- 10 Eylül 2013
- 91
- 91
- 34
Gerçekten içime su serptiniz.ben çok yatamadım.daha doğrusu yatsamda kalktım çok.duramadim.doktorumda yatmana gerek yok deyince cesaret verdi.zaten transferden 20 dk sonra WC ye gittim hemen.uzuldum kötü etkileyecek diye ama sonra da dedim nasipten ötesi yok.dualariniz için Allah razı olsunBelirti olarak transfer sonrası 2. 3. Gün sol kaşıkta batma gibi sızı hissi oldu. 7.gün 8.gün kahverengi lekelenme oldu sadece. 8.gün idrar testi silik çıktı 9.gün çok daha netti çizgi. Bu kadarherkes de aynı şeyler olmaz belki. Zor ama en güzeli günlük rutine devam etmek ben transferim ertesi günü işe gitmiştim. Sizin de güzel sonucunuz olur inşallah Yürekten diliyorum herkes için istedikleri sonuçları alsınlar
Merhaba mendede rahim duvari ince 14gun 6mm gecmiyor. Nar suyunu ne zaman icmeki? Regin ilk gununden mi? Ben arastirdim aspirin ilac da kalinlasmaya yardimci oluyormus. Bu ay hepsini deniyecegim insallah) bakalimHayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır nar suyu iç bide anans ye özellikle nar suyu tahim kalınlaşmasına yardımcı bem çok faydasını gördüm özellikle taze bulabilirswn daha iyi olur bulamazsanda büyük marketlerde katkısızları var ilaç gibi hergün bir bardak iç
Adet olmayı falan bekleme içmeye başlaMerhaba mendede rahim duvari ince 14gun 6mm gecmiyor. Nar suyunu ne zaman icmeki? Regin ilk gununden mi? Ben arastirdim aspirin ilac da kalinlasmaya yardimci oluyormus. Bu ay hepsini deniyecegim insallah) bakalim
Cnm guzel cikmis kacinci gün 139 cıkdıAa bende 25 martta oldum bende cok yapmak istiyorum test yaa
Büyük ihtimalle kontrole gidince verir . Çünkü bana da ilk kontrolde estrofem ve folikasit verdi. İkinci kontrolde diğer ilaçları ekledi. Transfer sonrası iğneler ve ilaçlar artacak. Senin ikinci kontrolü yapmadan transfer tarihini nasıl verdi ? Bende ikinci kontrolde rahim kalınlığına göre söylemişti tarihi
Benimki de öyle dedi dikkatli bir şekilde hayatına devam et dedi. Ya bide anlamadım gitti canım aşırı bişeler istiyo aşerer gibi böyle burnuma bi güzel zeytinyağlı yaprak sarma patates kızartması kokuları geliyo ki anlatamamPazartesi benim transfer olacak biraz strese girdim sankiİşin ayakta değilse yorucu değilse bişey olmaz . Hatta benim doktorum iki gün sonra normal hayatına devam et demişti . Zaman da çabuk geçer düşünmezsin
bana da 2 saat demişlerdi yarım saatte çıktıKızlar test verdim 2 saate çıkacak nolur dua edin benim için
Sonuç belli oldu mu ?Kızlar test verdim 2 saate çıkacak nolur dua edin benim için
ohhhh herkesten bu haberleri alalım inşArkadaşlar bir pozitifte benden 12. Gün testi beta hcg 373
Cnm guzel cikmis kacinci gün 139 cıkdı
Bende aynı durumdayım 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi bugun 8.gunum bugun idrar testi yaptım cok net olmasada silik cizgi cıktı kacıncı denemeniz sizin ve kac yasındasnzMerhaba , 25 martta transfer olmustum.5.gün çift embriyo
Bugün kan verdim.
BETA HCG 139
Erken sevinmek istemiyorum. Hemşire 6 nisanda test gününde yapalım dedi
Ayy cok guzel bende 8.günüm deyim rabbim aynı sevinci banada nasıp etsin sen hic 12 gunde önce evde idrar testi yaptın mıArkadaşlar bir pozitifte benden 12. Gün testi beta hcg 373
Amin inşallah ben hiç test yapmadım hiç belirtide yaşamadım. İsteyen herkese nasip olsun inşallahAyy cok guzel bende 8.günüm deyim rabbim aynı sevinci banada nasıp etsin sen hic 12 gunde önce evde idrar testi yaptın mı
Benim de fazla bi belirtim yok bel agrısı dısındaAmin inşallah ben hiç test yapmadım hiç belirtide yaşamadım. İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Ckdmi canm sonucun guzel.haberler al.insalahKızlar test verdim 2 saate çıkacak nolur dua edin benim için
Bence adet olunca başlayın içmeye, rahim duvarı incelip adet olmanız gerekiyor çünküPeki adet olursam sokulmezmi o ?