Hayırlısı olsun canım, benim de 31 martta oldu transferim. Olduğum günden beridir rahimde kasılmalarım var, ara ara bel ağrım da oluyor. Ama kullandığım ilaçlardan dolayı da olabilir tabi.Kızlar merhaba bende transferimin 4. Günündeyim. 4. Günde kasık ağrısı yaşayan oldu muRabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Aynı gün olmuş transferimizHayırlısı olsun canım, benim de 31 martta oldu transferim. Olduğum günden beridir rahimde kasılmalarım var, ara ara bel ağrım da oluyor. Ama kullandığım ilaçlardan dolayı da olabilir tabi.
9nisan test gunum benim , senin kacinda?Aynı gün olmuş transferimizdoktorum transfer gününü 1. Gün sayalım dedi. Evet o kadar ilaç kullanıyoruz illa etkileyecek bekleyelim az daha
31 martta trasfer oldum 9 nisan benimde test günüm9nisan test gunum benim , senin kacinda?
Kac embriyo transfer ettiler sana? Benim 3,5 yasında bir oğlum var.inşallah bu ikinci olacak31 martta trasfer oldum 9 nisan benimde test günüm
2 embriyo transfer edildi benim ilk deneme çocuğum yokKac embriyo transfer ettiler sana? Benim 3,5 yasında bir oğlum var.inşallah bu ikinci olacak
Benimde iki, çok istiyorum ikiz olmasını2 embriyo transfer edildi benim ilk deneme çocuğum yokSizin kaç embriyo transfer edildi
Benim için süpriz oldu hiç iki embriyo yoktu aklımda transfer günü doktorum beni ikna ettiBenimde iki, çok istiyorum ikiz olmasını
Çok ilginçtir ki bende de aynısı olduBenim için süpriz oldu hiç iki embriyo yoktu aklımda transfer günü doktorum beni ikna ettihayırlısı olsun inşallah
Evet oyle yapsam iyi olur)Bence adet olunca başlayın içmeye, rahim duvarı incelip adet olmanız gerekiyor çünkü
Yaa çok sevindim adınıza inşallah ikisi de tutunurÇok ilginçtir ki bende de aynısı oldubir transfer diye gittik, şansı artırmak için ikisinide koyacağız dedi bize. Biz de ok dedik. Oğlumun tedavi döneminde çok istemiştim iki koymasını, ikiz olsunlar diye ama kilom gereği doktorum uygun bulmamıştı. Şimdi zayıfladığım için ikisi de tutarsa başarabilirmişim dedi
Bnmde 13 nisan test gunumm insallah pozitif sonuc alrzHayır 4 gün öncesinde oldum inşallah bende işe yarar yaa
Benim ilk tedavimde aralıkta oldu. Yumurta toplama gününde eşinden sperm alınıyor. Ondan sonra hergün embriyolog sizi arayıp kaç embriyo oluştuğu hakkında bilgi veriyor. Gerisi doktora kalmış. Mesela benim embriyolarım 3.gün embriyosu. İlk transferi taze transfer yaptı doktor ki bunu yine belirleyen kişi doktor oluyor. Şimdi de dondurulmuş oluyorum.
Ay inşallah yaa 13 nisan test günü. 4 gündür Progestan vuruluyorum gece ağrıdan uyanıyorum sürekliyeterki tutunsun ben acısına razıyım
AA benimdeBnmde 13 nisan test gunumm insallah pozitif sonuc alrz
Canım benim durumlar çok karıştı yaaaKatre_g canım sen naptın
Çok uçuk bir artış değilse sorun olmaz. Senğn kaçtan kaça arttı?kızlar birsey sorucam beta değerinin iki günde iki katından fazla artması sorun mu ?
7.gün 139Çok uçuk bir artış değilse sorun olmaz. Senğn kaçtan kaça arttı?