MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Kızlar bu arada kasıklarımda değilde sanki rahimimde bir ağrı var kasılma gibi mi desem bilemedim aranızda böyle birşey yaşayan var mı korkuyorum biraz

Benimki de öyle dedi dikkatli bir şekilde hayatına devam et dedi. Ya bide anlamadım gitti canım aşırı bişeler istiyo aşerer gibi böyle burnuma bi güzel zeytinyağlı yaprak sarma patates kızartması kokuları geliyo ki anlatamam🤷🏻‍♀️ İlk transferde olmamıştı hiç
Canın ne istiyorsa ye bence bu dönemlerde kendimizi şımartalım 😁

Kizlar 6 gun degerim 27 ydi 8 gun 34.57 dusukmu sizce pzrtsi test gnum.kan verip.doktoruma.atcam

Canım ne durumdasın. Seni. Çok merak ediyorum inşallah guzel olur hersey
Canım çarşamba günü bebeği gördük işte boyu 1.87mm ama doktor bu haftada çok olumlu konuşmadı haftaya çarşamba canlanması lazım dedi. Çarşamba perinatologta randevum var. Yarında tüp bebek doktorumda randevum var bakalım ne diycek. Hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Dün hassaslaşmıştı bugün göğsüm ağrımaya başladı 4gündür mide bulantısı var arada kasık ağrım oluyo ayakta çok durunca pudra rengi çok az lekelenmem oluyo inş bu belirtiler güzel şeylere işarettie. Dua ediyorum kuzum🙏🏼 Elden başka bişey gelmiyo

Kızlar merhaba bende transferimin 4. Günündeyim. 4. Günde kasık ağrısı yaşayan oldu mu😊 Rabbim hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin 🤲🏻

Canım çarşamba günü bebeği gördük işte boyu 1.87mm ama doktor bu haftada çok olumlu konuşmadı haftaya çarşamba canlanması lazım dedi. Çarşamba perinatologta randevum var. Yarında tüp bebek doktorumda randevum var bakalım ne diycek. Hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Dün hassaslaşmıştı bugün göğsüm ağrımaya başladı 4gündür mide bulantısı var arada kasık ağrım oluyo ayakta çok durunca pudra rengi çok az lekelenmem oluyo inş bu belirtiler güzel şeylere işarettie. Dua ediyorum kuzum🙏🏼 Elden başka bişey gelmiyo
Ay süper cok sevındım. Hadı ınsallah canlanır da bu kadar olduysa o da olur. Guzel düşünelim.cok sevındım.

Merhaba. Transfer sonrası e2 ve progesteron sonuçlarınız nasıl acaba? Benim e2: 258 progesteron: 22 çıktı. 6.günüm bugün
Seni anlayabılıyorum. Yasadıkca öğreniyorsun. Benım de senınle transferde 2 gün vardı aramızda. Benım kımyasal oldu. Bu 2. Kımyasal gebelığim. Bır tanr de 6 haftalık düşüğüm var... Hamıle kalsam yıne sevinemem. Yasadıklarımız bızı engellıyor.
Ama ınsallqh guzel seyler olcak senın ıcın. Senın bebe nazlı kızzz🙈 kalbını de duyacaksın ınsallah
Size koyulan tanı nedir? Benim geçmiş öyküme benziyor, belki yardımcı olabilirim. 6 haftalık düşüğünüzde kullandığınız ilaçlar nelerdi?

X