MART 2022 Tüp Bebek Transfer Olacak Arkadaşlar🍀

Gerçekten içime su serptiniz.ben çok yatamadım.daha doğrusu yatsamda kalktım çok.duramadim.doktorumda yatmana gerek yok deyince cesaret verdi.zaten transferden 20 dk sonra WC ye gittim hemen.uzuldum kötü etkileyecek diye ama sonra da dedim nasipten ötesi yok.dualariniz için Allah razı olsun

Merhaba mendede rahim duvari ince 14gun 6mm gecmiyor. Nar suyunu ne zaman icmeki? Regin ilk gununden mi? Ben arastirdim aspirin ilac da kalinlasmaya yardimci oluyormus. Bu ay hepsini deniyecegim insallah) bakalim

Merhaba mendede rahim duvari ince 14gun 6mm gecmiyor. Nar suyunu ne zaman icmeki? Regin ilk gununden mi? Ben arastirdim aspirin ilac da kalinlasmaya yardimci oluyormus. Bu ay hepsini deniyecegim insallah) bakalim
Adet olmayı falan bekleme içmeye başla

İlk muane de kalınlık fena degıl ama yine de kullanalım bunu dedi transfer gununu ben sordum doktoruma oda aksı bsey olmazsa suan için 11 nisan dedi

Pazartesi benim transfer olacak biraz strese girdim sanki İşin ayakta değilse yorucu değilse bişey olmaz . Hatta benim doktorum iki gün sonra normal hayatına devam et demişti . Zaman da çabuk geçer düşünmezsin
Benimki de öyle dedi dikkatli bir şekilde hayatına devam et dedi. Ya bide anlamadım gitti canım aşırı bişeler istiyo aşerer gibi böyle burnuma bi güzel zeytinyağlı yaprak sarma patates kızartması kokuları geliyo ki anlatamam İlk transferde olmamıştı hiç

Cnm guzel cikmis kacinci gün 139 cıkdı
Merhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.

BETA HCG 139

Erken sevinmek istemiyorum. Hemşire 6 nisanda test gününde yapalım dedi
Bende aynı durumdayım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugun 8.gunum bugun idrar testi yaptım cok net olmasada silik cizgi cıktı kacıncı denemeniz sizin ve kac yasındasnz

8. Gün önce kahve sonra pembe ve kırmızı çok az lekelenmem oldu doktor kan ver diyince verdim negatif çıktı .doktorum 10. Gün bi daha ver dedi bu gün vercem yine. 3. Gün embriyosu geç çıkma ihtimali var mı sizce tecrübeliler bişey söylerse çok sevinirim. 12. Güne kadar bekleyin mi Pazartesi 12. Gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…