- 28 Mart 2018
- 741
- 473
- 36
Çok güzel haberler geliyor bu topicte
pozitif alanları tebrik ederim, darısı başıma inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel haberler geliyor bu topicte
pozitif alanları tebrik ederim, darısı başıma inşallahhh
Çıktı canım 156 doktorum pazartesi tekrar vermemi söyledi inşallah düzenli bir şekilde artış olurCkdmi canm sonucun guzel.haberler al.insalah
KAÇINCI gündü?Çıktı canım 156 doktorum pazartesi tekrar vermemi söyledi inşallah düzenli bir şekilde artış olur
Tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah, benim de yarın test günüm, bugün bat günüydü, heyecan stres karma karışığımArkadaşlar bir pozitifte benden 12. Gün testi beta hcg 373
İnşallah diyelim ilk stresini atlattın, darısı başımızaÇıktı canım 156 doktorum pazartesi tekrar vermemi söyledi inşallah düzenli bir şekilde artış olur
ooo hayırlı olsun yeni bir gebiş geldi :)Çıktı canım 156 doktorum pazartesi tekrar vermemi söyledi inşallah düzenli bir şekilde artış olur
5.gün embriyosu 10.günKAÇINCI gündü?
Amin inşallahİnşallah diyelim ilk stresini atlattın, darısı başımıza
Canın ne istiyorsa ye bence bu dönemlerde kendimizi şımartalımBenimki de öyle dedi dikkatli bir şekilde hayatına devam et dedi. Ya bide anlamadım gitti canım aşırı bişeler istiyo aşerer gibi böyle burnuma bi güzel zeytinyağlı yaprak sarma patates kızartması kokuları geliyo ki anlatamam İlk transferde olmamıştı hiç
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bir pozitifte benden 12. Gün testi beta hcg 373
Amin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun rabbim hatırlı sağlklı evlat versinTebrik ederim darısı hepimizin başına inşallah, benim de yarın test günüm, bugün bat günüydü, heyecan stres karma karışığım
Çok teşekkürler allah hepimizin gönküne göre versinTebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım ne durumdasın. Seni. Çok merak ediyorum inşallah guzel olur herseyİnş canımmmmm kalp atışını duyarsam inanacağm, hala kimseye hamileyim diyemiyorum yaşadıklarımdan sonra
Canım çarşamba günü bebeği gördük işte boyu 1.87mm ama doktor bu haftada çok olumlu konuşmadı haftaya çarşamba canlanması lazım dedi. Çarşamba perinatologta randevum var. Yarında tüp bebek doktorumda randevum var bakalım ne diycek. Hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Dün hassaslaşmıştı bugün göğsüm ağrımaya başladı 4gündür mide bulantısı var arada kasık ağrım oluyo ayakta çok durunca pudra rengi çok az lekelenmem oluyo inş bu belirtiler güzel şeylere işarettie. Dua ediyorum kuzum Elden başka bişey gelmiyoCanım ne durumdasın. Seni. Çok merak ediyorum inşallah guzel olur hersey
Ay süper cok sevındım. Hadı ınsallah canlanır da bu kadar olduysa o da olur. Guzel düşünelim.cok sevındım.Canım çarşamba günü bebeği gördük işte boyu 1.87mm ama doktor bu haftada çok olumlu konuşmadı haftaya çarşamba canlanması lazım dedi. Çarşamba perinatologta randevum var. Yarında tüp bebek doktorumda randevum var bakalım ne diycek. Hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım. Dün hassaslaşmıştı bugün göğsüm ağrımaya başladı 4gündür mide bulantısı var arada kasık ağrım oluyo ayakta çok durunca pudra rengi çok az lekelenmem oluyo inş bu belirtiler güzel şeylere işarettie. Dua ediyorum kuzum Elden başka bişey gelmiyo
Merhaba. Transfer sonrası e2 ve progesteron sonuçlarınız nasıl acaba? Benim e2: 258 progesteron: 22 çıktı. 6.günüm bugün
Size koyulan tanı nedir? Benim geçmiş öyküme benziyor, belki yardımcı olabilirim. 6 haftalık düşüğünüzde kullandığınız ilaçlar nelerdi?Seni anlayabılıyorum. Yasadıkca öğreniyorsun. Benım de senınle transferde 2 gün vardı aramızda. Benım kımyasal oldu. Bu 2. Kımyasal gebelığim. Bır tanr de 6 haftalık düşüğüm var... Hamıle kalsam yıne sevinemem. Yasadıklarımız bızı engellıyor.
Ama ınsallqh guzel seyler olcak senın ıcın. Senın bebe nazlı kızzz kalbını de duyacaksın ınsallah