışın olması sağlıklı bir gebeliğin göstergesi olarak kabul edilir."

böyle yazıyor.
Benim 66 dan düşük ama doktorum sıkıntı yok dedi hayırlısı olsun

Yazıları takip edersen senin gibi olan arkadaşlarımız var, bence bir sorun yok canım. Bu günlerin tadını çıkarmaya başla
İnşallah canım baya moralim bozuldu ya bir kaç yazı okudum embriyo gelişmiyor falan yazmışlar değer %66 dan az artarsa ama bilmiyorum baya sters oldum

Canım gıttınmı doktora ne dedı

Benimde suan 10.günüm 8.gün idrar testi yapmıstım silik cıkmış tı ve ara ara sol kasıgımda agrı oluyo

Arkadaşlar merhabaaa . Neler yapıyorsunuz grup sessiz kalmış

Doktorun gercekten sacmalamis yani muayne etmeden iyice emin olmadan neden direk bebegi dusurmek istemis ya insallah saglikla ilerler

Canım naptın gıttınmı doktora

Benim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririm
Güzel sonuçlar al inş
Doktorun gercekten sacmalamis yani muayne etmeden iyice emin olmadan neden direk bebegi dusurmek istemis ya insallah saglikla ilerler
Valla şu an biz de aynısını düşünüyoruz. Diğer doktor sağlıksız gebelik demem için benim bir sebebim yok diyor ama aklımıza karpuz kabuğunu soktu bir kere diğeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…