tam iki katı beklenmiyor zaten sanırım %60 ve üzeri normal kabul ediliyor.Kızlar ben bugün 2.beta hcg verdim 2 gün önce 156 bugün 249 çıktı tam iki katı artmamış biraz üzüldüm sizce nasıl
12.gün bugüntam iki katı beklenmiyor zaten sanırım %60 ve üzeri normal kabul ediliyor.
Kaçıncı gününüzdesiniz?
"bilimsel çalışmalarda iki günde bir en az %66'lık artışın olması sağlıklı bir gebeliğin göstergesi olarak kabul edilir."12.gün bugün
Benim 66 dan düşük ama doktorum sıkıntı yok dedi hayırlısı olsun"bilimsel çalışmalarda iki günde bir en az %66'lık artışın olması sağlıklı bir gebeliğin göstergesi olarak kabul edilir."
böyle yazıyor.
Bence gayet güzel bir artış . Tebrikler7.gün 139
9.gün 345
Yazıları takip edersen senin gibi olan arkadaşlarımız var, bence bir sorun yok canım. Bu günlerin tadını çıkarmaya başlaBenim 66 dan düşük ama doktorum sıkıntı yok dedi hayırlısı olsun
İnşallah canım baya moralim bozuldu ya bir kaç yazı okudum embriyo gelişmiyor falan yazmışlar değer %66 dan az artarsa ama bilmiyorum baya sters oldumYazıları takip edersen senin gibi olan arkadaşlarımız var, bence bir sorun yok canım. Bu günlerin tadını çıkarmaya başla
Canım gıttınmı doktora ne dedıCanım çarşamba günü bebeği gördük işte boyu 1.87mm ama doktor bu haftada çok olumlu konuşmadı haftaya çarşamba canlanması lazım dedi. Çarşamba perinatologta randevum var. Yarında tüp bebek doktorumda randevum var bakalım ne diycek. Hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Dün hassaslaşmıştı bugün göğsüm ağrımaya başladı 4gündür mide bulantısı var arada kasık ağrım oluyo ayakta çok durunca pudra rengi çok az lekelenmem oluyo inş bu belirtiler güzel şeylere işarettie. Dua ediyorum kuzumElden başka bişey gelmiyo
Benimde suan 10.günüm 8.gün idrar testi yapmıstım silik cıkmış tı ve ara ara sol kasıgımda agrı oluyoBelirti olarak transfer sonrası 2. 3. Gün sol kaşıkta batma gibi sızı hissi oldu. 7.gün 8.gün kahverengi lekelenme oldu sadece. 8.gün idrar testi silik çıktı 9.gün çok daha netti çizgi. Bu kadarherkes de aynı şeyler olmaz belki. Zor ama en güzeli günlük rutine devam etmek ben transferim ertesi günü işe gitmiştim. Sizin de güzel sonucunuz olur inşallah Yürekten diliyorum herkes için istedikleri sonuçları alsınlar
Kan testiniz ne gün? 10. Gün kanda kesin çıkar aslında.Benimde suan 10.günüm 8.gün idrar testi yapmıstım silik cıkmış tı ve ara ara sol kasıgımda agrı oluyo
12. Gün yani 2 gün sonra doktorum öyle dedi bende yapmadım daha bekliyorumKan testiniz ne gün? 10. Gün kanda kesin çıkar aslında.
En güzeli. ..12. Gün yani 2 gün sonra doktorum öyle dedi bende yapmadım daha bekliyorum
Evet 6 NisanEn güzeli. ..
Benimde 6 nisan asıl test günüm. 25 mart transferi misiniz?
Benim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririmAA benimdeinşallah pozitif sonuç alırız
Doktorun gercekten sacmalamis yani muayne etmeden iyice emin olmadan neden direk bebegi dusurmek istemis ya insallah saglikla ilerlerCanım benim durumlar çok karıştı yaaa
Ben biliyorsun 13 martta 6. Gün embiryosu transfer olmuştum. Test günüm 10 gün sonra 23 marttı. Ama ben çizgi görünce 5. Gün olan 18 martta test yapmştım. Sonucum 10.40 çıktı. Sonra 7. Gün yine yaptım 34.75 çıktı. 9.gün 55,84 11.günse 95.97 çıktı. Son olarak da 13. Gün yaptım o da 169.7 çıktı. Yani yüzde 60-76 aralığında artıyordu değerlerim. Son sonuçla doktorum bu sağlıksız gebelik ilaçları bırakın sağlıklı doğum olmıcana kanaat ettim dedi. Değer yükselirse ilerde napıcaz dedm. Her koşulda düşürücem sağlıksız gebelik bu dedi.
Sonra ben dış gebelikten korktuğum için bir sorun varsa erkenden tespit edim diye, son sonuçtan 4 gün sonra ve 6 gün sonra sağlık ocağında tekrar test verdim. İlk sonuç 868 çıktı ikincisi ise 1886.yani bu sefer de gayet 2 katı artışım vardı ve bana çok sağlıklı geldi. Doktorum yurtdışındaymış onla konuşamadım ama başka bir profa bizi yönlendirmiş kese muayenesi için. Ben de hastaneden rica ettim doktorla muayeneden önce görüşmek için. Çünkü ben beni her şekilde bebeği düşürmek için muayeneye çağırdıklarını düşünüyordum ama değerler iyi gibi geldi. Bu yeni doktorla konuştum o da dedi ki ilk değerleriniz biraz arada kalmış ama son değerlerle birlikte gayet güzel görünüyor sonuçlarınız, sağlıksız gebelik demem için bir sebep yok. Ben sizi kese muayenesine çağırıyorum, eğer görürsek artık gebelik takibine başlıcaz dedi. Ayrıca sizin sonuçlarınız bana yüzde 85-90 ümit vaadediyor, çok ekstrem bir şey olmazsa ben geldiğinizde kese görmeyi bekliyorum dedi. Cumartesi günü gittik kese ve yolku gördük. Şimdi de bu hafta kalp atışı için gidicez. Ama kafamız çorba gibibu doktora da diyoruz neden başta sağlıksız denmiştir sizce diye. O da diyorki doktorunuz tam olarak dediğiniz şeyi kastetmemiştir bence, benim profosyonel görüşüm ben büyük bir sorun görmüyorum şu an.
Sen naslsın ne var ne yok. Ben hiç girmiyorum buralara kafamı iyice karıştırmamak için. Sizleri de soramadım kusura bakmayın
İnsallahBenim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririm
İnsallaahhhBenim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririm
Canım naptın gıttınmı doktoraCanım çarşamba günü bebeği gördük işte boyu 1.87mm ama doktor bu haftada çok olumlu konuşmadı haftaya çarşamba canlanması lazım dedi. Çarşamba perinatologta randevum var. Yarında tüp bebek doktorumda randevum var bakalım ne diycek. Hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Dün hassaslaşmıştı bugün göğsüm ağrımaya başladı 4gündür mide bulantısı var arada kasık ağrım oluyo ayakta çok durunca pudra rengi çok az lekelenmem oluyo inş bu belirtiler güzel şeylere işarettie. Dua ediyorum kuzumElden başka bişey gelmiyo
Canım gittim yeni geldim kalp atışını duyduk ama çok yavaş atıyordu boyuna göre normal dedi. 3mm olmuş boyu. Aslında 6mm olması lazımmış bakalım haftaya toparlayacak mı dediCanım naptın gıttınmı doktora
Güzel sonuçlar al inşBenim test günüm de 14 nisan . Şimdi transfer oldum . İnşallah sizin güzel haberlerinizden sonra da ben pozitif haberi veririm
Valla şu an biz de aynısını düşünüyoruz. Diğer doktor sağlıksız gebelik demem için benim bir sebebim yok diyor ama aklımıza karpuz kabuğunu soktu bir kere diğeriDoktorun gercekten sacmalamis yani muayne etmeden iyice emin olmadan neden direk bebegi dusurmek istemis ya insallah saglikla ilerler